Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Criptomonede in spatiu? Spacebit a anuntat primul fond de capital de risc pentru industria spatiala

C

Spacebit Capital a anunțat primul fond de capital de risc din lume pentru industria spațială. Anunțul a fost făcut simultan la Forumul mondial de investiții de la Geneva și la Summitul mondial de blocuri din Dubai.

Criptomonede in spatiu? Spacebit a anuntat primul fond de capital de risc pentru industria spatiala

Criptomonede in spatiu?

Industria spațiului privat este o piață în plină ascensiune, proiectată a fi în valoare de miliarde de dolari în viitorul apropiat, potrivit unui raport recent al lui Goldman Sachs [2016]. O nouă viziune pentru spațiu începe să apară.

O dată accesibilă guvernelor și marilor corporații, este acum deschisă companiilor mici și chiar pentru participarea publicului. Proiectele incitante care implică noi misiuni spațiale, exploatarea lunară, a planetei Marte și a asteroizilor vor aduce beneficii economice pentru generațiile viitoare.

Aceste resurse nu numai că vor schimba cursul omenirii, ci vor oferi și o cale investitorilor să participe în mod semnificativ la următoarea mare aventură. Numai blockchain ne oferă capabilități fără precedent pentru a crea și a face comerț. Ca platforma fundamentală a celei de-a patra revoluții industriale, ea poate ajuta la crearea și distribuirea de noi valori, care pot fi obținute din explorarea frontierei finale. Tokenizarea misiunilor și a mijloacelor spațiale va ajuta la crearea și măsurarea noilor valori pentru omenire, în timp ce apreciază creșterea lichidității și participarea publicului.

Operatiuni de mining in spatiu folosind energie solara?

Fondul se va concentra pe companiile care au aplicatii conectate la industria spatiala și va investi în mod predominant în software și aplicații comerciale relevante pentru comunicațiile prin satelit și date, cu un accent deosebit pe cele care încorporează tehnologia blocurilor.

Este bine cunoscut faptul că datele prin satelit și comunicarea eficientă au dat naștere unor noi oportunități comerciale și inovații sociale, de la aplicații în transport inteligent și orașe inteligente la agricultură, asigurări și industria maritimă. Abilitatea  de a comunica in spatiu și datele extraplanetare reprezintă un factor cheie pentru economia viitoare, permițând astfel extinderea unor astfel de oportunități, formând o nouă economie spațială globală, redefinind modelul de capital de risc existent și aducând lichidități în proiecte spațiale pe termen lung.

Investițiile secundare ale fondului vor viza tehnologii generice, cum ar fi cele de propulsie, robotică și teledetecție, care sunt necesare pentru viitoarea generație de misiuni spațiale. Pentru a completa fondul, a fost creată o rețea numita Crypto Space Angels, compusă din experți, investitori și vizionari din industria criptocurrency și a blocurilor.

Crypto Angels pentru tehnologia spațială

Crearea rețelei Crypto Space Angels este un alt pas către realizarea unei misiuni mai mari pentru criptare și crearea unui ecosistem care să permită omenirea să se aventureze mai departe în spațiu. Scopul platformei Crypto Space este de a crea o rețea globală de investitori în cripto, care doresc să facă diferența și să sprijine dezvoltarea industriei spațiale.

„Etapa inițială de investiții se va concentra pe piețele europene. Credem că crearea Spacebit Capital va ajuta la valorificarea ultimelor inovații în tehnologia de date și comunicații prin satelit și va conduce următoarea revoluție digitală. În curând deschidem oportunități de investiții investitorilor calificați, dar în viitor sperăm să stabilim un model hibrid în care orice persoană va putea să investească direct în proiecte spațiale de mari dimensiuni, ceea ce reprezintă o parte esențială a viziunii noastre „. A declarat managerul proiectului Pavlo Tanasyuk.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!