Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.97
-2.85%
2
XRP
XRP
$0.2957
-4.05%
3
Ethereum
Ethereum
$106.26
-5.86%
4
EOS
EOS
$2.260
-4.78%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.44
-8.79%
7
Litecoin
Litecoin
$31.111
-4.13%
8
TRON
TRON
$0.027145
-6.09%
9
Stellar
Stellar
$0.087296
-8.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038594
-6.02%
13
Monero
Monero
$43.774
-5.92%
14
IOTA
IOTA
$0.2589
-4.31%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cripto Lead-uri: JP Morgan crede in blockchain, Argo adera la Bursa din Londra

C

Un grupaj de cateva lead-uri despre insight-uri din zona cripto.

Cripto Lead-uri: JP Morgan crede in blockchain, Argo adera la Bursa din Londra

Jamie Dimon spune că JPMorgan va folosi tehnologia blockchain. Dar este in continuare sceptic cand vine vorba de criptomonede. Când a fost întrebat despre cripto, a spus: ,,Nu ar trebui să mai vorbească lumea despre criptocurrency. Blockchain, pe de altă parte, este o tehnologie reală. Vom testa și o vom folosi asta pentru o mulțime de lucruri.

Context JP Morgan

JPMorgan a depășit criza financiară din 2008 mai bine decât majoritatea. Era probabil cea mai sănătoasă dintre băncile mari ale Americii. Cu toate acestea s-a simțit obligată să se alăture celorlalți în a lua miliarde de dolari într-un plan de salvare guvernamental. Un plan menit să evite evidențierea băncilor cu probleme serioase. Până în ziua de azi îi irită pe Dimon acel plan. Motivul? Pentru ca banca sa era în plină ascensiune fata de cei care se confruntau cu probleme financiare profunde.

In 2012, când un comerciant din biroul JPMorgan din Marea Britanie a făcut o serie de tranzacții cu instrumente derivate si s-au înregistrat pierderi de 6,2 miliarde de dolari, Dimon a fost dezamagit. Într-o scrisoare către acționari, Dimon a numit episodul „cea mai stupidă și cea mai jenantă situație din istoria sa in cadrul JP Morgan”.

Sursa: https://hbr.org/

Lumea cripto cu ochii tinta spre SEC

Marco Santori, un avocat specializat pe zona crypto a facut recenta mai multe declaratii. Acesta a spus ca institutiile, in special curțile de conturi pot pune capăt incertitudinii cu privire la token-uri.  Lumea criptocurrency a așteptat si asteapta cu nerăbdare ca SEC să clarifice mai multe chestiuni. Una dintre ele priveste o problemă legată de momentul când mărcile digitale trebuie să fie înregistrate ca securitate. Se pare că SEC nu poate avea un răspuns inca.

Santori merită să fie considerat unul dintre cei mai proeminenți avocați de cripto. El a avut un rol esențial în modelarea climatului investițional al SUA pentru activele digitale. Contribuțiile sale includ o lucrare care oferă un cadru legal pentru vânzarea token-urilor. Ideile lui servesc drept sfat în bătăliile de la început asupra Bitcoin.

Sursa: http://fortune.com

Argo Blockchain face un pas important

Argo Blockchain listează pe Bursa de Valori din Londra. Compania de mining Argo Blockchain PLC a devenit prima companie cripto care a aderat la Bursa de Valori din Londra. Ea a ridicat în jur de 32 milioane de dolari pentru o valoare totală de aproximativ 61 milioane de dolari. Compania Argo din Londra oferă clienților posibilitatea de in investi in criptomonede. Argo opereaza cu Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic și Zcash.

Sursa: https://www.telegraph.co.uk

CoinBase vrea sa foloseasca XRP in anumite conditii

Coinbase anunță planurile de custodie pentru 40 de active digitale, inclusiv XRP. În prezent, Coinbase acționează în calitate de custode pentru patru tipuri de criptocuritate – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Litecoin. Coinbase percepe o taxă de 0,1% pe lună. Plus o taxă de setare de 100.000 USD. Clienții serviciului custode trebuie să stocheze cel puțin 10 milioane de dolari. Printre alte criptomonede notabile pe care Coinbase intenționează să le stocheze sunt Monero, Dash si Tezos. Prin adăugarea de noi active, Coinbase este gata să-și mărească veniturile din serviciile de custodie.

Sursa: http://fortune.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!