Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,403.88
0.70%
2
Ethereum
Ethereum
$209.20
-1.37%
3
XRP
XRP
$0.3224
-2.19%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$425.59
-2.46%
5
EOS
EOS
$5.200
1.34%
6
Stellar
Stellar
$0.2063
-1.09%
7
Litecoin
Litecoin
$53.755
-1.15%
9
Cardano
Cardano
$0.071992
3.88%
10
Monero
Monero
$111.75
0.07%
12
IOTA
IOTA
$0.5312
-0.90%
13
TRON
TRON
$0.019771
0.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

CryptoZombies vrea să dezvolte prin Kickstarter un joc cu blockchain-uri

C

Creatorii din spatele platformei CryptoZombies  vor să lanseze o campanie prin Kickstarter pentru un joc de cărți dezvoltat pentru blockchain-uri. Cryptozombies este un site dedicat tuturor celor care vor să învețe coding pe platforma Ethereum Dapps.

CryptoZombies vrea să dezvolte prin Kickstarter un joc cu blockchain-uri

Vor să lanseze primul joc de cărți din lume bazat pe tehnologia blockchain.  Pentru a strânge fonduri pentru dezvoltarea jocului, echipa a decis să meargă pe Kickstarter în locul unui ICO.

Cryptozombies, Kickstarter, Blockchain – Viitorul sună intens

James Martin Duffy, creatorul CryptoZombies, crede că jocul poate concura lejer cu titluri de gameplay mai populare cum ar fi Magic: The Gathering. În loc să lanseze un ICO, echipa a decis să folosească Kickstarter. Motivul? Pentru că publicul lor e mai orientat spre asta. Ce modalitate mai bună de a câștiga credibilitatea ca proiect legitim decât de a lansa o campanie pe Kickstarter? Compania speră să ridice 250.000 de dolari cu campania sa de publicitate, care va dura 60 de zile.

Jocul pretinde că funcționează ca orice joc de cărți de trading – jucătorii vor putea să colecteze cărți, să lupte cu alții și să facă tranzacții comerciale între ei. Unele dintre caracteristicile unice ale jocului Zombie Battleground versus jocurile obișnuite provin de la rădăcinile sale axate pe blockchain-uri.

Cum funcționează jocul?

Toate cardurile sunt de fapt token-uri ERC-721, ceea ce înseamnă că ele sunt toate unice, la fel ca CryptoKitties. În afară de aceasta, jucătorii vor putea să-și vândă cardurile pe o piață peer-to-peer, din care vor câștiga bani reali. În cele din urmă, aceasta înseamnă că jucătorii pot să investească cât mai mulți bani în joc așa cum vor, deoarece vor fi capabili să-l vândă totul după ce au terminat. Asta ipotetic vorbim, oricum.

Cei care doresc să participe pot să aleagă una dintre cele cincisprezece recompense, cu contribuții cuprinse între 10 și 10 000 de dolari. La cele mai joase niveluri, susținătorii vor primi în cea mai mare parte actualizări exclusive, pachete de rapel, carduri unice și invitații beta pentru ei și prietenii lor.

Zombi BattleGround promite

Odată ce angajamentele depășesc pragul de 1.000 de dolari, recompensele includ tricouri, cărți fizice Zombie Battleground, cărți Zombie personalizate de fani, statui miniatură Zombie și chiar o excursie în Thailanda pentru o noapte. Toate recompensele sunt disponibile pentru oricine din lume și se așteaptă să fie livrate începând din mai 2019.

Campania include, de asemenea, două obiective stretch – dacă ajunge la 275.000 $, toți susținătorii vor primi două cărți rare și dacă ajunge la 300.000 $, noua aventura va fi adaugata la jocul final.

Echipa crede că Zombie Battleground va fi prima experiență Ethereum pentru mulți. Vor fi utilizatori din întreaga lume. Vor fi jucătorii care se vor bucura de joc pentru ceea ce este, indiferent de locul în care se află.

VREI SĂ CÂȘTIGI BITCOIN CÂND TE JOCI PE MOBIL ? ÎN JAPONIA SE POATE

Compania japoneză de aplicații și jocuri mobile pe Android și iOS, GMO Internet Group, a dezvoltat o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să câștige criptomonede Bitcoin în timp ce se joacă diferite jocuri.

Noua aplicație – CryptoChips – va fi inițial integrată cu un joc de luptă teritorial în timp real. Jocul a fost dezvoltat, de asemenea, de OMG. El este numit „Whimsical War”. Este un joc care va semăna cu varianta de mobil a  lui Dota sau cu alte jocuri de genul.

Dacă alegi să joci jocul de pe un dispozitiv iOS sau Android începând cu luna august a acestui an, utilizatorii pot fi recompensați cu Bitcoin în funcție de clasamentul și misiunile obținute în cadrul jocului. Restul stirii aici.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

CryptoZombies vrea să dezvolte prin Kickstarter un joc cu blockchain-uri

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!