Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,404.50
-10.02%
2
XRP
XRP
$0.4240
-12.85%
3
Ethereum
Ethereum
$128.40
-13.91%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$226.52
-11.14%
5
Stellar
Stellar
$0.1903
-15.76%
6
EOS
EOS
$3.660
-10.61%
7
Litecoin
Litecoin
$32.357
-12.79%
9
Cardano
Cardano
$0.044081
-15.77%
10
Monero
Monero
$65.440
-10.50%
11
TRON
TRON
$0.013679
-13.97%
13
IOTA
IOTA
$0.3009
-15.97%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cum sa investesti in LTC

C

In urma cu un an imi doream sa am in portofoliul meu cele mai cautate criptomonede din lume. Voiam sa investesc in criptomonedele care schimba lumea, criptomonede precum XRP, BITCOIN, NEO, STELLAR…

Am aflat atunci ca procesul era destul de anevoios si optiunile limitate.

Lucrurile s-au mai schimbat in ultimul timp. Am descoperit o platforma care iti permite sa investesti in principalele criptomonede din lume. Mai mult de atat, tot aici vei putea investi atat in piata Forex cat si in cele mai de succes companii din lume..Ce este eToro:

Cum sa investesti in LTC

eToro este o platforma de tranzactionare accesibila care incorporeaza elementul social in investitii. Au intrat pe piata in 2006 si acum sunt cea mai mare retea de investitii din lume cu o comunitate de 4,5 milioane de utilizatori din peste 160 de tari.

Cea mai unica caracteristica a eToro este probabil „CopyTrader”. Acest lucru va permite sa va setati contul precum alți utilizatori si sa vedeti in mod clar istoricul lor de tranzacționare, inclusiv cat de mult au facut sau au pierdut in orice perioada aleasa de catre voi. Daca gasiti pe cineva care are succes si castiguri considerabile, aveti posibilitatea sa alocati o suma de fonduri pentru a actiona automat dupa setarile acestuia.

Un alt plus major este „News Feed-ul” similar cu cel din Facebook, doar ca aici se discuta doar despre criptomonede. Astfel vei fi mereu informat si vei stii ce se intampla in acest domeniu.

Poti deschide un cont dand click aici.

Sa incepem :

Cum sa investesti in LTC

De ce sa investim in Litecoin?


[wpcrypto_chart coin=”LTC”]

Pe scurt, este o criptomonedă ca multe altele, construită pe un cadru similar și ideal ca bitcoin în sine. Litecoin a fost creat de un fost angajat Google la câțiva ani după prima criptomonedă.

Acum este una dintre cele mai frecvent tranzacționate cripto-monede, cu o valoare de piață ce se învârte în jurul câtorva miliarde. Criptomonedele sunt în întregime valute digitale. Gândiți-vă la ele ca la modul în care vă cheltuiți banii online. Nu este o monedă „reală” sau fizică, dar poate avea o valoare reală. Această monedă poate fi transferată între utilizatorii din întreaga lume cu taxe reduse și mult mai rapid decât majoritatea monedelor tradiționale.

O diferență majoră între contul bancar online și criptomonede este că ele sunt (în cea mai mare parte) descentralizate în întregime. Adică nu sunt controlate de nici o autoritate, care înregistrează și confirmă toate tranzacțiile. În cazul lui Litecoin, acele confirmări sunt create de un proces cunoscut sub numele de „minat”. Acesta este un subiect în sine destul de complicat, dar este suficient să spunem că implică efectuarea de calcule matematice complexe.. Minerii care iau parte la acest program creează, de asemenea, noi Litecoins, cărora le sunt recompensate eforturile printr-o taxă de tranzacție. Aceste calcule devin din ce în ce mai complicate pe măsură ce timpul trece, limitând influxul de Litecoin nou. Există, de asemenea, o limita de aproximativ 84 miliarde de monede, ceea ce înseamnă că va veni o zi în care nu se va mai creea nici un jeton.

Litecoin – moneda de plata

Deși criptomonedele precum Litecoin au fost inițial destinate să efectueze tranzacții online, la fel ca monedele tradiționale, valoarea lor crește și scade pe baza mai multor factori de piață, in special cel legat de reglementarea criptomonedelor.

Litecoin a făcut mulți oameni foarte bogați într-o perioadă relativ scurtă de timp. La fel ca multe alte criptomonede, în ultimul an, valoarea sa a crescut exponențial. La începutul anului 2017, un singur Litecoin era în valoare de doar 4 dolari. În luna decembrie a aceluiași an, a ajuns la valoarea maxima de 371 dolari.

Când Litecoin a fost creat pentru prima dată, a fost doar una dintre cele câteva criptomonede. Astăzi este unul dintre multe – mai mult de 2200, pe lângă altele create în fiecare zi. Deși are o popularitate mai mare decât cele mai multe criptomonede, capitalizarea  de piață de aproape 12 miliarde de dolari este mult mai mic decât al celor mai mari monede. Pot exista monede mai slabe, iar unele cu caracteristici mai avansate decât Litecoin astăzi, însă aceasta moneda s-a stabilit ferm ca una dintre cele mai importante mijloace de plata. S-ar putea să nu mai fie argint pentru aur, dar este unul dintre cele mai prețioase metale digitale pe care le avem și nu pare să cadă din top curând. Mai mult de atat, capitalizarea mica ar putea fi privita ca o mare oportunitate pentru unii, care isi doresc un profit mare intr-o perioada mica de timp.

Pentru a fii sigur ca ai inteles exact conceptul acestei monede, urmareste urmatorul videoclip explicat intr-un mod foarte usor. 

https://youtu.be/vtfr-zlHG5U

Dati click pe „Trade Markets”, apoi pe „Crypto”, apoi alegem LTC.

Cum sa investesti in LTC:

Cum sa investesti in LTC

Sa presupunem ca vrem sa cumparam monede LTC, sa spunem ca vom investii 200 de dolari. Doar faceti clic pe „LTC” pentru a afisa o diagrama care arata preturile monedei pe parcursul ultimului an. Puteti modifica perioada afisata prin marirea si micsorarea imaginii.

Cum sa investesti in LTC

Daca doriti sa investiti in LTC dati click pe „TRADE” in coltul din dreapta sus.

Apoi introduceti suma (de ex., 200$) si dati click pe „Open Trade”.

Cum sa investesti in LTC

Asta e! Acum ai investit 200 de dolari in LTC.

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!