Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.37
-3.80%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.73%
3
Ethereum
Ethereum
$105.04
-8.39%
5
EOS
EOS
$2.219
-7.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.61
-10.66%
7
Litecoin
Litecoin
$30.778
-6.68%
8
TRON
TRON
$0.026232
-10.53%
9
Stellar
Stellar
$0.087464
-9.21%
11
Cardano
Cardano
$0.038308
-7.49%
13
Monero
Monero
$43.328
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2565
-7.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Deutsche Borse din Germania a creat un departament pentru cripto

D

.Deutsche Börse, lider pe piețele germane de capital, a creat un departament dedicat,. Vorbim de zona DLT, Crypto Assets și New Market Structures. Un departament focusat pe tranzactii si blockchain.

Deutsche Borse din Germania a creat un departament pentru cripto

Deutsche Borse si zona cripto

Deutsche Börse a explorat pentru o perioadă de timp diferite aplicații ale blockchain. A afirmat compania asta într-un comunicat de presă. Bursa germană a cooperat cu depozitari internaționali de valori mobiliare cu privire la modul de utilizare a contractelor inteligente. Motivul? Pentru mobilizarea garanțiilor limitate, precum și crearea unui prototip funcțional al decontării de valori mobiliare cu Deutsche Bundesbank.

Jens Hachmeister, directorul executiv al DLT, a activelor Crypto și a pieței noi pentru Deutsche Börse, a declarat că schimbul a fost activ într-o primă fază de „explorare”.
Am investit în diverse inițiative pentru a crea o înțelegere solidă a tendințelor, a tehnologiei și a potențialului său în cadrul segmentelor tradiționale ale lanțului valoric„, a adăugat el.

Deutsche Borse si potentialul zonei cripto

Deutsche Börse și-a extins, de asemenea, parteneriatul cu HQLAx, în urma unei achiziții care a fost sigilată după ce a făcut o investiție inițială de o singură cifră în euro în HQLAx. O firma de administrare a lichidităților și garanțiilor construind un model de exploatare bazat pe blockchain pentru împrumuturile de titluri.

Ca parte a investiției, grupului Deutsche Börse i-au fost acordate două locuri de consiliu la HQLAx cu reprezentanții lui Philippe Seyll și Jens Hachmeister. Seyll este de așteptat să-și aducă expertiza pe care o deține în cadrul consiliului de administrație ca fiind Grupul Global de Finanțare a Valorilor Mobiliare. In timp ce Jens se va ocupa cu responsabilitatea de a supraveghea inițiativele de blockchain.

Un parteneriat cu bataie lunga

Parteneriatul a fost anticipat începând cu luna martie a acestui an, după ce Deutsche Börse a anunțat colaborarea propusă cu HQLAx în construirea unui model de operare complet integrat pentru tranzacțiile de creditare în condiții de siguranță. Cum? Exploatând tehnologia blocchain dezvoltată de consorțiul R3.

Procesul de îmbarcare cu un ansamblu inițial de bănci a început acum cinci luni și acest lucru a fost amplificat prin discuții detaliate cu autoritățile de reglementare relevante. Planurile sunt, de asemenea, orientate către achiziționarea de acțiuni suplimentare, pe măsură ce anii vor trece.

Aceasta colaborare ne va permite sa generam o adevarata solutie bazata pe blocuri in arena post-trade. Împreună cu parteneri asemănători, cum ar fi HQLAx, vrem să creăm o piață standardizată de creditare „, a comentat Phillip Seyll, co-CEO al Clearstream Banking.

Tehnologie pentru viitor

În timp ce vorbește mai departe, el a subliniat importanța colaborării în redistribuirea eficientă a lichidității colaterale. „Aceasta va permite participanților de pe piață să redistribuie lichiditatea colaterală. Cum? Intr-un mod mai eficient. Prin ce mijloace? Prin îmbunătățirea interoperabilității pentru grupurile de valori mobiliare care locuiesc în sisteme multiple și diferite de decontare și locații.

Platforma R3 Corda nu este nouă pentru HQLAx. Compania a inițiat cu succes prima tranzacție de creditare a titlurilor de valoare între Credit Suisse și ING cu utilizarea platformei R3 Corda.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!