Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.29
-1.47%
2
XRP
XRP
$0.2898
-2.77%
3
Ethereum
Ethereum
$105.55
-1.89%
5
EOS
EOS
$2.240
-3.20%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.24
-0.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.987
-0.46%
8
TRON
TRON
$0.026826
-3.99%
9
Stellar
Stellar
$0.083843
-6.48%
11
Cardano
Cardano
$0.037722
-2.04%
13
Monero
Monero
$43.402
-2.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2558
-0.75%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Currencies Direct: Din postura de early adopters, ne mândrim cu Xrapid

C

Currencies Direct, un furnizor de plăți valutare internationale din Europa, a anunțat rezultatele tranzacțiilor cu xRapid. În prezent, aceștia efectuează tranzacții în valoare de 5,9 miliarde de dolari. Tranzacțiile-Pilot în blockchain au fost anunțate încă din octombrie 2017 pe blogul oficial al lui Ripple.

Currencies Direct: Din postura de early adopters, ne mândrim cu Xrapid

Cine sunt Currencies Direct Ltd.?

Currencies Direct Ltd. este un broker de schimb valutar din Marea Britanie și furnizor de plăți internaționale. Oferă servicii de schimb valutar în mai multe țări persoanelor fizice, comercianților online și companiilor.

Currencies Direct Ltd. a fost înființată în 1996 de Mayank Patel și Peter Ellis, oferind o gamă de instrumente valutare și oferind transferuri gratuite la o rată mai bună de schimb decât băncile concurente. În prezent are peste 300 de angajați în 19 birouri din întreaga lume. Până în prezent a servit peste 150.000 de clienți din corporații, dar și persoane fizice.

Potrivit ultimelor cifre, compania a transferat mai bine de 4,5 miliarde lire sterline anual, devenind una dintre cele mai mari companii valutare din Marea Britanie.


Currencies Direct și RippleNet – viitorul sună bine

Platforma xRapid de pe RippleNet permite soluționarea rapidă a plăților transfrontaliere fără a necesita lichidități preexistente sub formă de conturi vostro sau nostro.

Nostro și vostro sunt pur și simplu două nume diferite sau termeni utilizați pentru a descrie același cont bancar. Termenii sunt utilizați atunci când o bancă are banii unei alte bănci în depozit, de obicei în legătură cu tranzacțiile internaționale sau alte tranzacții financiare.

Concret, lichiditatea necesară este furnizată de tokenul XRP. Tranzacțiile în blockchain de trimitere și primire sunt convertite în XRP pe Ledgerul XRP, care durează câteva secunde. Tranzacțiile au loc în câteva minute, spre deosebire de cele 2-3 zile ale tranzacțiilor transfrontaliere actuale.

Totul este posibil datorită conceptului revoluționar. xRapid utilizează tehnologia din spatele activului digital XRP, pentru a face plățile transfrontaliere cu adevărat instantant.

Ca și comparație, așa cum Elon Musk a lansat prima mașină în spațiu, de azi putem spune că avem tranzacții transfrontaliere cât clipești din ochi,

Declarații și impresii la cald

,,Experiența noastră de test cu XRP a fost un succes răsunător. În prezent, evaluăm pașii următori, însă dovezile pe care le-am adunat indică faptul că utilizarea XRP poate schimba instant regulile jocului în zona de blockchain, făcând plățile aproape instant și îmbunătățind în mod semnificativ serviciile oferite clienților noștri„, a declarat Brian Harris, director în cadrul Currencies Direct.

El a continuat să spună că tehnologiile de cryptocurrency folosite pentru transfer de XRP le percepe ca fiind viitorul industriei.

Tranzacțiile pot fi urmărite în timp real de la un capăt la celălalt. Astfel se obține în același timp economii de 60-70% și o decontare mult mai rapidă. Mai mult, elimină necesitatea de a păstra lichiditatea în străinătate în conturi de tip nostro și vostro. Asta duce la retragerea sau refolosirea capitalului depozitat. Tranzacțiile-pilot anterioare au generat răspunsuri pozitive și de la alți participanți.

Viitorul sună promițător în secolul în care viteza e esențială!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!