Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.11
-3.79%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.74%
3
Ethereum
Ethereum
$105.30
-8.21%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.63%
7
Litecoin
Litecoin
$30.752
-6.83%
8
TRON
TRON
$0.026187
-10.71%
9
Stellar
Stellar
$0.087493
-9.26%
11
Cardano
Cardano
$0.038448
-7.19%
13
Monero
Monero
$43.311
-6.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2566
-7.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Crypto.com din Hong Kong vrea sa emita 100.000 de carduri pentru cripto in Asia

C

Crypto.com, un start-up, înainte de rebrand, și-a dezvăluit planul de a emite 100000 de carduri de debit criptocurrency bazate pe Visa în Hong Kong și Singapore. Start-ul din Hong Kong a confirmat că își va debita cardurile împotriva creditului revolving nesigur, practicat de emitenții de carduri de credit principali. Aceasta informatie a fost raportata de South China Morning Post.

Crypto.com din Hong Kong vrea sa emita 100.000 de carduri pentru cripto in Asia

Crypto.com si zona de blockchain pentru carduri

Aris Marszalek, fondatorul și directorul executiv al Crypto.com, a făcut ca practica de credit să fie considerată „neetică”. De ce? El crede ca asta ar permite în mod nejustificat băncilor să obțină profituri de la oameni care nu merită.

„Acești oameni nu ar trebui să primească un card de credit în primul rând”, a spus Marszalek.

Disponibilitatea creditului atunci când este nevoie este cunoscută ca fiind unul dintre principalele avantaje ale Creditului Revolving. Cu toate acestea, aceasta influențează și utilizatorii să cheltuiască mai mult decât își permit. Neplata – sau chiar întârzierea plăților – poate prinde debitorii în labirintul de interese compuse. De asemenea, Creditul Revolving permite băncilor să păstreze imprumuturile neefectuate și dreptul de a schimba limitele de credit și ratele dobânzilor la alegere.

Crypto.com si proiecte de viitor

Proiectând cardurile de debit cripto-enabled ale Crypto.com ca o soluție viabilă, Marszalek a arătat că le-ar oferi servicii de împrumut de bani pentru deținătorii de carduri. Modelul de afaceri va respinge practica de creditare revolving, prin alegerea de a împrumuta bani prin expunerea cripto.

Oamenii vor putea împrumuta doar 40-60% din criptocurrency-ul lor angajat în bani. Metoda înseamnă, de asemenea, că Marszalek nu se va baza pe scorurile de împrumut ale împrumutatului ca și omologii săi tradiționali. „Crypto.com s-ar confrunta doar cu riscul de volatilitate a valorii bancnotei. De aceea MCO a fost angajat ca garanție”, a spus el.

Crypto.com a solicitat licență de împrumut de bani în țările în care se extinde, începând cu Hong Kong și Singapore. Odată aprobat, Marszalek se așteaptă ca Crypto.com să perturbe istoricul cardului de credit – o dată pentru totdeauna.

Adoptare în masă, lichiditate sau…?

Crypto.com susține că cardurile de debit de la Visa ar permite o comutare ușoară între cripto și fiat, făcând astfel criptocurrency accesibil pentru mai mulți utilizatori și îmbunătățind lichiditatea totală. Compania oferă în prezent cinci cripto – Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Binance Coin și moneda proprie instituționalizată, MCO. Moneda este convertibilă la un total de șapte monede fiat, inclusiv Dolarul Hong Kong, Dolarul Singapore și Dolarul SUA.

Cu toate acestea, provocarea reală este de a face cardurile de criptare mai atractive decât cardurile tradiționale. În formatul actual, utilizatorii acuză plățile criptate de debit de a percepe o sumă absurdă de taxe induse de intermediari pentru serviciile lor. În plus, volatilitatea care stă la baza cripto face ca utilizatorii finali să nu le poată folosi ca mijloc de plată obișnuit.

În prezent, Crypto.com oferă reduceri de numerar. Ofera rate de schimb mai mici, limite de retragere ATM fezabile și multe alte servicii atractive. Toate in complementaritate cu gama de carduri de debit. Compania intenționează să includă în portofoliul său, în viitorul apropiat, servicii de tranzacționare cu cripto și un serviciu de cumpărare și vânzare automatizată în domeniul cripto.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!