Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,404.47
0.72%
2
Ethereum
Ethereum
$209.47
-1.15%
3
XRP
XRP
$0.3246
-0.99%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.29
-2.26%
5
EOS
EOS
$5.213
1.63%
6
Stellar
Stellar
$0.2066
-0.81%
7
Litecoin
Litecoin
$53.937
-0.83%
9
Cardano
Cardano
$0.072063
4.10%
10
Monero
Monero
$111.65
-0.23%
12
IOTA
IOTA
$0.5299
-1.03%
13
TRON
TRON
$0.019742
0.44%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cum simte piața de cripto investiția de 300 milioane de dolari a lui Andreessen

C

Începând cu 2009, Andreessen Horowitz (A16Z) a investit și a creat mai multe companii de tip start-up în valoare de mai multe miliarde de dolari. A reușit asta mai bine decât orice altă firmă cu capital de risc din lume.

Ca investitor de prim rang în companii, cum ar fi 31 miliarde dolari  în AirBnB, 10 miliarde dolari Coinbase, 576 miliarde dolari în Facebook, 7,5 miliarde dolari în GitHub, și 72 miliarde dolari Uber, A16Z s-a concentrat întotdeauna pe startup-uri puternice cu potențial care vizează piețele în creștere rapidă.

Cum simte piața de cripto investiția de 300 milioane de dolari a lui Andreessen

Investiția sa inițială în Coinbase în 2013, o companie care este pe deplin concentrată pe o piață foarte mică și relativ necunoscută investitorilor pe piața publică la acel moment, a demonstrat cel mai bine capacitatea A16Z de a identifica piețele care au potențialul de a experimenta o creștere exponențială și companiile care pot rămâne în fruntea unei noi revoluții globale.

Andreessen Horowitz (A16Z) vrea să pompeze 300 de milioane de dolari în piața de cryptocurrency

În această săptămână, A16Z a anunțat oficial formarea unui fond de 300 de milioane de dolari destinat pieței de criptomonede. Totul împachetat cu o strategie primordială și o viziune pe termen lung. Care este aceea? Aceea de a crea investiții valoroase în startup-uri și criptomonede emergente.

Chris Dixon, partener general la A16Z, a subliniat că societatea este pe deplin conștientă de caracterul volatil al pieței și se așteaptă ca sectorul criptocurrency să aibă mai multe suisuri și coborâșuri în viitor.

În loc să aloce resurse pentru a evita tendințele descendente, Dixon a remarcat că primul fond destinat zonei de cryptocurrency al companiei va fi orientat către investiții în piață. Scopul este acela de a ține criptomonedele în zona de interes general.

„Am avut pante ascendente și coborâșuri pe piața de criptocurrency și ne așteptăm ca vor exista mult mai multe. Există potențial în această tehnologie. Iar unele dintre recesiuni pot fi cele mai bune investiții „. A spus Dixon, după cum a raportat CCN.

De ce e important să investești în momentele cele mai joase ale pieței?

Momentul în care A16Z a intrat pe piața de criptocurrency, în mijlocul unei corecții de 70%, cea de-a treia corecție cea mai mare din istoria pieței, ar putea fi surprinzător pentru mulți investitori.

Dar abordarea în perspectivă a A16Z de a investi în piața de cryptocurrency din această fază arată procesul de gândire. Pe scurt, oportunitățile de investiții din acest interval de prețuri nu vor mai reveni niciodată. Acum e momentul. E cel mai bun timp pentru investitii.

De fiecare dată când piața de criptocurrency se recuperează din corecția sa, ea stabilește un nou nivel de valoare tot mai mare și apoi revine la înălțimea anterioară. Este o realitate corecta. O realitate transparentă.

Dixon a adăugat că firma rămâne încrezătoare că este încă la începutul mișcării de criptocurrency. Imaginea pe termen lung stabilită de investitori este optimistă. Recent, miliardarul Mike Novogratz a spus că piața criptocurrency va simți în curând un bull de 20 de miliarde de dolari.

Intrarea lui Andreessen Horowitz într-o perioadă ca aceasta arată că firma nu crede în fluctuații. Sectorul criptocurrency este la început. E un sector cu potențial de a creștere. Totul se poate schimba într-un ritm rapid pe termen lung.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Cum simte piața de cripto investiția de 300 milioane de dolari a lui Andreessen

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!