Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.76
-3.73%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.89%
3
Ethereum
Ethereum
$105.16
-8.15%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.32%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.67
-10.53%
7
Litecoin
Litecoin
$30.780
-6.56%
8
TRON
TRON
$0.026442
-9.78%
9
Stellar
Stellar
$0.087455
-9.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038417
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.423
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.63%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Compania japoneza LINE si-a lansat propria cripto numita LINK

C

LINE, care a tranzacționat public mai multe active, a anunțat recent că a lansat propria criptocurrency, denumită „LINK”. Criptomoneda este completată cu un blockchain independent, proiectat să servească drept platformă pentru aplicații descentralizate (dApps).

Compania japoneza LINE si-a lansat propria cripto numita LINK

LINK – o criptomoneda care vrea sa reinventeze zona Dapp

Un reprezentant al LINE a spus CCN că blocul se bazează pe un algoritm de consimțământ de verificare delegat (DPoS) pentru a facilita tranzacțiile rapide. În plus, blocul este deja în funcțiune. LINE a spus că blocul LINK Chain Genesis a fost procesat cu mai mult de o săptămână în urmă, pe 23 august, iar reprezentantul a confirmat că în prezent compania operează toate nodurile producătoare de blocuri.

În ultimii șapte ani, LINE a reușit să devină un serviciu global datorită utilizatorilor noștri, iar acum cu LINK am vrut să construim un sistem de recompense prietenos pentru utilizatori,” a declarat Takeshi Idezawa, CEO LINE.

Cu LINK, dorim să continuăm dezvoltarea ca platformă bazată pe participarea utilizatorilor, care recompensează și împărtășește valoarea adăugată prin introducerea dApps-urilor ușor de utilizat pentru viața de zi cu zi a oamenilor„.

LINK va fi listat pe BitBox

Normal, compania a anunțat că LINK va fi listat inițial exclusiv pe BITBOX, schimbul de cripto pe care l-a lansat la începutul acestui an. LINE va distribui și tokenul prin BITBOX, probabil în încercarea de a înregistra mai mulți utilizatori pe platformă.

LINE a declarat că nu intenționează să dețină o ofertă inițială de monede (ICO). Mai degrabă, va distribui 800 de milioane din cele 1 miliarde de mărci prin recompense ale utilizatorilor, în timp ce restul de 20% vor fi reținute de companie.

În special, criptarea nu va fi disponibilă în Japonia – cel puțin nu la început. În timp ce utilizatorii străini vor primi jetoane de criptocurrency ca recompense, rezidenții japonezi vor continua să primească puncte recompensă convenționale – tokenuri virtuale care trebuie să rămână în ecosistemul LINE. Motivul? Pentru a interacționa cu dApps construit pe lanțul LINK.

Compania a sugerat că acest lucru se poate schimba. Cum? Odată ce va primi aprobarea de reglementare pentru a-și deschide schimbul de cripto către comercianții japonezi.

VREI SĂ CÂȘTIGI BITCOIN CÂND TE JOCI PE MOBIL ? ÎN JAPONIA SE POATE

Potrivit unui comunicat de presă, noua aplicație – CryptoChips – va fi inițial integrată cu un joc de luptă teritorial în timp real. Jocul este dezvoltat, de asemenea, de OMG numit „Whimsical War”. Un joc care va semăna cu varianta de mobil a Dota sau cu alte jocuri de genul.

Dacă alegi să joci jocul de pe un dispozitiv iOS sau Android începând cu luna august a acestui an, utilizatorii pot fi recompensați cu Bitcoin. Cum? In funcție de clasamentul și misiunile obținute în cadrul jocului.

În loc să folosească protocoalele de mining pe dispozitive pentru a câștiga criptocurrency, jucătorii vor primi recompensele lor în Bitcoin direct de la companie. Firma și-a început operațiunile de mining în blockchain în decembrie 2017. Atunci și-a stabilit, de asemenea,  luna august ca termen limită. Pentru ce? Pentru lansarea serviciului în cloud pentru recompense.

Gigantul tehnologic a afirmat în anunț că speranța este de a încuraja publicul să se familiarizeze cu zona de cryptocurrency prin noua aplicație, deoarece utilizatorii vor trebui să folosească propriile lor protocoale de wallet pentru a primi și utiliza un Bitcoin.

Noul serviciu vine la doar o saptamana dupa un alt mare anunt. Atunci compania anunța lansarea primului cip de mining de Bitcoin de 7nm din lume. Vorbim practic de un device cu un termen limită de expediere stabilit pentru sfârșitul lunii octombrie 2018.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!