Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Controverse în jurul unor criptomonede precum Zcoin, Zcash și Monero

C

Recent, Dan Fries de la Coin Crunch a intervievat pe Reubin Yap, directorul general de operațiuni al lui Zcoin [XZC]. Aceștia au discutat despre starea criptomonedelor de confidențialitate în spațiul criptocurrency curent.

În context s-a discutat și despre background-ul și istoria lui Zcoin. Totodatp s-a adus în discuție și distincția dintre protocoalele de confidențialitate Zcoin și Zcash.

Controverse în jurul unor criptomonede precum Zcoin, Zcash și Monero

Monero, Zcoin și Zcash – de ce au în jurul lor controverse?

Potrivit lui Reubin, unele dintre monedele mari de confidențialitate sunt Monero, Zcoin și ZenCash. El nu consideră Dash drept o monedă de confidențialitate, în special deoarece aceasta și-a schimbat politica.

El a afirmat că un protocol de confidențialitate este un lucru care protejează tranzacțiile din Blockchain. Reubin a spus că starea generală a monedelor de confidențialitate este că nu multe dintre ele au un protocol de confidențialitate propriu.

Ruebin consideră că, într-un protocol de confidențialitate, ar trebui să existe un mecanism care să asigure o „transparență ușoară”, care să permită verificarea tranzacțiilor. În ciuda acestui fapt, nu ar trebui să se dezvăluie suma, adresele sau identitățile asociate tranzacției. Mai mult decât atât, un protocol poate avea mai multe monede de confidențialitate construite.

Cum vede Reubin criptomoneda Zcoin

Apoi, Reubin a vorbit despre începutul lui Zcoin. El a elaborat povestea monedei, vorbind în mod special despre albumul Zero Monede publicat de Matthew Green. Inițial, Zcoin avea multe „probleme practice de punere în aplicare”. Lansarea a fost efectuată numai în septembrie 2016. Reubin a spus că s-a alăturat lui Zcoin la câteva săptămâni după lansare.

Întrucât Reubin a lucrat timp de mai mulți ani în spațiul de confidențialitate, a avut loc și o discuție despre schimbările majore legate de viața și politicile  de marketing asociate criptomonedelor.

Primul tip de „chestiune cripto” a fost Monero, care, în opinia lui Reubin, a fost ” o criptomonedă oribil de folosit”. În plus, el spune că Monero nu a avut un GIO [General Input / Output] de ani de zile. Reubin a mers și mai departe încât să spună că fiecare altă monedă are un protocol de confidențialitate pe care îl clonează. Apoi acea criptomonedă așteaptă puțin și devine proprie. Ea aparține celui care a scris codul inițial.

Zcoin și Zcash – O paralelă interesantă

În cele din urmă, tehnicianul a explicat diferența dintre protocoalele lui Zcoin și Zcash. Una dintre diferențele majore este că Zero Coin permite oamenilor să-și ardă moneda, a spus Ruebin. Moneda arsă poate fi răscumpărată oricând în viitor, fără a solicita istoricul tranzacțiilor, cu dovada de zero cunoștințe. Asta este suficient pentru verificarea tranzacției. Acest lucru se face în timp ce se menține discreția.

ONTOLOGY ANUNȚĂ UN AIRDROP CU MONEDE GRATUITE DE 40 MILIOANE DE DOLARI

Titularii de token-uri NEO vor primi jetoane ONT în valoare de 40 de milioane de dolari într-o licitație gratuită. NEO și ONT sunt ambele proiecte de blocuri care au sediul în afara Chinei și au rădăcinile lor legate de Onchain, o companie R & D bazată pe blocuri din Shanghai.

Ontology 1.0 a lansat recent rețeaua principală, împreună cu proiecte precum TRON și EOS, și a migrat de la un simbol NEP-5 pe blocul NEO la propriul său activ.

Consiliul NEO a anunțat anterior că toți utilizatorii care dețineau NEO pe 2 martie ar primi 0,1 ONT pentru fiecare 1 NEO. Acest lucru a fost anunțat după ce Ontology 1.0 a declarat că vor dona 100 milioane ONT, 10% din oferta maximă.

Consiliului NEO pentru „cooperarea relevantă și sprijinirea feedback-ului comunității NEO” a aprobat tranzacția. NEO a anunțat recent a doua jumătate a intervalului în care utilizatorii sunt pregătiți să primească o sumă suplimentară de 0,1 ONT pentru fiecare 1 NEO pe care îl dețin. Mai mulți utilizatori de pe Reddit au confirmat că au primit cadoul de tip AirDrop în weekend.

Utilizatorii pot accesa gratuit airdop-ul lor în blockchain-ul ONT folosind aceeași cheie privată ca NEO așa cum este detaliat pe platforma ONT. Restul știrii aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!