Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,432.01
-1.56%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.12%
3
Ethereum
Ethereum
$104.46
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.225
-3.88%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.33
-3.38%
7
Litecoin
Litecoin
$30.777
-1.84%
8
TRON
TRON
$0.026613
-2.90%
9
Stellar
Stellar
$0.083940
-6.94%
11
Cardano
Cardano
$0.037393
-3.34%
13
Monero
Monero
$43.123
-2.41%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-2.15%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Compania Reality Shares a lansat primul blockchain ETF în China

C

Reality Shares, o companie specializată în gestionarea activelor, a lansat primul blockchain ETF din China. Acesta se va axa pe companii chinezești care dezvoltă, cercetează sau utilizează tehnologia blockchain.

Compania Reality Shares a lansat primul blockchain ETF în China

Compania declară că scopul lor este „democratizarea celor mai bune idei de investiții din lume”. Potrivit unui comunicat de presă, acțiunile Reality Share la Nasdaq NexGen Economy China ETF (Nasdaq: BCNA) se vor concentra asupra companiilor chineze angajate să „dezvolte, să cerceteze, să sprijine sau să utilizeze blocuri”.

China – ,EL DORADO” ATUNCI CÂND VORBIM DE CRYPTOCURRENCY

Investitorii pot vorbi fie cu un consultant financiar despre adăugarea unui ETF într-un cont sau de a investi direct în platforma de tranzacționare a Share Reality. Întreprinderile sunt evaluate în cadrul a șapte factori-cheie, inclusiv rolul lor în ecosistemul de blocuri, al apartenenței la Institutul Blockchain și al fazei de producție a blocurilor.

Întreprinderile trebuie să obțină un punctaj ridicat pentru aceste caracteristici pentru a se califica pentru BCNA. Reality Shares spune că metodologia lor se bazează pe o serie de factori cantitativi și este menită să „identifice și să evalueze companiile cu cele mai mari rezultate” în universul blockchain.

BCNA este alcătuită din 31 de constituenți și este în prezent setată pe rezultate cuantificabile. CEO-ul Eric Ervin spune că oferă investitorilor posibilitatea de a accesa cu ușurință piața de blocuri emergente din China.

El a remarcat că națiunea asiatică „devine rapid un epicentru global pentru inovația blocurilor”. El crede că industria blockchain „prezintă o oportunitate de investiții incredibil de interesantă pe termen lung”.

China – O PIATA CU UN POTENTIAL IMENS IN ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Compania speră că BCNA va continua să valorifice creșterea generală a economiei chineze. Ei subliniază modul în care țara are câteva caracteristici care ar trebui să fie atractive pentru investitori.

Acestea includ „istoricul non-corelație cu piața americană, mărimea pieței sale de acțiuni și calitatea puternică a creditelor”. De asemenea, ele menționează modul în care China a avut cea mai mare parte a brevetelor legate de blocuri în 2017.

Reality Shares a intrat în ecosistemul blockchain în ianuarie. A făcut pasul după lansarea unui ETF pentru investitorii interesați de companiile care creează și implementează blocuri.

Reality Shares Nasdaq NextGen Economy (Nasdaq BLCN) este compusa din companiile care angajeaza resurse materiale. Companii implicate în dezvoltarea, cercetarea, sustinerea, inovarea sau utilizarea tehnologiei blockchain. Fie ca vorbim de uz propriu sau pentru utilizarea de către altii.

Companiile implicate în fonduri sunt cercetate și verificate de consiliul de administrație al Blockchain Reality Shares. Printre membri se numără Eric Voorhees, fondatorul Shapeshift, Marco Santori, președintele și ofițerul legal al Blockchain.com, Jeff Garzik, dezvoltator timpuriu și creatorul metronomului, și Matthew Roszak, fondatorul Tally Capital.

Blockchain made în China?

,,China vrea să înființeze un comitet național de standardizare a tranzacțiilor cu criptomonede în blockchain. Acest comitet va fi consolidat înainte de data de 31 decembrie 2018. Anuntul a fost făcut potrivit unui oficial din partea Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației.

Informația a fost făcută publică în cadrul unui discurs ținut la finalul acestui weekend în localitatea Guiyang din provincia Guizhou,  la un centrul comercial dedicat tehnologiei -Big Data Expo.” – stirea completă pe site-ul criptomonitor.ro.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!