Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,346.89
-0.43%
2
Ethereum
Ethereum
$210.01
-0.74%
3
XRP
XRP
$0.3230
-0.12%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$429.11
-2.77%
5
EOS
EOS
$5.085
-0.39%
6
Stellar
Stellar
$0.2071
-2.09%
7
Litecoin
Litecoin
$53.387
-1.92%
9
Cardano
Cardano
$0.070872
3.29%
10
Monero
Monero
$109.22
-2.86%
12
IOTA
IOTA
$0.5294
-1.14%
13
TRON
TRON
$0.019616
0.96%
Latest Crypto Fear & Greed Index

DCEX a lansat perechi noi de trade pe baza de XRP cu BTC, ETH și Litecoin

D

XRP este listată ca pereche de bază pe DCEX pentru schimburi instituționale pentru Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Litecoin [LTC]. Mai mult DCEX, o piață înregistrată de cripto pentru investitorii cu amănuntul și instituționali, a anunțat că va utiliza XRP ca monedă de bază exclusivă pentru tranzacționare.

DCEX a lansat perechi noi de trade pe baza de XRP cu BTC, ETH și Litecoin

DCEX sustine XRP

Perechele cu XRP oferite sunt Bitcoin [BTC], Litecoin [LTC], Ethereum [ETH], Bitcoin Cash [BCH], Bitcoin Gold [BTG], Ethereum Classic [ETC], OmiseGo [OMG] [DASH], Tron [TRX], Monero [XMR], VeChain [VEN], IOTA [IOTA], ZCash [ZEC], TrueUSD [TUSD], cu planuri de adăugare a Neo [NEO] și Cardano [ADA]. Schimbul a promis, de asemenea, mai multe perechi în următoarele luni.

Ținând seama de viziunea lor de a oferi un produs investitorilor instituționali în spațiu, toate cele zece monede enumerate pentru Indexul Crypto Bloomberg Galaxy [BGCI]. Schimbul este programat să se deschidă în următoarele săptămâni, înregistrările pentru noi utilizatori fiind deja deschise. DCEX va permite, de asemenea, ca toate caracteristicile cum ar fi tranzacționarea arbitrajului între burse datorită lui XRP să fie listate ca pereche de bază.

Ce inseamna asta pentru XRP?

Acest lucru permite, de asemenea, timpi de execuție mai rapizi, cu o latență foarte scăzută, ceea ce este proiectat pentru platforma DCEX. Potrivit unui raport, DCEX poate duce un volum de tranzacții de un milion de tranzacții pe secundă. Aceasta, la rândul său, permite utilizatorilor să se angajeze în ceea ce numesc DCEX „cripto trading cu frecvență înaltă”.

Acest lucru permite utilizatorilor să se conecteze la API-uri pentru a executa strategii de tranzacționare în criptare, care ar necesita o viteză mare pentru a avea succes. Adăugarea XRP servește unui alt scop, pe care DCEX crede că va aduce o creștere a lichidității totale pe piață. Mai mult, schimbul precizează că taxele de tranzacție mai mici vor permite participanților de pe piață să transfere XRP între DCEX și alte burse pentru un cost redus.

Schimbul este în prezent înregistrat în Rețeaua de Executare a Criminalității Financiare [FINCEN]. De asemenea, a raportat că a făcut pași inițiali pentru a deveni o marca „înregistrată, complet reglementată și conformă”, în conformitate cu Comisia americană pentru valori mobiliare și burse [SEC].

Și unodax a ales să permită perechi de trazanctionare pe baza de XRP încă din iunie

Unodax a introdus patru noi perechi de tranzacții de tip cripto-cripto și toate folosesc Ripple (XRP) ca monedă de bază. Cele patru perechi sunt – LiteCoin/XRP; BTG / XRP; FUN / XRP; ZIL / XRP. Unodax este una dintre cele mai importante schimburi de criptomonede ale țării. A  anunțat azi noile perechi de tranzacționare de tip cripto-cripto.

Soluția oferită de platformele de exchange din India este de genera perechi de cripto-cripto. Acest lucru permite investitorilor să-și lichideze monedele prin soluții de tranzacționare Bitcoin de tip over-the-counter [OTC].

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

DCEX a lansat perechi noi de trade pe baza de XRP cu BTC, ETH și Litecoin

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!