Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Decentraland: Zona de gaming, o gura de oxigen pentru piata de criptomonede?

D

Decentraland, o lume virtuală descentralizată a utilizatorilor din blocul Ethereum, intenționează să investească 5 milioane de dolari. Motivul? Pentru a finanța proiecte de jocuri de tip blockchain. Ele vor fi construite pe platforma Decentraland. În acest scop, a creat Programul de conținut Genesis, prin intermediul căruia dezvoltatorii de jocuri pot depune propuneri pentru „jocuri de tip blockchain” și „experiențe interactive” care pot fi construite pe Decentraland.

Decentraland: Zona de gaming, o gura de oxigen pentru piata de criptomonede?

Investitii de 5 milioane de dolari in jocuri pentru blockchain

Într-un post Medium publicat recent, compania declară că intenționează să „primească proiecte mai ample și mai ambițioase” pe platforma sa. Compania declară că noul program va contribui la încurajarea „inovării și creșterii jocurilor online descentralizate”. In plus față de finanțarea de 5 milioane de dolari, vor mai fi programe de bonusare.

Cu platforma Decentraland, dezvoltatorii de jocuri sunt prezentați cu o oportunitate nouă și neexplorată pentru proiectarea „experiențelor virtuale” prin intermediul jocurilor bazate pe blockchain. Dezvoltatorii pot oferi aceste experiențe pe platformă. Cum? In timp ce le generează bani cu token-uri.

Cum va functiona sistemul?

Pentru a construi jocuri de blockchain în Decentraland, dezvoltatorii trebuie să controleze terenul în care își desfășoară jocurile. O LAND este o piesă virtuală de proprietate care poate fi achiziționată prin Decentraland Marketplace. Dezvoltatorii de jocuri trebuie să-și construiasca jocurile pentru a „se încadra în limitele zonei” din LAND lor. De ce? Deoarece „spațiul de joc” pe care fiecare joc îl ocupă este limitat. În timp ce platforma face loc pentru jocuri care pot fi accesate de la distanță în cadrul orașului virtual, dezvoltatorii vor mai necesita o parcelă LAND. Motivul? Pentru a găzdui și a rula jocurile.

Decentraland consideră că diversitatea va fi încurajată în jocurile construite pe platformă. De ce? Deoarece există o proprietate distribuită. Spre deosebire de jocurile MMO tradiționale sau platformele VR care dețin proprietatea centrală, Decentraland oferă un hub partajat și „open source” pentru construirea de jocuri distribuite care pot fi găzduite pe mai multe colete.

Compania de realitate virtuală declară că are o abordare „web-first”. De ce? Ca sa optimizeze experiența pentru utilizatori, indiferent de dispozitivul utilizat. Decentraland are o listă de genuri despre care crede că sunt foarte potrivite pentru platforma sa.

CRYPTOBOTS IDLE – UN JOC DE TIP STRATEGY ŞI INVESTIŢII UNDE POŢI CÂŞTIGA ETHEREUM

Fiecare jucator va avea propria lor baza cu boti pe CryptoBots Planet. Acești roboți vor produce combustibil pentru zborurile viitoare și vor obține resurse diferite. Principala resursa tranzacţionabilă va fi Eterul.  Scopul jocului ? Este foarte simplu. Este acela de a efectua cât mai multe zboruri intergalactice pentru a găsi existența unei civilizații extraterestre!

Boţii sunt ca niște furnici, care lucrează în mod cooperativ pentru a colecta combustibil pentru rachete și pentru a le trimite să zboare în spaţiu ca să primească Eter! CryptoBots este un produs al Playneta. Vorbim de un studio de jocuri cu 50 de angajați. Compania a lansat deja cu succes peste 5 produse. CryptoBots este cel mai bun joc de cripto şi investiţii, spun userii.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!