Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.09
-1.39%
2
XRP
XRP
$0.2900
-1.98%
3
Ethereum
Ethereum
$105.41
-1.27%
5
EOS
EOS
$2.243
-2.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.36
-0.75%
7
Litecoin
Litecoin
$30.896
-0.59%
8
TRON
TRON
$0.026892
-3.81%
9
Stellar
Stellar
$0.084049
-5.96%
11
Cardano
Cardano
$0.037859
-1.45%
13
Monero
Monero
$43.459
-1.94%
14
IOTA
IOTA
$0.2548
-0.32%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Comunitatea XRP se reuneste pentru saptamana Blockchain

C

La Ripple, ne-am asumat mereu angajamentul de a ajuta la crearea lichiditatii XRP si a unei piete sanatoase si sigure. Fara indoiala, suntem mari fani. XRP este separat unic. Dovedind a fi mai rapid (secunde vs. minute), mai scalabil (1.500 tranzactii pe secunda) si mai putin costisitor (fractiuni de penny) decat alte active digitale, XRP este ideal pentru eliminarea frictiunii de la partile globale.

In timp ce suntem focusati doar asupra continuarii acestui caz specific de utilizare, XRP este mult mai mare decat Ripple. Amintiti-va ca portofelul XRP a fost creat inainte de formarea Ripple si a fost intotdeauna si va fi intotdeauna un proiect “sursa deschisa” care exista independent de companie.

Ca orice tehnologie descentralizata cu surse deschise – este alimentata de o comunitate in crestere. Comunitatea diversa a XRP este formata din institutii financiare, schimburi, portofele, validatori, educatori, dezvoltatori, producatori de piata, entuziasti, antrepenori si multe altele.

O mare parte din acest grup va fi in New York City pentru saptamana Blockchain luna viitoare. Ca o multumire deosebita celor care construiesc lichiditati, validand tranzactiile, dezvoltand portofelul XRP, cautand xRapid ca solutie de lichiditate si impartasind cuvinte bune despre multe beneficii ale XRP, gazduim o noapte speciala.

Aceasta intalnire VIP va cuprinde o performanta muzicala live de Snoop Dogg. In timp ce acesta este un eveniment bazat pe invitatii, vom oferi 10 bilete prin Twitter in urmatoarele saptamani. Impreuna, sa ridicam un pahar pentru a sarbatori pasiunea,concentrarea si inovatia comunitatii XRP si natura revolutionara a tehnologiei din spatele ei!

Cum sa castigi

Pentru a castia un bilet la comunitatea XRP, va invitam sa participati la doua concursuri @Ripple in aceasta luna.

1. Twitter Trivia: Joi, 26 aprilie, ora 16:00 PST

2. Faceti un meme : Miercuri, 2 mai, ora 3:30 pm PST; joi, 3 mai, ora 3:30 pm PST

Va cerem sa cititi cu atentie si sa urmati regulile pentru fiecare concurs pentru a fi eligibili sa castigati.

Retineti ca acesta este un eveniment privat. Biletele nu pot fi achizitionate si vom limita admiterea la cele de pe lista invitatilor si castigatorii concursului nostru. Retineti ca acest lucru nu include calatoriile.

Regulile Twitter Trivia

● Twitter Trivia incepe cu promtitudine la ora 16:00 PST joi, 26 aprilie.

● Vom impartasi trei intrebari prin intermediul @Ripple si vom cere comunitatii sa raspunda inainte de ora 17:00 PST.

● Pentru a fi eligibil, trebuie sa raspundeti la toate cele trei intrebari intr-un singur tweet, mentionand @Ripple si sa includeti #XRPCommunity in raspunsul dumneavoastra.

● Veti avea doar o singura sansa de a raspunde; primul tau tweet va fi considerat intrarea ta.

● Primii opt participanti care au obtinut toate cele trei raspunsuri corecte vor castiga un bilet la XRP Community Night.

● Va vom da un test DMde la ora 18:00 PST, joi, 26 aprilie daca sunteti castigator si veti avea 12 ore de raspuns pentru a confirma acceptarea biletului si capacitatea dumneavoastra de a va alatura la XRP Community Night.

● Vom anunta public toti cei opt castigatori la ora 16:00 PST, vineri, 27 aprilie.

Regulile Make the Meme

● Make the Meme se ruleaza pentru o perioada de 24 de ore incepand cu ora 15:30 PST, miercuri, 2 mai si terminand la 3:30 pm PST, joi, 3 mai.

● Vom impartasi doua imagini si sugestii si vom cere comunitatii sa creeze titluri pentru fiecare imagine.

● Pentru a fi eligibili, trebuie sa includeti promptul la care raspundeti (“p1” sau “p2”), mentionand @Ripple si incuzand #XRPCommunity in raspunsul dumneavoastra.

● Veti avea o singura sansa de a raspunde la fiecare prompt; primul domneavoastra tweet pentru fiecare va fi considerat intrarea voastra.

● Vom selecta cea mai buna legenda pentru fiecare dintre cele doua imagini, iar cei doi participanti vor castiga cate un bilet gratuit la XRP Community.

● Va vom da un test DM, joi, 3 mai la ora 18:00 PST daca sunteti castigator si veti avea 12 ore de raspuns pentru a confirma acceptarea biletului si capacitatea dumneavoastra de a va alatura la XRP Community Night.

● Vom anunta public cei doi castigatori la ora 16:00 PST vineri, 4 mai.

De asemenea, vom impartasi memele finalistilor prin intermediul @Ripple si vom da mana dupa concurs.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!