Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.32
-2.77%
2
XRP
XRP
$0.2938
-3.83%
3
Ethereum
Ethereum
$105.78
-5.21%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.94
-8.15%
7
Litecoin
Litecoin
$31.022
-3.57%
8
TRON
TRON
$0.026963
-4.30%
9
Stellar
Stellar
$0.086193
-8.39%
11
Cardano
Cardano
$0.038120
-5.73%
13
Monero
Monero
$43.644
-5.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2579
-2.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Cutremur in piata crypto: Google interesat de solutii Fintech si DLT pentru cloud

C

Google a lansat o declarație oficială privind colaborarea cu două firme bazate pe blockchain pentru a oferi soluții listelor de distribuție [DLT] pe platforma Google Cloud. Declarația lansată este cunoscută sub numele de „Construirea unui cloud mai bun împreună cu partenerii”.

Cutremur in piata crypto: Google interesat de solutii Fintech si DLT pentru cloud

GOOGLE vrea sa intre in zona blockchain?

Google a colaborat cu Digital Assets și BlockApps. Ambele companii fac parte din spațiul cripto. Software-ul Digital Asset livrează software-ul pentru industria de tehnologie financiară, în timp ce BlockApps oferă o platformă de tip blockchain pentru a lansa aplicații descentralizate [dApps].

Așa cum sa afirmat, soluțiile oferite de Google și partenerii săi vor permite utilizatorilor să exploreze modalitățile prin care clienții ar putea utiliza cadrele de distribuire.

Google a afirmat în mod specific că mai târziu, în 2018, clienții vor putea testa integrarea open-source pentru protocoalele Ethereum [ETH] și Hyperledger Fabric, pe platforma Google Cloud.

Ce este HyperLedger?

Hyperledger este un proiect care are ca scop îmbunătățirea tehnologiilor de tip blockchain. In prezent, Ethereum este o platformă publică bazată pe blockchain, bazată pe open-source, dezvoltată pentru a oferi contracte inteligente.

Suntem în parteneriat cu Google Cloud pentru a oferi dezvoltatorilor o soluție completă, astfel încât să poată dezvălui potențialul de inovare web-paced în blockchain„, a spus Blythe Masters, CEO al Digital Asset.

Digital Asset si Google Cloud? Ce urmeaza – Facebook si Bitmain?

Digital Asset a declarat că Google Cloud s-a alăturat, de asemenea, unui program beta privat al programului de dezvoltatori Digital Asset. Acesta oferă un grup select de parteneri tehnologici, furnizori de software și instituții financiare globale. Ei au acces la Software Development Kit [SDK] pentru DAML, Digital Asset Language.

Asistența digitală a confirmat că „Soluțiile Arhitecților de pe Google au acum acces la Previzualizarea dezvoltatorilor DAML SDK pentru a explora aplicațiile de tip blockchain cu clienții lor”.

Pe de altă parte, parteneriatul BlockApps cu Google este de a integra „STRATO” o soluție de tehnologie full stack, care permite dezvoltatorilor să construiască aplicații de tip blockchain specifice industriei.

BlockApps STRATO este construit pe baza protocolului Ethereum și oferă capabilități de integrare API pentru întreprinderi și algoritmi de consens configurabil, împreună cu abilitatea de a pune întrebări și de a raporta tranzacțiile de tip blockchain folosind o bază de date tradițională SQL.

Universul Ethereum in era Google

Contractele inteligente Ethereum de la BlockApps oferă flexibilitate. Unde? In programarea limbajelor de blockchain, împreună cu implementarea rapidă a infrastructurilor cloud și hibride.

Recent, Facebook și-a ridicat interdicția privind anunțurile de tip criptocurrency, iar Coinbase a fost inclus pe lista albă pe canal. Pe măsură ce unii se îndreaptă spre adaptarea anunțurilor de tip cripto. Google a neglijat marketingul prin interzicerea publicității legate de cripto. Indiferent de interdicțiile pe care le-a implicat Google. Acesta s-a mutat în continuare spre un parteneriat cu companiile membre ale lumii criptocurrency. Viitorul suna bine.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!