Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.95
-2.75%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.75%
3
Ethereum
Ethereum
$105.81
-5.00%
4
EOS
EOS
$2.250
-4.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.92
-7.95%
7
Litecoin
Litecoin
$31.090
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027049
-3.63%
9
Stellar
Stellar
$0.085890
-8.33%
11
Cardano
Cardano
$0.038318
-4.79%
13
Monero
Monero
$43.618
-5.31%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-2.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Declaratia zilei: Mi-am vandut modelul de lux de Lamborghini ca sa cumpar Bitcoin

D

În timpul unui interviu cu Naomi Brockwell, Roger Ver, CEO al Bitcoin.com, cunoscut și sub numele de Bitcoin Jesus, a vorbit despre tehnologia din spatele Bitcoin, despre blockchain si a facut si o dezvaluire in premiera.

Declaratia zilei: Mi-am vandut modelul de lux de Lamborghini ca sa cumpar Bitcoin

ROGER VER – Am avut un Lamborghini si l-am vandut pentru Bitcoin

Roger Ver a spus că deținea un Lamborghini înainte ca Bitcoin [BTC] să fi fost inventat, dar el și-a vândut modelul de lux de Lamborghini pentru a cumpăra mai multe Bitcoin. De ce a facut asta? Pentru că atat de mult a îndrăgit moneda digitală. Si in continuare crede in ea, dincolo de toate suisurile si fluctuatiile pietei.

Cunoscutul influențator al pietei cripo, Roger speră ca in curand capacitatea guvernelor de a interveni în economie și capacitatea acestora de a întârzia ritmul creșterii economice a întregii lumi sa fie eliminata. Doar asa se va dezvolta liber Bitcoin dar si alte criptomonede.

Principalul motiv pentru care este implicat în monedele digitale este să aducă o creștere economică mai mare, ceea ce la rândul său ar îmbunătăți nivelul de trai al fiecăruia .

Roger VER a vorbit despre Blockchain si cryptocurrency

„Uitați-vă la numărul de utilizatori pe care i-ați luat din oricare platforma de cripto exchange și la numărul de comercianți pe care i-ați luat și căutați cât de mulți oameni puteti ca sa vedeti ca toti sunt ocupați să-și petreacă timpul și banii, toti depun efort sa castige cat mai multi bani. ” Declaratia ii apartine lui Roger Ver.

Roger Ver a pus la îndoială  aplicațiile tehnologiei blockchain în industria de asistență medicală și de turism. Nu crede ca asta ar ajuta lumea să devină un loc mai liber. Roger a răspuns că aceste aplicații sunt comparate cu banii, toată lumea preferă bani peste tot și în orice moment. Mai mult, Ver a spus că dosarele medicale nu sunt accesate de oameni care de multe ori, poate o dată sau de două ori pe an, în timp ce banii sunt folosiți în fiecare zi.

Potrivit lui Roger, următorul pas pentru cripto este de a avea mai mulți oameni care folosesc monedele digitale. Si apoi înfometarea băncilor centrale. Apoi, următorul pas este, în principiu, ca oamenii să le spună politicienilor că nu-și dau consimțământul ca ei sa mai intervina in zona blockchain.

De la Bitcoin la Bitcoin Cash

Bitcoin Cash a devenit o realitate după un moment fork din blockchain-ul Bitcoin, în august 2017. Avocații principali au dorit o dimensiune mai mare a blocurilor de 8MB pe bloc, comparativ cu 1MB existent pe blocul Bitcoin. Protocolul a fost condus de Roger Ver, care este acum CEO al Bitcoin.com.

Bitcoin Cash este preferat de unii utilizatori din cauza scalabilității sale mai mari și a vitezei mai rapide a tranzacțiilor. Bitcoin Cash solicită taxe de tranzacționare mai mici comparativ cu Bitcoin. Asta îl face să fie mai atrăgător pentru utilizatori.

Roger Ver a continuat și a declarat că Bitcoin.com și FuzeX vor lucra împreună.  FuzeX crede că Bitcoin Cash va putea face serviciul mai util și mai pragmatic. Compania va colabora cu Bitcoin Cash pentru a dezvolta ecosistemul criptocurrency.

Utilizatorii Cryptocurrency care suportă Bitcoin Cash, au nevoie de o conștientizare a versatilității monetare și a vitezei tranzacției. Rapoartele arată că Roger Ver a câștigat un cult pe Twitter. Roger se asigură că tweeturile sale circulă în întreg ecosistemul cripto.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!