Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cursul XRP va exploda datorită lansării oficiale a platformei VCTRADE din Japonia

C

Gigantul financiar japonez SBI Holdings a lansat în mod oficial platforma de tranzacționare pentru zona cripto numită VCTRADE. Desi platforma era operabilă încă de luna trecută, ea nu era publică. Altfel spus, după cum a raportat CoinDesk, serviciul de tranzacționare a fost disponibil numai pentru un grup de utilizatori selectați care s-au preînregistrat la platformă în octombrie anul trecut.

Cursul XRP va exploda datorită lansării oficiale a platformei VCTRADE din Japonia

Azi SBI Holdings a declarat că serviciul este acum complet deschis pentru utilizatorii cu vârsta cuprinsă între 20 și 70 de ani, care locuiesc în Japonia. Cu toate acestea, un serviciu de înregistrare pentru clienții din zona corporațiilor nu a fost încă pus la dispoziție.

PREȚUL XRP va exploda datorită VCTRADE

În cadrul lansării sale din iunie, VCTRADE a anunțat că va susține inițial tranzacționarea yenului japonez în pereche cu XRP.  Dovada nativă a prezenței protocolului Ripple s-a văzut de la început. Vorbim practic de o mișcare care se aliniază cu sprijinul mai extins al instituției pentru XRP în soluționarea blocului de frontieră transfrontalier.

Pe lângă pachetele XRP-yen japonez, platforma a adăugat perechi de tranzacționare bazate pe yen pentru cash bitcoin și bitcoin. Lansarea publică vine după aproape doi ani după ce SBI Holdings a anunțat pentru prima dată că va construi bursa în octombrie 2016. Platforma a primit o licență de operare de la supraveghetorul financiar al Japoniei, Agenția de Servicii Financiare, la sfârșitul anului trecut.

Debutul său a fost însă întârziat luni de zile, deoarece firma a lucrat pentru a ridica nivelurile de securitate internă. Asta după un incident de hacking când  suma de 533 de milioane de dolari de la bursa Coincheck a fost furată.

O PLATFORMĂ DE EXCHANGE PE ZONA CRIPTO DIN AUSTRALIA ADOPTă XRP

Independent Reserve, primul schimb valutar de criptomonede din Australia, va adăuga suportul pentru  XRP și simbolul Ripple. Sistemul de rezervă Independent Exchange de la Sydney, bazat pe criptomonede, permite suportul pentru Ripple (XRP).

Ripple este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din lume, după capacitatea de penetrare a pieței, după Bitcoin și Ethereum. Odată cu lansarea tranzacționării pe 7 iulie, bursa oferă tranzacții atât către investitorii de retail, cât și prin intermediul clienților săi de schimb valutar și clienților instituționali, prin intermediul tranzacțiilor de tip over-the-counter.

BILANT: LEDGER-UL XRP, 5 ANI FĂRĂ ERORI. ARE ÎNCHISE 40 MILIOANE DE REGISTRE

Ledgerul XRP închide un registru la fiecare 4 secunde. Asta înseamnă că rețeaua ajunge la un consens. Această viteză rapidă de închidere este cea care oferă XRP viteze rapide de decontare. De ce? Deoarece rețeaua este actualizată la fiecare 4 secunde.

Rețeaua utilizează o metodă de atingere a consensului cunoscut sub numele de „Algoritm consensual bizantin”. Sau mai estecunoscut și sub numele de Protocolul Ripple. Algoritmul determină dacă tranzacția este legitimă prin evaluarea propunerilor de la un număr de „N” colegi din rețea. Dacă nodurile ajung la o concluzie comună, rețeaua recunoaște noua registru validat și o adaugă în rețea.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că rețeaua poate trimite tranzacții la un cost foarte scăzut. Asta a determinat inovații precum XRP Tip Bot. Viteza rapidă a tranzacțiilor permite, de asemenea, laboratoarelor Ripple Labs să ofere un produs xRapid. Produs care stabilește mișcarea valorii transfrontaliere în câteva minute.

De asemenea, algoritmul nu necesită putere de calcul sau cantități mari de energie electrică, cum ar fi Bitcoin [BTC] sau Ethereum [ETH], pentru a ajunge la un consens de tip Proof-Of-Work. În schimb, rețeaua poate fi menținută în siguranță și poate fi rulată prin utilizarea unui minim de energie electrică. Restul informațiilor aici!

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!