Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,470.38
-3.32%
2
XRP
XRP
$0.2949
-4.94%
3
Ethereum
Ethereum
$107.02
-6.15%
5
EOS
EOS
$2.242
-6.15%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.78
-9.37%
7
Litecoin
Litecoin
$31.106
-5.16%
8
TRON
TRON
$0.026997
-7.90%
9
Stellar
Stellar
$0.088187
-8.20%
11
Cardano
Cardano
$0.038687
-6.28%
13
Monero
Monero
$43.662
-6.18%
14
IOTA
IOTA
$0.2595
-6.13%
Latest Crypto Fear & Greed Index

DEx.top, o platforma descentralizata de exchange, a integrat TrustWallet si imToken

D

DEx.top este pregătit pentru MainNet cu integrarea TrustWallet și imToken.  DEx.top este o platforma descentralizata de exchange construita pe blocul Ethereum [ETH]. DEx.top a anunțat că va fi susținut de browserele dApp ale TrustWallet și imToken.

DEx.top, o platforma descentralizata de exchange, a integrat TrustWallet si imToken

DEx.top – exchange descentralizat, inclusiv pe mobil

Acest lucru marchează extinderea DEx.top pe piața de telefonie mobilă. TrustWallet și imToken sunt opțiuni de încredere și siguranță pe care mulți utilizatori le aleg pentru a proteja activele digitale. Aceștia sunt ambii giganți ai industriei. ImToken a înregistrat peste 6 milioane de utilizatori activi în fiecare lună, iar TrustWallet a fost achiziționat recent de platforma de tranzacționare Binance.

Integrarea DEx.top va fi disponibilă pentru utilizatori prin autorizarea cu contul TrustWallet și imToken, permițându-le să încheie procesul de înregistrare în câteva secunde și să înceapă tranzacționarea. Acest lucru merge, de asemenea, împreună cu planul lor de a adăuga sprijin pentru wallet-ul Ledger. Asta le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a face schimburi oriunde în lume. În special, DEx.top este deja listat pe CoinMarketCap pentru tranzacționare, cu suport pentru peste 30 de perechi de tranzacționare.

DEx.top promite experiente intuitive si viteze de tranzactii peste media pietei

DEx.top este stabilit ca unul dintre produsele finite pe care utilizatorii le pot experimenta. Trebuie retinut un lucru simplu. Schimburile descentralizate cresc în popularitate printre utilizatorii de astăzi, deoarece pretind că oferă o mai bună securitate decât schimburile tradiționale. Mai mult, ele ofera în același timp o experiență similară pentru toti utilizatorii.

Cu toate acestea, multe schimburi descentralizate sunt încă în fază incipientă, deschizând camera pentru jucători stabili, cum ar fi DEx.top. Deplasarea DEx.top pe piața de telefonie mobilă nu numai că va aduce platforma la mai multe dispozitive, dar va permite DEx.top să acceseze baza de utilizatori furnizată de aplicațiile existente în wallet. Acum, utilizatorii își vor găsi proprietățile digitale preferate la doar câteva minute.

Despre DEx.top in context

DEx.top este o platformă de schimb descentralizată pe protocol Ethereum, bazată pe contracte inteligente. DEx.top introduce mecanismul de tranzacționare inovator ROC (Replayed On Chain). Acest mecanism utilizează registrele sincronizate în afara lanțului și în lanț pentru a permite tranzacționari instantanee. Asigurând în același timp securitatea activelor comercianților.

DEx.top se angajează să furnizeze tranzacții sigure, instantanee și cu costuri reduse pentru toți utilizatorii finali. ImToken este cel mai mare portofel Ethereum din lume, cu un management al activelor cu mai multe lanțuri, cu navigare DApp și un schimb de valoare privat, securizat. După ce a închis recent o rundă de finanțare Seria A de la IDG Capital de 10 milioane de dolari și a lansat imToken 2.0, imToken oferă acum suport pentru peste 30.000 de jetoane. In plus este recunoscut pe plan internațional drept un instrument securizat de gestionare a activelor digitale.

Trust Wallet este o aplicație mobilă sigură și ușor de utilizat, care este proiectată minimalist pentru a facilita adoptarea criptomonedelor pentru utilizatorii cu orice nivel de cunoaștere a blockchain-ului. Aceasta oferă un sistem complet de securitate auditat pentru a trimite, primi și păstra active digitale, inclusiv ETH, ETC, POA, CLO și toate jetoanele ERC20 și ERC223.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!