Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.91
-3.84%
2
XRP
XRP
$0.2933
-5.59%
3
Ethereum
Ethereum
$105.22
-8.36%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.57
-10.77%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-6.98%
8
TRON
TRON
$0.026292
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087868
-9.00%
11
Cardano
Cardano
$0.038556
-6.99%
13
Monero
Monero
$43.310
-6.46%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-7.98%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Criptomoneda DASH este acceptata in peste 3.000 de magazine

C

Recent, directorul Discover Dash, un serviciu care permite taxe de afaceri în Dash, a anunțat că mai mult de 3.000 de firme si magazine din întreaga lume acceptă acum Dash pentru plăți. Aproximativ jumătate dintre aceste companii si magazine sunt situate în America de SUD.

Criptomoneda DASH este acceptata in peste 3.000 de magazine

Dash se extinde in Bolivia si Venezuela

Potrivit directorului, numerele au crescut semnificativ de la 2300 de întreprinderi care au acceptat Dash în ultimele 15 zile. Aproximativ 50 de companii din întreaga lume au fost adăugate în fiecare zi de afaceri de atunci, crescând în mod semnificativ adoptarea comercianților într-un timp scurt.

Directorul Dash a raportat, de asemenea, că Venezuela a adăugat foarte mult la ecosistemul Dash cu aproape 1375 de comercianți listați în directorul propriu. Si asta folosind Dash ca mod de a primi tranzacții.

Numerele indică faptul că aproximativ 45% din recrutarea globală cunoscută a comerciantului Dash provine din această regiune, cifrele ridicându-se de la 928 în urmă cu trei săptămâni. Potrivit acestor statistici, 447 de comercianți au venit la bord în ultimele 18 zile, ceea ce ar reprezenta aproximativ 25 de noi afaceri care au fost listate pe zi în Venezuela.

De ce Venezuela adopta DASH masiv

Un motiv major pentru interesul Venezuelei în Dash ar putea fi datorat faptului că platforma a încheiat parteneriat cu Kripto Mobile Corporation [KRIP], un brand mobil care produce telefoane care suportă criptocurrency. Măsura a fost făcută pentru a oferi comunității latino-americane, inclusiv Venezuela și Columbia, un mod nou și ieftin de a obține și de a adopta cripto pentru tranzacțiile de zi cu zi.

Potrivit CoinMarketCap, Dash este în prezent cea de-a 12-a cea mai mare criptocurrency din punct de vedere al capitalizării de piață. La momentul scrierii, Dash se tranzactioneaza la 191,25 USD cu o capitalizare de piata de peste 15 miliarde de dolari. DASH a înregistrat o creștere de 6,63% în ultimele 24 de ore.

Dash a înregistrat, de asemenea, o creștere a tranzacțiilor spre sfârșitul lunii august. Dash a fost in crestere și săptămâna trecută. Chiar și pe măsură ce piața criptocurrencyului a fost într-un ritm aproape constant in jos.

Potrivit CoinMarketCap, bursa ZB deținea 46,75% din volumul total de piață al perechii DASH / BTC. In timp ce bursa deținea un volum de 30,12% din perechea DASH / USDT.

XRP DISPONIBIL IN PESTE 21.000 DE LOCATII WORLD WIDE, DATORITA NETCOINS

XRP a fost listat recent pe Netcoins. Datorita acestui aspect, XRP este disponibil pentru cumpărături în peste 21000 de locații cu amănuntul. Desi piata este in scadere dramatica din nou, Mark Binss, directorul Netcoins, un furnizor Virtual Bitcoin ATM pentru magazinele de retail, a anunțat că a inclus pe platforma XRP [XRP].

Acest lucru înseamnă că XRP va fi ușor disponibil pentru cumpărare în țările de top precum Canada, Europa și Australia. Clienții pot achiziționa moneda la peste 21000 de locații cu amănuntul în aceste țări. În plus, moneda este de asemenea disponibilă pentru cumpărarea imediată la biroul de tranzacționare „Over-the-Counter” [OTC].

Netcoins este o firmă care dezvoltă software. Vorbim de software care se concentrează pe furnizarea unui mod convenabil de plata. Prin netcoins clienții pot să cumpere și să vândă cripto și să investească prin intermediul serviciului de brokeraj. Înainte de listarea XRP [XRP], platforma a afișat Litecoin [LTC] pe platforma lor pana săptămâna trecută.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!