Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.95
-2.75%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.75%
3
Ethereum
Ethereum
$105.81
-5.00%
4
EOS
EOS
$2.250
-4.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.92
-7.95%
7
Litecoin
Litecoin
$31.090
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027049
-3.63%
9
Stellar
Stellar
$0.085890
-8.33%
11
Cardano
Cardano
$0.038318
-4.79%
13
Monero
Monero
$43.618
-5.31%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-2.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Compania FuzeX din zona e-Card a incheiat un parteneriat cu Bitcoin Cash

C

FuzeX, companie de tip e-Card, a anunțat că a semnat un parteneriat cu Bitcoin.com pentru a asigura adăugarea sistemului Bitcoin Cash în sistemul FuzeX. Compania a apărut pentru prima oară când au dezvăluit că au fost prima companie de carduri din lume care le-a oferit utilizatorilor posibilitatea de a verifica echilibrul în timp real al cripto. Potrivit lui FuzeX, cripto-pasionatii vor putea să pună mâna pe card undeva in septembrie 2018.

Compania FuzeX din zona e-Card a incheiat un parteneriat cu Bitcoin Cash

Bitcoin Cash si povestea din spatele criptomonedei

Bitcoin Cash a devenit o realitate după un moment fork din blockchain-ul Bitcoin, în august 2017. Avocații principali au dorit o dimensiune mai mare a blocurilor de 8MB pe bloc, comparativ cu 1MB existent pe blocul Bitcoin. Protocolul a fost condus de Roger Ver, care este acum CEO al Bitcoin.com.

Bitcoin Cash este preferat de unii utilizatori din cauza scalabilității sale mai mari și a vitezei mai rapide a tranzacțiilor. Bitcoin Cash solicită, de asemenea, taxe de tranzacționare mai mici comparativ cu Bitcoin, ceea ce îl face să fie atrăgător pentru utilizatori.

Roger Ver a continuat și a declarat că Bitcoin.com și FuzeX vor lucra împreună pentru ca utilizatorii să fie beneficiarii finali. FuzeX crede că Bitcoin Cash va putea face serviciul mai util și mai pragmatic. Potrivit oficialilor companiei FuzeX, compania va colabora cu Bitcoin Cash pentru a dezvolta în continuare ecosistemul criptocurrency cu o serie de produse în curs de desfășurare.

Utilizatorii Cryptocurrency care suportă Bitcoin Cash, au nevoie de o conștientizare a versatilității monetare și a vitezei tranzacției. Rapoartele arată că Roger Ver a câștigat un cult pe Twitter, care se asigură că tweeturile sale circulă în întreg ecosistemul cripto.

BITCOIN CASH ÎNCEPE SĂ CÂȘTIGE TOT MAI MULT TEREN ÎN AUSTRALIA

Bitcoin Cash a câștigat constant în Australia. Criptomoneda a crescut exponențial încă din luna august a anului trecut de când s-a lansat în țara de la antipozi. Platforma BitcoinRewards.com este cea mai recentă lansare australiană si face progrese mari în cadrul ecosistemului de recompense.

BitcoinRewards.com s-a mutat din zona beta și e susținuta masiv de suporterii Bitcoin Cash din Australia și din alte țări. CEO-ul Kahn Hood a anunțat că membrii platformei pot câștiga în medie 6,17% din achizițiile lor online înapoi în Bitcoin Cash doar prin cumpărături prin BitcoinRewards.com.

Platforma este un model exclusiv Bitcoin Cash, profitând pe deplin de comisioanele reduse și de tranzacțiile inerente în cadrul protocolului blockchain. Interesant este că Satoshi Nakamoto preconizează că si Bitcoin va crește indirect prin intermediul acestor tranzactii.

O POVESTE DE SUCCES DE LA UN CAPAT LA ALTUL AL GLOBULUI PAMANTESC

Peste 1000 de comercianți cu amănuntul. O cifra impresionanta. Vorbim de tari precum Australia, Brazilia, Canada, Noua Zeelandă, Statele Unite și Marea Britanie. Vorbim practic de un magazin care să satisfacă gustul personal al tuturor clienților.

Gama largă de categorii cuprinde îmbrăcăminte și modă. Vorbim de un număr de 178 de magazine din Australia. Vorbim atat de Australia de Est cat si de Australia de Nord si Sud, zone mai dezvoltate. Alte categorii includ, de asemenea, electronică, home and deco, călătorii, servicii de cazare printre multe altele.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!