Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,472.76
-3.11%
2
XRP
XRP
$0.2954
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$106.88
-5.87%
4
EOS
EOS
$2.257
-5.26%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.65
-8.32%
7
Litecoin
Litecoin
$31.329
-3.99%
8
TRON
TRON
$0.027375
-6.36%
9
Stellar
Stellar
$0.088210
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038833
-5.84%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-5.89%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cory Fields: Am descoperit o vulnerabilitate critica la BCH

C

Recent, într-un post pe blog, Cory Fields, dezvoltator Bitcoin de la MIT Media Labs, și-a dezvăluit experiența in cadrul proiectului. Acesta a vorbit despre descoperirea unei vulnerabilități critice la Bitcoin Cash [BCH]. Asta ar putea însemna sfârșitul BCH, daca nu se remediaza. În ultimele ore, postul s-a răspândit pe toate platformele sociale. Asta a provocat probleme legate de dezvăluirea responsabilităților în proiecte open source.

Cory Fields: Am descoperit o vulnerabilitate critica la BCH

Ce a descoperit Cory Fields?

Vulnerabilitatea menționată de Fields ca „SIGHASH_BUG” a avut potențialul de a genera o divizare a lanțului, ceea ce înseamnă pur și simplu că bug-ul a avut capacitatea de a împărți moneda în două monede incompatibile, ceea ce ar fi făcut absolut imposibilitatea ca utilizatorii să efectueze tranzacții.

El a mai spus că dezvăluirea nu a fost facuta pentru a denatura Bitcoin Cash. Ci a avut rolul deschizător pentru toate companiile și dezvoltatorii. In special aceia care nu sunt bine echipati pentru astfel de situații. El crede, de asemenea, că rămân multe lucruri pentru a atinge un nivel matur de inginerie pe care criptomonedele îl solicită.

El își încheie postul apelând dezvoltatorilor să se întâlnească și să lucreze ca o comunitate pentru a re-gândi toate procedurile și politicile existente și pentru a pune instrumentele disponibile pentru a utiliza și a învăța cel mai bine din situații ca cele de mai sus pentru a fi mai bine pregătiți pentru viitor .

BITCOIN CASH VA FI ACCEPTAT DE 70% DINTRE COMERCIANȚII DIN CIPRU

Roger Ver, co-fondatorul Bitcoin Cash, a lansat un videoclip pe canalul YouTube. El a discutat despre Rețeaua de Lightning și despre acceptarea BCH în Cipru. „Până în noiembrie vom avea 4 000 de comercianți, plăți autonome Bitcoin Cash, deoarece înțeleg că banii Bitcoin sunt Bitcoin real”. In clipul video s-a mai exclamat faptul că BCH este super rapid. Este mai ieftin și nu are problemele pe care le face Bitcoin [BTC]. Video integral in articol.

Co-fondatorul a mai spus că acest lucru indică faptul că aproximativ 70% din toate magazinele din Cipru vor accepta Bitcoin Cash. Întrebat dacă comercianții ar accepta Bitcoin Core pentru plăți, rezidentul Ciprului a spus: „Nu, nu mai are valoare, mă refer la modul în care a fost în anii precedenți”.

Potrivit lui Ver, Bitcoin Core nu mai este util pentru plăți. Iar Rețeaua Lightning nu este chiar pregătită pentru utilizarea aplicațiilor de business. El a mai spus că BTC nu este nici măcar aproape de Bitcoin. Desi a fost descris în albumul lui Bitcoin. La începutul anului 2018, un nou centru comunitar Bitcoin Cash a fost introdus în Cipru pentru a ajuta utilizatorii locali, dezvoltatorii și investitorii să utilizeze BCH.

Bitcoin Cash si volatilitatea pietei cripto

Roger Ver a spus că volatilitatea pietei este un obstacol foarte mare de depășit, pentru ca oamenii să folosească mai des criptomonede.  Dar tot el a explicat ca BTH are atât de multe alte „caracteristici fantastice” . El a povestit că aceste caracteristici includ abilitatea de a trimite aceste criptomonede către oricine din lume, în principiu gratuit, fără a fi necesară înscrierea, fără bănci implicate și fără permisiunea guvernului. Din aceste motive, oamenii sunt dispuși să treacă peste volatilitate, deoarece alte caracteristici sunt utile, afirmă Ver.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!