Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,454.30
-3.87%
2
XRP
XRP
$0.2893
-6.99%
3
Ethereum
Ethereum
$104.40
-9.22%
5
EOS
EOS
$2.216
-7.42%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.13
-11.02%
7
Litecoin
Litecoin
$30.721
-6.52%
8
TRON
TRON
$0.026357
-9.61%
9
Stellar
Stellar
$0.086789
-10.63%
11
Cardano
Cardano
$0.038006
-8.38%
13
Monero
Monero
$43.702
-5.02%
14
IOTA
IOTA
$0.2504
-9.62%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CRIPTO VS INTREAGA LUME

C

CRIPTO VS INTREAGA LUME

Nimic nu unește comunitatea cripto mai mult decât un outsider care atacă industria.

Nouriel Roubini a fost ticălosul ales în ultima săptămână. Economistul renumit este un profesor de economie la NYU și este cel mai bine cunoscut pentru predicția corectă a crizei financiare 2007-2008. Mulți oameni, inclusiv mass-media, îl numesc „Doctor Doom” ca poreclă afectuoasă.

În primul rând, Roubini a depus mărturie vineri în fața Comitetului Senatului american pentru afaceri bancare, locuințe și comunitare, unde a prezentat o declarație absurdă intitulată: „Cripto este mama tuturor escrocheriilor și bulelor acum blocate, în timp ce blockchain este tehnologia cea mai supraestimata din toate timpurile, nu este mai buna decât o foaie de calcul sau o bază de date.”

Apoi, renumitul economist a intrat in ofensivă și a început să atace utilizatorii Twitter. Iată câteva dintre cele mai bune declarații (și cele mai absurde):

  • „Uită-te la propria față, cripto clovn. Ești o parodie. Un bufon total. ” Tweet.
  • „Crypto a fost creat de o grămadă de copii lacomi, care fac ca Gordon Gecko să semene cu un sfânt, pretinzând că salvează lumea și sfârșește sărăcia. Dar tot ce doresc este să facă bani literalmente de nicăieri. Imprimarea shitcoinilor din fiat și găsirea de supuși pentru ai cumpăra. Total ipocriți! „Tweet

Atât de rău, de ridicol și de amuzant ca aceste tweet-uri, Roubini a salvat cel mai ridicol pentru mine. El a răspuns cu următoarea bijuterie:

  • „Pseudo logica ta este total idioată. Da, eu nu sunt un scatolog care cumpără cutii de shitcoins în valoare de 0 sau mai degrabă negative cu externalitățile lor de mediu. Este o alegere de investiții: nu sunt un masochist HODLer pierzând 95% din averea mea într-un an. „Tweet

Trebuie să recunosc că răspunsul lui ma făcut să râd. Ceea ce nu este amuzant este faptul că profesorul Roubini a cerut ani de zile demisia lui Bitcoin și criptocurrency. Cele mai vechi tweete pe care le-am putut găsi au fost din martie 2014. De atunci, Bitcoin a experimentat un ciclu de explozie și bust și astăzi este la 10X prețul de la data tweet-urilor lui Roubini.

În mod normal, aș ignora exagerările și atacurile ad hominem ca acestea. Nouriel Roubini reprezintă sistemul financiar vechi. El crede că Rezerva Federală funcționează bine, monedele fiate nu vor eșua și că monedele descentralizate, protejate criptografic, sunt imposibil de construit. În plus, Roubini pare să vadă puțină valoare în Bitcoin ca o oportunitate de investiție.

În momente ca acestea, îmi amintesc un singur citat de la Mahatma Gandhi: „Mai întâi ei te ignoră, apoi ei râd de tine, apoi se luptă cu tine și apoi câștigi „.

Cripto a fost în mare măsură ignorată și / s-a râs de la început. Anticipez că cei aflați la putere, inclusiv statele naționale, organizațiile și indivizii, vor începe să se panicheze în viitor și să lupte împotriva criptomonedelor într-o multitudine de moduri. Atacurile vor fi verbale, cibernetice, fizice și bazate pe reglementări. Nouriel Roubini este doar unul dintre primii elite, cu un microfon mare pentru a începe lupta.

Totuși, nu contează. Natura descentralizată a criptocurrency este imposibil de atacat. Nu există un singur lider de atacat. Nu există nici un cap de tăiat. Nu există o entitate centrală care poate fi pedepsită.

Cripto este o idee care a acaparat energia mentală a unei întregi generații. Nu mai este cale de întoarcere!

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!