Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.87
-2.66%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.64
-4.84%
4
EOS
EOS
$2.253
-4.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.20
-7.30%
7
Litecoin
Litecoin
$31.015
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027018
-3.06%
9
Stellar
Stellar
$0.085783
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038264
-4.51%
13
Monero
Monero
$43.589
-5.14%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-2.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CryptoBots IDLE – Un joc de tip strategy şi investiţii unde poţi câştiga Ethereum

C

CryptoBots IDLE - Un joc de tip strategy şi investiţii unde poţi câştiga Ethereum

CryptoBots Idle este cea mai noua platformă de tip gamification, bazată pe investiţii şi tehnologia Blockchain. Produsul oferă oportunități de investiții securizate cu ajutorul unui gameplay interactiv.

Cum funcționează jocul?

Fiecare jucator va avea propria lor baza cu boti pe CryptoBots Planet. Acești roboți vor produce combustibil pentru zborurile viitoare și vor obține resurse diferite. Principala resursa tranzacţionabilă va fi Eterul.  Scopul jocului ? Este foarte simplu. Este acela de a efectua cât mai multe zboruri intergalactice pentru a găsi existența unei civilizații extraterestre!

Boţii sunt ca niște furnici, care lucrează în mod cooperativ pentru a colecta combustibil pentru rachete și pentru a le trimite să zboare în spaţiu ca să primească Eter! CryptoBots este un produs al Playneta. Vorbim de un studio de jocuri cu 50 de angajați. Compania a lansat deja cu succes peste 5 produse. CryptoBots este cel mai bun joc de cripto şi investiţii, spun userii.

CryptoBots a intrat in campania de presale pana pe 6 august

Jocul promite în ediţia presale şansa de a achiziționa articole ediție limitată , unele unicat, cu discount-uri de până la 80% ETH.

,,Obiectivul nostru în timpul acestui presale este de a oferi o oportunitate pentru fiecare jucător de a-și face cumpărăturile cât mai profitabile posibil! Pentru a face acest lucru, am creat două tipuri de elemente. Pentru jucătorii activi, avem o strategie, ca ei să beneficieze de avantajele jocului. Pentru investitori, am gândit altă strategie pentru a le aduce acestora recompense monetare. După lansarea jocului, profitul va fi împărțit. 50%  merge la jucători,
45% pentru investitoriși numai 5% pentru echipa noastră.”

Declaraţia ii aparţine dezvoltatorului proiectului de gaming.

WAR FIELD VREA SA REVOLUTIONEZE GAMING-UL BAZAT PE CRYPTOCURRENCY

Echipa proiectului WAR FIELD estimează că piața jocurilor video la nivel mondial va fi în valoare de peste 100 miliarde USD în 2017 și va crește cu 10-12% în fiecare an. WAR FIELD este un shooter clasic, cu economia conceptului construită pe blockchain.

WAR FIELD utilizează motorul de joc Unity, care permite gaming pe mai multe platforme. Jocul a fost deja lansat în alfa pentru PC, iar în conformitate cu harta rutieră a proiectului, va fi disponibil pe platformele PlayStation și Xbox în 2019, împreună cu versiunile mobile pentru Android și iOS.

WAR FIELD SI POVESTEA DIN SPATELE CONCEPTULUI

WAR FIELD se concentrează pe o competiție de luptă între jucători care folosesc arme de foc. Un jucător nou începe cu un cuțit și un pistol, dar poate cumpăra un echipament mai bun pentru a îmbunătăți un avatar.

Toate plățile în joc sunt realizate cu ajutorul GOLDER token (GLDR), elementul principal al economiei jocului. GLDR este un jeton utilitar pe blocul Ethereum care este folosit pentru accesarea jocului FIELD WAR și efectuarea de achiziții în joc între alte tipuri de tranzacții.

Jucătorii pot câștiga GLDR jucând jocul. De fiecare dată când un jucător rănește sau ucide un adversar, el sau ea primeste recompense o anumită sumă de jetoane GLDR de la adversar. Rezultatele mai bune dau mai multe jetoane. „Ce ar putea fi mai bine decât să fii plătit pentru a juca jocuri video? A fost visul jucătorului. Aici, la WAR FIELD, facem o realitate pentru oricine. Fie ca vorbim de un jucator expert sau casual. Datorita tehnologiei de blockchain, totul e mai simplu”, spune Mironovskis. Povestea detaliata aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!