Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

David Schwartz: XRP, Bitcoin si Ethereum sunt mai bune ca orice sistem centralizat

D

Intr-o recentă dezbatere desfășurată de Money 20/20, David Schwartz, șeful departamentului de tehnologie al firmei Ripple, și-a exprimat poziția cu privire la motivul pentru care tehnologia blocurilor este baza potrivită pentru construirea de noi sisteme de plăți transfrontaliere.

David Schwartz: XRP, Bitcoin si Ethereum sunt mai bune ca orice sistem centralizat

Ledger-ul XRP, BTC si ETH  – superioare sistemelor traditionale de plati

David Schwartz a citat, de asemenea, exemplul sistemelor bancare tradiționale și recentele întreruperi ale YouTube pentru a aborda vulnerabilitatea asociată centralizării.

El a enumerat erorile de securitate și de guvernare. Le-a numit puncte-cheie pentru a dovedi competența tehnologiei blockchain. În primul rând, a declarat că tehnologia promovează securitatea, deoarece nu are niciun punct de eșec.

Ulterior, Schwartz a explicat că sistemele susținute de blocuri nu funcționează în același mod ca și băncile tradiționale. Mai degrabă, ele permit fiecărui participant să verifice fiecare regulă de sistem personal, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de încălcarea sistemului.

Potrivit lui, sistemele de blocuri sunt auto-reglementate, ceea ce înseamnă că sunt foarte fiabile chiar și în comparație cu ecosistemele mari centralizate din lume, cum ar fi YouTube.

Despre Youtube si noua paradigma blockchain

El a mai vorbit despre Bitcoin spunând că sistemul nu s-a confruntat cu o întrerupere din 2013, după ce un bug a fost stabilizat. El a menționat, de asemenea, că blocurile sunt fundamental mult mai simple, cu moduri simple de functionare. El a adăugat aceeași opinie în cazul ledger-ului XRP și Ethereum [ETH], explicând că aceste sisteme nu au avut niciodată o întrerupere.

În continuare, el a spus că fiabilitatea este o trăsătură fundamentală a tehnologiei de blockchain. Ceea ce este imperativ dacă oamenii NU vor un singur organism centralizat care să dezlege o eroare provocată în sistem.

DAVID SCHWARTZ: XRP ESTE O CRIPTOMONEDĂ DESCENTRALIZATĂ

,,Oamenii trebuie să înțeleagă câteva lucruri simple. XRP funcționează independent de compania Ripple. Este o tehnologie descentralizată deschisă. Oamenii care cumpără XRP, nu achiziționează acțiuni ale Ripple. Există o companie numită Ripple. O companie privată. Avem investitori. Pe scurt, cumpărarea XRP nu oferă dreptul de proprietate asupra Ripple. Nu oferă acces la dividende sau profituri care provin de la Ripple.

XRP este o criptomonedă utilitară. Ea este folosită pentru un scop real de afaceri. Nu are nimic în comun cu un certificat de acțiuni. Ripple utilizează XRP ca vehicul pentru trimiterea de fonduri la nivel internațional. XRP, ca model, este o criptomonedă descentralizată ca Bitcoin și Ethereum. A explicat  David SWARTZ.

BRAD GARLINGHOUSE: SĂ FIE CLAR PENTRU TOȚI. RIPPLE E DIFERIT DE XRP

,,E important să se înțeleagă asta o dată pentru totdeauna. XRP nu este o garanție din cel puțin trei motive: dacă Ripple, compania, se va închide mâine, registrul XRP va continua să funcționeze, este o tehnologie descentralizată open-source . Dacă cumperi XRP, NU cumperi acțiuni la Ripple. Cumpărarea XRP nu vă dă dreptul de proprietate asupra Ripple. Punct”. A explicat Brad.

Garlinghouse a repetat, de asemenea, preocupările pe care le are cu privire la actualele criptomonede. ,,Și eu am avut bitcoin, dar trebuie să recunoaștem. Când am vorbit despre ceva centralizat și descentralizat, controlul este elementul cheie”.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!