Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cripto Leads: Ohio recunoaste blockchain, o banca din Elvetia accepta cripto

C

Din zona cripto. Stiri pe scurt. In America devine tot mai evident interesul la nivel de institutii guvernamentale si statale cu privire la blockchain si criptomonede. In acelasi registru, o alta banca din Elvetia e decisa aprobe tranzactiile cu criptomonede.

Cripto Leads: Ohio recunoaste blockchain, o banca din Elvetia accepta cripto

Compania de mining, Bitmain, a fost evaluata la 15 miliarde de dolari

Bitmain, compania care mineaza Bitcoin, a fost evaluata la 15 miliarde dolari. Asta după închiderea unei runde de finanțare pre-IPO, în conformitate cu QQ News. Acordul de finanțare proaspăt, despre care se spune că a fost închis sâmbătă, include, de asemenea, investiții de la conglomeratul tehnologic chinez Tencent și Softbank din Japonia.

Potrivit lui QQ, Bitmain intenționează să își lanseze IPO-ul pe Bursa din Hong Kong în luna septembrie, la o valoare estimată de 30 de miliarde de dolari. După cum a raportat anterior Cointelegraph, CEO-ul lui Bitmain, Jihan Wu, a sugerat planurile pentru IPO la începutul lunii iunie.

În februarie 2018, Bitmain a deținut 70-80% din piața mondială a hardware-ului Bitcoin și a înregistrat profit între 3 și 4 miliarde de dolari în 2017. Mai mare decât producătorul unității de procesare grafică (GPU) Nvidia.

La sfârșitul lunii iulie, Fortune a raportat că Bitmain a câștigat un profit net de 1 miliard de dolari pentru primul trimestru al anului 2018. In aceeași lună a închis o rundă de finanțare în seria B de 300-400 de milioane de dolari.

Sursa: https://cointelegraph.com

Coinbase își îmbunătățește limita de achiziționare la 25.000 de dolari pe zi

Coinbase CryptoCurrency Startup va stimula limitele zilnice de cumpărare și va permite tranzacționarea „instantanee” în urma transferurilor bancare de către utilizatori. În prezent, clienții trebuie să aștepte cinci zile pentru lichidarea acestor fonduri. Dar este pe punctul de a schimba asta. Motivul? Coinbase crede că „atunci când cineva ia decizia de a se înscrie, nu vor să aștepte zile îainte de a putea începe să cumpere criptocurrency”.

Limitele de achiziție zilnice sunt ridicate la 25.000 de dolari, potrivit Coinbase. Dar acest serviciu este dedicat numai pentru clienții care au finalizat procesul de verificare a identității. Ei vor avea acces la aceste modificări. Coinbase se află încă în proces de adăugare a acestor modificări pentru clienții săi din afara S.U.A.

Sursa: https://www.coindesk.com

OHIO face pasul spre blockchain si cryptocurrency

Ohio devine cel mai recent stat american care recunoaște legal datele din zona blockchain. Ohio a devenit ultimul stat din S.U.A. care recunoaște legal datele stocate și tranzacționate într-un blockchain. Vestea vine dupa ce parlamentarii din stat au introdus un proiect de lege in mai care a incercat sa trateze datele blockchain si contractele inteligente ca inregistrari electronice.

Sursa: https://www.coindesk.com/

Maerki Baumann, o banca din Elvetia anunta ca a trecut la zona cripto

Banca privată Maerki Baumann va deveni a doua bancă elvețiană care va accepta activele de criptare. Banca privată din Zurich a decis să accepte activele criptate din plățile primite pentru serviciile prestate. Precum și cele obținute din exploatarea cripto. Asta ca răspuns la noile cerințe ale pieței și la creșterea popularității criptomonedelor.

La începutul acestei veri, Hypothekarbank Lenzburg a devenit prima bancă din Elveția care a furnizat conturile companiei pentru companii de tip blockchain și cripto-related. Anul trecut Falcon Private Bank a primit autorizația de la Autoritatea de Supraveghere Financiară Elvețiană (FINMA) pentru gestionarea Bitcoin (BTC) și a altor cripto bazate pe tehnologia blocchain.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!