Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,408.88
-2.07%
2
XRP
XRP
$0.2869
-3.91%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.56%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.92
-2.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.548
-2.28%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.89%
9
Stellar
Stellar
$0.083024
-7.72%
11
Cardano
Cardano
$0.037172
-3.74%
13
Monero
Monero
$43.041
-2.79%
14
IOTA
IOTA
$0.2508
-2.91%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Creatorul Alipay vrea să investească în dezvoltarea blockchain-urilor

C

Ant Financial Service Group, afiliată AliBaba,  a colectat 14 miliarde de dolari. Creatorul Alipay (platforma de plăți din cadrul Ant Financial) a declarat că o parte din profit va fi folosit pentru a stimula dezvoltarea de blockchain-uri. Ant Financial vrea să investească 9 miliarde de dolari pentru oferte publice initiale (IPO). În prezent, compania chineză este evaluată la aproximativ 150 de miliarde de dolari.

Creatorul Alipay vrea să investească în dezvoltarea blockchain-urilor

Cine este compania Ant Financial

Ant Financial Services Group, cunoscut pentru platforma Alipay, este o companie afiliată a grupului chinez Alibaba. Ant Financial este una dintre cele mai valoroase companii din lume, cu o valoare de 150 miliarde USD. Acesta operează serviciul Alipay, cea mai mare platformă de plăți mobile și online din lume, precum și Yu’e Bao, cel mai mare fond de pe piața monetară.

Acesta rulează, de asemenea, sistemul de rating al creditului Sesame Credit. Începând din septembrie 2017, Ant Financial a dezvăluit tehnologia de plată a recunoașterii faciale prin intermediul serviciilor Alipay.

Ant Financial și zona de CSR pragmatic și sustenabil

În 2017, Ant Financial a fost clasat pe locul șase în lista de exchange-uri listată de publicația Fortune. Compania este recunoscută pentru impactul pozitiv asupra mediului prin Ant Forest, cea mai mare platformă mondială de urmărire a amprentelor de carbon ale persoanelor.

Ant Forest permite utilizatorilor să colecteze „puncte energetice” prin acțiunile lor în lumea reală, care pot fi folosite pentru a dezvolta arbori virtuali și în cele din urmă adevărați, cu 230 de milioane de utilizatori ai Alipay activând conturile Ant Forest. Ant Financial și partenerii săi, inclusiv ONG-urile de mediu, Fundația SEE și China Green Foundation au plantat până acum 10,25 milioane de copaci, echivalentul unei reduceri a emisiilor de CO2 de 1,22 milioane de tone.

Ant Financial și planuri de viitor pentru dezvoltarea blockchain-urilor

În declarația sa, Ant Financial a menționat că va continua să lucreze la dezvoltarea unor soluții pentru blockchain.

„Compania va continua să investească în dezvoltarea de blockchain-uri, AI, securitate, IoT și capabilități de calcul pentru a-și actualiza platforma globală de tehnologie pentru generația următoare. “

Aceasta a fost cea de-a treia vânzare a lui Ant Financial în trei ani, atrăgând atenția Grupului Carlyle, Discovery Capital Management, Silver Lake, Primavera Capital, General Atlantic, printre altele.

Cei care au investit în Alibaba au trebuit să accepte termeni prohibitivi. Să nu ridice mizele existente sau să investească în companii rivale ca Tencent Holdings și JD.com Inc.

Din spatele culiselor

În timp ce acestea par rezonabile, este neobișnuit ca o companie să stabilească termenii, în locul investitorilor săi. Jack Ma, directorul executiv al Alibaba și fondatorul Ant Financial, și-a jucat corect cărțile.  Totul transmite puterea companiei sale. Rapoartele spun că nu toți investitorii au fost acceptați, deoarece unii nu au oferit suficienți bani, în timp ce alții au fost legați de Tencent.

Compania are focus pe utilizarea progreselor tehnologice. În afară de lucrul la soluții de tip blockchain, gigantul chinez dezvoltă multe alte servicii. Tehnologie în domeniul inteligenței artificiale, internetului obiectelor (IoT) sau al securității computerelor.

Compania lui Jack Ma vrea clonarea Alipay în mai multe țări din Asia. E interesat de Malaezia, Filipine, India, Republica Coreea, Indonezia, Thailanda, Hong Kong, Bangladesh și Pakistan. Ant Financial a raportat peste 850 de milioane de utilizatori activi anual la nivel global. Ant Financial are peste 15 milioane de companii din China afiliate la Alipay.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!