Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,433.02
-1.91%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.37%
3
Ethereum
Ethereum
$104.49
-4.01%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.55%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.66
-5.35%
7
Litecoin
Litecoin
$30.584
-2.84%
8
TRON
TRON
$0.026665
-1.97%
9
Stellar
Stellar
$0.084711
-6.54%
11
Cardano
Cardano
$0.037565
-3.15%
13
Monero
Monero
$43.056
-3.19%
14
IOTA
IOTA
$0.2527
-1.49%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Contract de 740 milioane de dolari între IBM și Australia pentru blockchain

C

IBM semnează un contract de 740 milioane de dolari cu guvernul australian pentru a utiliza tehnologia blockchain pentru securitatea datelor. Contractul va face ca IBM să furnizeze tehnologii precum blockchain către departamentelor federale australiene, inclusiv în domeniul apărării și al afacerilor interne.

Contract de 740 milioane de dolari între IBM și Australia pentru blockchain

IBM reușește să țină titlurile de primă pagină din publicațiile economice

Șeful IBM din Asia Pacific, Harriet Green, a declarat pentru Bloomberg că noul parteneriat va oferi cetățenilor Commonwealthului accesul la „cele mai mari tehnologii din lume” „în multe agenții guvernamentale”.

Noul parteneriat va atrage Australia spre „primele trei guverne digitale din lume”, a sugerat ea.

În interviul său, Green a pus accentul repetat pe asigurarea securității datelor cetățenilor – pentru care oferta centrală a unui blockchain al unui registru imuabil și criptat este o inovație de piatră de temelie.

De asemenea, Green a considerat că acordul este un pas important în Australia, care lucrează pentru un „viitor fără hârtie” în diferite domenii ale jurisdicției statului, inclusiv fiscalitatea și controlul la frontiere.

AUSTRALIA și revoluția digitală

Recent, cel de-al patrulea mare volum din zona de cryptocurrency din lume prin volumul zilnic de tranzacționare, Huobi, a confirmat că a lansat tranzacționarea pe noua platformă australiană. Noul CEO al Huobi Australia a făcut mai multe declarații interesante.

Acesta a spus că este dornic să colaboreze cu numărul tot mai mare de proiecte de blockchain-uri australiene. Bugetul Agenției pentru Transformarea digitală (DTA) al guvernului australian (DTA) a alocat deja suma de 530.000 de dolari pentru cercetarea blockchain, o mișcare care se spune că a fost determinată de o cerere specifică din partea prim-ministrului țării, Malcolm Turnbull.

IBM, din partea sa, și-a extins constant implicarea în blockchain în diverse domenii, Platforma Blockchain folosită cu succes în această săptămână pentru a lansa primele operațiuni live într-o inițiativă de tranzacționare majoră. Operațiune care a implicat douăzeci de companii și cinci bănci importante.

O PLATFORMĂ DE EXCHANGE PE ZONA CRIPTO DIN AUSTRALIA ADOPTA XRP

Independent Reserve, primul schimb valutar de criptomonede din Australia, va adăuga suportul pentru  XRP și simbolul Ripple. Sistemul de rezervă Independent Exchange de la Sydney, bazat pe criptomonede, permite suportul pentru Ripple (XRP).

Ripple este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din lume. Vorbim aici de capacitatea de penetrare a pieței, după Bitcoin și Ethereum. Odată cu lansarea tranzacționării pe 7 iulie, bursa oferă tranzacții atât către investitorii de retail, cât și prin intermediul clienților săi de schimb valutar și clienților instituționali, prin intermediul tranzacțiilor de tip over-the-counter.

În prezent, bursa oferă combinații de tranzacționare între USD, AUD, NZD și Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin. În declarații, Adrian Przelozny, directorul rezervei independente, a explicat motivele pentru care a adăugat Ripple.

Există un univers larg al monedelor digitale. Dar pentru a fi listate în Rezervele Independente, acestea trebuie să îndeplinească o serie de criterii, inclusiv calitatea, stabilitatea și valorile de volum. Clientii nostri au solicitat XRP si am simtit ca acest moment a fost corect. A declarat Adrian Przelozny.

Schimbul lansează tranzacția Ripple sâmbătă, permițând utilizatorilor să cumpere XRP cu AUD, NZD și USD. Platforma de schimb facilitează și combinarea cripto-perechilor. Astfel ea permite tranzacționarea între mai multe criptomonede. Vorbim aici de XRP și Bitcoin (XBT), Ethereum’s Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC).

Sursa: https://cointelegraph.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!