Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Didier Drogba folosit ca endorser pentru all.me, o platformă de cripto exchange

D

Lumea cripto a câștigat un impuls masiv și un capital de imagine imens. Motivul? Jucătorul de fotbal, Didier Yves Drogba, a devenit endorser al platformei „all.me”. All.me este o platformă pentru tranzacții cu criptomonede.

Didier Drogba folosit ca endorser pentru all.me, o platformă de cripto exchange

Legenda lui Chelsea, care joacă acum pentru Fotbal Major League Soccer (MLS), bazată pe „Phoenix Rising Football Club”, consideră că criptomonedele sunt viitorul banilor. Anunțul a fost făcut în Rusia, unde a fost prezent la Cupa Mondială de la FIFA 2018.

Didier Drogba este primul fotbalist din lume folosit ca imagine intr-o campanie de awareness pentru o platformă de cryptoexchange

Fotbalistul african, câștigător de două ori al titlului de Fotbalistul Anului, a spus că el crede în proiect foarte mult. ,,Voi depune mult efort pentru a face din această platformă o forță formidabilă pe piața de cripto. Platforma și plățile sale sunt bazate pe Bitcoin, deoarece compania consideră că conceptul de descentralizare va face tranzacțiile mai sigure.”

Site-ul web al all.me oferă o idee generală despre ceea ce implică platforma.

Utilizatorii se pot înregistra pe site și vor fi recompensați cu premii și token-uri. Aceste recompense sunt legate de timpul petrecut pe site, precum și de conținutul pe care îl publică pe acesta. Utilizatorii sunt evaluați cu privire la popularitatea lor in functie de rating-ul pe care il primesc pe fiecare post pe care îl publică.

Compania a spus că tokenul „all.me” poate fi folosit pentru a cumpăra lucruri cum ar fi teme de profil, autocolante, cadouri și abonamente muzicale lunare. Utilizatorii pot de asemenea să vândă jetoane sau să le schimbe pentru Bitcoin.

Cum poate fi folosită platforma?

Platforma a fost lansată de omul de afaceri armean, Artak Tovmasyan, care și-a făcut misiunea de a face o industrie în jurul blockchain. Rapoartele sugerează că compania a ridicat peste 30 de milioane de dolari în rapoarte ICO și este pe cale să facă publice mai multe insight-uri.

„Aceasta este prima platformă digitală care combină o rețea socială cu o bancă de criptomonede și o platformă de tranzacționare. În timp ce platformele digitale au profitat de toate veniturile publicitare, acum le împărtășim până la jumătate cu utilizatorii – în funcție de cât de activi sunt „. A fost declarația ownerului.

FOTBALUL ȘI ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Și alți fotbaliști au început să fie interesați de cryptocurrency. doar  că imaginea lor n-a fost exploatată din perspectivă comercială pe această filieră. Altfel spus, Drogba nu este singurul fotbalist care să prezinte un interes față de criptocurrency. Vedete de fotbal precum James Rodrigues și Ronaldinho joacă, de asemenea, roluri semnificative în propagarea criptomonedelor pe conturile lor sociale și pagini de Facebook și Twitter. Rodriguez chiar și-a lansat propria criptomonedă, „JR 10”. Și Ronaldinho lucrează la crearea unei criptomonede numită Ronaldinho Soccer Coin [RSC].

HYUNDAI A FĂCUT RECLAMĂ LA BLOCKCHAIN ÎN TIMPUL cupei mondiale de fotbal DIN RUSIA

Anunțul a fost făcut de către Hyundai Digital Asset Company (HDAC). În cadrul spotului video este prezentată o viziune de înaltă tehnologie asupra viitorului. Apar elemente tangențiale tehnologiei Internet-of-things (IoT) și elemente de blockchain.

Spotul a fost prezentat în pauze și a avut o durată totală de câteva minute. Altfel spus, în data de 7 iulie, în timpul confruntării Angliei cu Suedia, reclama a fost văzută de aproape 20 de milioane de telespectatori, potrivit BBC.

Anunțul, care a fost prezentat atât pe BBC, cât și pe IpTV, a fost livrat de HDAC, care este o filială a renumitei companii sud-coreene de producție a mașinilor Hyundai. HDAC a fost înființată de Chung Dae-sun, nepotul CEO-ului Chung Mong-koo, în 2017. Compania își propune să furnizeze ecosisteme sigure pentru IoT folosind tehnologia blockchain.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!