Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.87
-2.66%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.64
-4.84%
4
EOS
EOS
$2.253
-4.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.20
-7.30%
7
Litecoin
Litecoin
$31.015
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027018
-3.06%
9
Stellar
Stellar
$0.085783
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038264
-4.51%
13
Monero
Monero
$43.589
-5.14%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-2.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Criptomoneda DASH acceptată ca plată în industria legală de Canabis

C

Recent, Mark Mason, coordonatorul Dash International Outreach Coordinator, a ținut un discurs la Casa Parlamentului din Regatul Unit al Marii Britanii. Discursul s-a axat pe tehnologia blocurilor Dash și caracteristicile cryptomonedei Dash în cadrul legalizării consumului de canabis în centre specializate şi comercializarea ei într-un cadru reglementat.

Criptomoneda DASH acceptată ca plată în industria legală de Canabis

Cryptomoneda DASH şi controversele legate de consumul de canabis

Criptomoneda Dash a fost lansată în anul 2014 și a cunoscut o creștere extraordinară de-a lungul anilor. Principala caracteristică a lui Dash, explicată de Mason, este că permite unui individ să trimită o sumă oricui în lume instantaneu pentru „mai puțin de un ban”, fără implicarea intermediarilor.

„”Dash este o monedă digitală deschisă, de tip peer-to-peer, cu o concentrare puternică asupra industriei plăților, utilizând tehnologia blockchain. Dash oferă o formă de bani revoluţionară. Vorbim de portabilitate, un concept ieftin, divizibil și rapid. Se poate cheltui ușor și instantaneu la comercianții din întreaga lume la taxe mult mai mici decât cardurile de credit și de debit. ” Declaraţia îi aparţine lui Mark Mason.

După cum s-a menționat pe site-ul Dash, criptomoneda, ca şi concept, a fost inițial formulată de Evan Duffield. Acesta a folosit codul sursă Bitcoin pentru a-și crea propria monedă. Moneda a fost inițial numită „Xcoin”, mai târziu „Darkcoin”, referindu-se la particularitățile sale de confidențialitate, iar apoi, în cele din urmă, sa stabilit pe „Dash” [scurt pentru „Digital Cash”].

DASH se defineşte ca fiind singura organizație majoră auto-finanțată, auto-guvernată în industria criptocurrency. Acest atribut permite dezvoltarea și finanțarea constantă a întregului proiect.

DESPRE DASH si perspective

Dash a finanțat de departe câteva proiecte vizibile de marketing care includ criptomonede. Criptomoneda a contribuit la creșterea gradului de conștientizare a Dash. În privința locului și a modului în care se poate cheltui Dash, Mason aruncă o privire asupra bancomatelor, aplicațiilor și site-urilor web care oferă plăți cu Dash.

„PayCent oferă un card de debit care vă permite să cheltuiți Dash oriunde, unde este acceptată Visa sau Mastercard. Dash este disponibil la mașinile ATM 410-Dash din întreaga lume listate pe coinatmradar.com. Puteți cumpăra Dash la 400 de oficiu+uri poștale din Austria cu numerar. Puteți cumpăra Dash la 9000 chioșcuri în Ucraina. Dash este disponibil la 10.000 de comercianți cu amănuntul din Spania. ” Mark Mason a explicat pe larg zona de distribuţie.

Dash are, de asemenea, un „acord exclusiv” care urmează să fie adăugat ca opțiune de plată la „4000 de dispensare legale de canabis, furnizori și distribuitori în Statele Unite”.

Mark a menționat, de asemenea, în discursul său despre o mulțime de comercianți și parteneriate care oferă DASH în platformă. Mark a vorbit despre Bitrefill, Remax ( platformă de închirieri și cumpărare de bunuri mobiliare), Bitwage şi BlockCypher.

„Inflația în Venezuela este acum peste 40.000%. În ultima lună, peste 500 de comercianți din Venezuela acceptă acum Dash și acest număr crește zilnic. ” A explicat Mark. Dash are în prezent un plafon de piață de 2 miliarde și un preț de 243,90 USD.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!