Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,408.88
-2.07%
2
XRP
XRP
$0.2869
-3.91%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.56%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.92
-2.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.548
-2.28%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.89%
9
Stellar
Stellar
$0.083024
-7.72%
11
Cardano
Cardano
$0.037172
-3.74%
13
Monero
Monero
$43.041
-2.79%
14
IOTA
IOTA
$0.2508
-2.91%
Latest Crypto Fear & Greed Index

De ce a adăugat Coinbase clasicul Ethereum înaintea Ripple

D

Coinbase, una dintre  cele mai mari platforme de cryptocurrency , brokeraj și wallte-uri cu sediul în SUA, a integrat Ethereum Classic pe data de 12 iunie, înaintea altor criptomonede importante, cum ar fi Ripple și EOS.

De ce a adăugat Coinbase clasicul Ethereum înaintea Ripple

Comunitatea a fost surprinsă de decizia bruscă a Coinbase de a adăuga ETC la platforma sa, dat fiind că aceasta este cea mai valoroasă criptocurrency pe piața mondială și că există mai mult de o duzină de criptocuritate cu o evaluare și un volum mai mare de piață.

CoinBase face o mișcare neanticipată de către piețele tangențiale

Dan Romero, director general al Coinbase, a recunoscut că comunitatea criptocurrency răspunde în general la integrarea ETC cu uimire. El a subliniat că decizia Coinbase de a integra ETC a fost alimentată în principal de respectarea reglementărilor locale.

„Vom continua să adăugăm cât mai multe resurse într-o manieră sigură și conformă. Crearea unui brand care are cea mai mare încredere și oferă clienților acces direct la criptocurrency cu USD, EUR și GBP necesită respectarea legilor locale „, a explicat Romero.

De ce Ethereum Classic?

ETC a fost creat după ce un grup de dezvoltatori a forțat greu rețeaua de blocuri Ethereum. După ce comunitatea Ethereum a ajuns la un consens, totul s-a schimbat. Motivul? Asta a fost pentru a lăsa blockchain-ul să recupereze pierderile investitorilor în Organizația Autonomă Descentralizată (DAO). Asta a fost una dintre primele aplicații descentralizate din protocolul Ethereum.

În cele din urmă, dezvoltarea ETC a fost împărțită între mai multe grupuri de dezvoltare și, în prezent, IOHK, echipa fondatoare a rețelei de blocuri de 4,4 miliarde de dolari Cardano, creată de co-fondatorul Ethereum, Charles Hoskinson, rămâne una dintre puținele echipe de dezvoltare care supraveghează dezvoltarea tehnologiei Ethereum Classic .

ETC are putere și brand în cryptocurrency

ETC este susținută de dezvoltatori în comunitatea de dezvoltare open-source, iar succesul ETC nu aduce beneficii unei singure organizații. Cryptocurrencies, cum ar fi Ripple și EOS sunt supravegheate de companii independente și private, inclusiv Ripple Labs și Block.one.

Lansarea transparentă a ETC și natura descentralizată a comunității de dezvoltare a acesteia au determinat Coinbase să integreze în cele din urmă ETC în fața altor criptomonede cum ar fi XRP și EOS.

Brian Armstrong, CEO la Coinbase, a declarat că integrarea ETC este doar începutul unei noi integrări în criptare, iar pe termen mediu, compania va continua să adauge mai multe criptomonede și jetoane.

Anunțul oficial al echipei Coinbase a subliniat faptul că platforma va sprijini mai întâi standardele ERC20 și Bitcoin, înainte de a trece la alte criptomonede.

CoinBase şi viziunea despre blockchain şi cryptocurrency

Directorul executiv și președintele Asiff Hirji a scris într-un post pe blog-ul companiei. Acesta a spus că firma este în curs de a obține o licență broker-dealer. O licență de sistem de tranzacționare alternativă. Plus o licență de consultant de investiții înregistrată.

Compania intenționează să solicite aprobarea de la Comisia de Valori Mobiliare și de Schimb (SEC) din SUA. Totodata va solicita și de la Autoritatea de Reglementare în Domeniul Industriei Financiare (FINRA). Motivul? Ca sa ofere titluri de tip blockchain.

O parte din acest efort include achizițiile Coinbase din Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace și Digital Wealth LLC.

Hirji a spus că Coinbase ar putea denumi produsele existente în valori mobiliare.

Vrem sa aducem în acest spațiu avantajele piețelor bazate pe cryptocurrency. Aceste beneficii ar include ajustarea în timp real. Vorbim de tranzacționare transparentă în blockchain şi tranzacționarea 24/7, a afirmat el.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!