Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CRIPTO LEADs: Goldman Sachs despre cripto, CoinBase l-a cooptat pe Tim Wagner

C

Din stirile pe scurt din zona de cripto, remarcam avantul pe care il face CoinBase in zona de trade cu criptomonede si interesul tot mai pregnant al Goldman Sachs pentru serviciile de custodie pentru cryptocurrency.

CRIPTO LEADs: Goldman Sachs despre cripto, CoinBase l-a cooptat pe Tim Wagner

Goldman Sachs interesat de serviciile de custodie din zona cripto

Goldman Sachs, după ce a lansat tranzacțiile futures pentru bitcoin în luna mai, se gândește acum la lansarea unui serviciu de custodie cripto. Potrivit Bloomberg, banca de investiții încearcă să creeze un serviciu de stocare securizat care vizează fondurile cripto pentru a le proteja împotriva riscului de hacking.

Aceasta înseamnă că banca va deține titlurile nou-infiltrate în numele fondurilor, reducând riscul pentru clienți. Vorbim de operatiuni de securizare pentru cei care încearcă să se ferească de amenințarea că își vor pierde investițiile pentru atacurile din retea.

Deliberările sunt în curs de desfășurare și nu a fost stabilit niciun calendar pentru momentul în care firma va lansa serviciile. Oamenii au solicitat să nu fie identificați deoarece informațiile nu sunt publice.

O ofertă formală de la o instituție precum Goldman Sachs ar oferi o susținere credibilă pentru fondurile cripto și ar putea deschide calea pentru mai mulți investitori să parieze pe clasa de active.

Sursa: https://www.bloomberg.com

Piata cripto manipulata, prejudiciu de 825 milioane de dolari?

Grupuri organizate de cripto au manipulat piețele de trade pentru a face 825 de milioane de dolari în 2018. Manipularea prețurilor de tip Cryptocurrency se desfășoară în mare parte prin organizarea unor „grupuri de tranzacționare” care utilizează servicii precum Telegrama, se arata intr-un articol The Wall Street Journal.

Un nou studiu sugerează că schemele coordonate de tip „pump and dump” au  influentat comercianții. Iar cei din grup au putut ,,sa umfle” sau ,,sa prabuseasca” prețurile diferitelor criptomonede în acest an. În consecință, astfel de grupuri generează sute de milioane de dolari în venituri pentru ei. Asta în timp ce alții sufera pierderi odată ce grupurile vind un anumit numar de activ in masa.

Sursa: https://www.wsj.com

Coinbase l-a recrutat pe Tim Wagner, cunoscut pentru colaborarea cu AMAZON

Coinbase l-a angajat pe Tim Wagner. Tim este un veteran al Amazon Web Services. Tim a fost recrutat pentru a fi vice-presedinte. Unde? Pe zona de inginerie cripto. Într-un post pe blog, CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a descris sectorul de inginerie cripto drept nucleu al strategiei de a construi produse criptocurrency stabile.

 

Sursa: http://fortune.com

Aprobarea pentru Bitcoin ETF în 2019 ?

Cel mai recent raport de cripto din partea managerului Canaccord Genuity, prevede o mult-așteptată aprobare pe un fond de schimb valutar tranzacționat. Asta probabil nu va veni mai devreme de 2019. În actualizarea trimestrială a criptomonedelor, Canaccord, cel mai mare dealer independent de investiții din Canada, a vorbit pe larg despre serie de subiecte. A discutat inclusiv despre token-urile de securitate și evoluțiile recente ale prețurilor.

Sursa: https://www.coindesk.com

Compania Blythe Masters in parteneriat cu Google Cloud

Blythe Masters se uită vizionar pentru finanțarea următorului val de creștere in zona blockchain. Digital Asset, compania de distribuție a protocoalelor distribuite înființată în 2014, intră într-o nouă fază. Această nouă fază implică un parteneriat cu Google Cloud pentru a simplifica și prolifera tehnologia.

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!