Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.15
-3.01%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.15%
3
Ethereum
Ethereum
$106.29
-6.08%
4
EOS
EOS
$2.262
-4.86%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.22
-8.39%
7
Litecoin
Litecoin
$31.177
-4.15%
8
TRON
TRON
$0.027267
-6.24%
9
Stellar
Stellar
$0.087635
-8.61%
11
Cardano
Cardano
$0.038804
-5.74%
13
Monero
Monero
$43.657
-6.30%
14
IOTA
IOTA
$0.2594
-4.71%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cripto Leads: CoinBase, Tezos si ShapeShift, manevre strategice pentru piata cripto

C

In raportul de azi despre cripto apare mentionat CoinBase din nou. Nick Tomaino. angajat Coinbase, care acum administrează un fond de cripto, susținut de investitori precum Mark Cuban și Marc Andreesen, vede altfel lucrurile. A trecut un an de când Tomaino a lansat fondul de 26 de milioane de dolari. Fondul se numeste 1confirmation. Fondul spune că investițiile sale în zece întreprinderi au atins până acum un profit de 40%. Cum?

Cripto Leads: CoinBase, Tezos si ShapeShift, manevre strategice pentru piata cripto

Nick Tomaino si despre cum sa faci bani din cripto pe timp de criza

Nick Tomaino a vorbit in cadrul unui interviu despre cum se poate face bani pe timp de criza in zona cripto. A explicat asta in 4 pasi.

1) Companiile stabile de criptomonede, cum ar fi MakerDAO și Basis, au un alt mindset. Ele vorbesc despre un produs pe care lumea cripto il vrea cu adevărat și are nevoie de el. In special daca ne gandim la unele dintre problemele pe care le are Tether. Vorbim practic de criptomonede stabile care sunt proiectate pentru a fi non-volatile.

2) Piețele, în general, inclusiv cele care ajută la criptomonedele non-volatile, se referă la stabilirea unui echilibru de token-uri. Motivul? Pentru a ajuta la validarea tranzacțiilor pe blockchain-urile de proba.

3) Soluții scalabile, în special Bloxroute, care a fost elaborat de experți în blockchain de la Universitatea Cornell. Trebuie investit in el.  Ceea ce Akamai a făcut pentru Internet, Bloxroute vrea să facă pentru blockchain prin îmbunătățirea capacității de producție.

4) Schimburile descentralizate, zonele unde piețele pentru a cumpăra și vinde criptocurrency nu se bazează pe un server sau operator central. E o zona care trebuie speculata si investit masiv in ea.

Sursa: http://fortune.com/

TEZOS are probleme in statul California

Tezos ICO acționează după o moțiune de respingere. Motivul? Asta dupa ce un judecător federal din California a blocat o acțiune. Prin respectiva actiune s-a încercat să se respingă un proces de acțiune în justiție. Contextul? Se pare ca totul a pornit de la faptul că ICO este condusă de Fundația Tezos.

Si, potrivit statului California, s-a încălcat legile privind valorile mobiliare din SUA. Judecătorul districtului Richard Seeborg a respins moțiunea depusă de Fundația Tezos și cuplul fondator al criptocurrencyului, Arthur și Kathleen Brietman, precum și compania Dynamic Ledger Solutions din SUA. Ce se va intampla cu Tezos?

Sursa: https://www.coindesk.com

california: Compania INTUIT a primit brevet sa prelucreze platile cu Bitcoin

Compania de software de afaceri  din California, Intuit, a primit un brevet pentru prelucrarea plăților Bitcoin prin mesaj text. Brevetul detaliază modul în care un sistem de conturi virtuale ar putea permite celor doi utilizatori să transfere fonduri prin intermediul telefoanelor mobile.

Cum va functiona sistemul?

Un mobil necesită trimiterea de „solicitare de parolă asociată unui cont al utilizatorului” pentru a procesa plata. Altele iau în considerare utilizarea mesajului vocal ca validare ulterioară prin trimiterea unui „apel telefonic vocal care este deconectat automat de serviciul de plată fără a răspunde”.

Astfel de apeluri de voce fără răspuns vor acționa ca o confirmare a tuturor textelor de plată credibile care vizează distingerea de amenințarea potențială de „mesaj aleator sau mesaj spam trimis de un bot”.

Compania a căutat mult timp să îmbunătățească accesul la procesoarele de plată de tip bitcoin. În timp ce a lansat QuickBooks în 2014, compania a continuat să-și dezvolte platforma de plată, cel mai recent parteneriat cu furnizorul de servicii de plată Veem, pentru a permite plățile internaționale prin cripto.

Sursa: https://www.coindesk.com

ShapeShift cu si despre cripto

Compania ShapeShift a dezvoltat un instrument pentru schimbul cripto mai eficient. Compania a afirmat că a achiziționat Bitfract după ce a făcut update-uri la anumite protocoale. Asta le-a permis schimbul de bitcoin pentru „zeci de active digitale într-o singură tranzacție” folosind API-ul companiei. Ideea este că instrumentul face mai ușor transferul pentru cripto-cumpărători. Mai ales daca acestia doresc să-și schimbe portofoliul fără a trebui să execute numeroase tranzacții.

Sursa: https://www.coindesk.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!