Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,449.09
-2.30%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.34%
3
Ethereum
Ethereum
$105.38
-4.10%
5
EOS
EOS
$2.243
-3.93%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.07
-6.51%
7
Litecoin
Litecoin
$30.905
-2.69%
8
TRON
TRON
$0.026871
-1.65%
9
Stellar
Stellar
$0.085426
-6.86%
11
Cardano
Cardano
$0.037942
-3.58%
13
Monero
Monero
$43.544
-3.82%
14
IOTA
IOTA
$0.2559
-1.14%
Latest Crypto Fear & Greed Index

După Binance, Max Exchange si CoinEGG, Tron este listat si de Bitfinex

D

Criptomoneda TRON a obținut sprijin din partea platformelor de exchange la nivel global. În această săptămână, TRON a câștigat asistență de la Binance, Max Exchange, CoinEgg și acum BitFinex. Contul oficial BitFinex pe Twitter a nunțat deja că Tron este listat și poate fi tranzacționat.

După Binance, Max Exchange si CoinEGG, Tron este listat si de Bitfinex

TRON se extinde din ce în ce mai mult

TRON își construiește un sistem de divertisment la nivel global gratuit. Echipa se bazează pe utilizarea Tehnologiei Blockchain pentru a-și atinge scopul. Acest protocol permite clienților săi să publice, să stocheze și să dețină date fără nicio taxă.

Emiterea, circulația și comercializarea formelor digitale de resurse prin autoguvernare descentralizată pune bazele distribuției și abonării conținutului. Acest lucru împuternicește creatorii de conținut, precum și formează un ecosistem de divertisment descentralizat pentru lume.

IUNIE – IULIE, luni în care TRON a avut supremația

Luna iunie-iulie a fost luna lui TRON, deoarece a acumulat suporturi din cât mai multe platforme de exchange. Co-fondatorul TRON, Justin Sun, precum și echipa Fundației TRON au încorporat cele mai bune schimburi și persoane în echipa lor. Odată cu evenimentele de migrare a token-urilor, actualizarea blockchain, selecția în cadrul protocolului Tronics și cele 50 de miliarde de criptomonede, toate aceste elemente arata ca TRX e o criptomoneda cu potential.

Recent, Binance, de asemenea, a reluat tranzacționarea mărcilor TRX20 pe măsură ce încheia procedura de swap token. Până acum, TRON are parteneriate cu mai mult de 50 de platforme digitale de tranzacționare valutară, printre care se numără Binance, Upbit, Zebpay și Bittrex.

CONTEXT – povestea TRON: De la Ethereum la independenta

În pregătirea pentru „Ziua Independenței”, titularii de TRX original, un simbol compatibil ERC20 pe blocul Ethereum, au fost instruiți de către Fundația Tron să depună acele jetoane cu un schimb de informații cripto-participant. Astfel ca totul să ocupe tot procesul de schimbare a acestora în noul Simbolul principal TRON.

Binance a susținut în mod deosebit TRON pe parcursul întregului proces, dezvăluind luna trecută că nu numai că ar permite schimbul token, ci și adăugarea opțiunii de a tranzacționa TRX în raport cu dolarul american.

Comunitatea TRON testează deja noua funcționalitate, iar rapoartele inițiale sunt că totul funcționează fără probleme, deși au existat unele plângeri cu privire la mărimea taxei de retragere pentru Binance.

CUM VA FOLOSI TRON BITTORRENT-UL?

Sun nu a dezvăluit în mod public modul în care intenționează să utilizeze BitTorrent. Sunt zvonuri care spun că rețeaua are aproximativ 170 de milioane de utilizatori. Este foarte probabil ca rețeaua să folosească arhitectura de distribuție a fișierelor peer-to-peer. Totul pe măsură ce își propune să construiască „Web 4.0”. Vorbim de o platformă disruptivă în zona de cryptocurrency.

TRON SE PREGĂTEȘTE DE EXPANSIUNE ÎN MAINNET

Anterior, moneda – care a fost distribuită printr-o ofertă inițială de monede (ICO) – a fost construită ca un simbol ERC-20. Migrarea a început la sfârșitul lunii mai cu lansarea software-ului Tron in MainNet în faza Beta.

Ce înseamnă această achiziție? BitTorrent (abreviat la BT) este un protocol de comunicație pentru partajarea de fișiere peer-to-peer (P2P) care este utilizat pentru distribuirea de date și fișiere electronice prin Internet.

BitTorrent este unul dintre cele mai comune protocoale pentru transferul fișierelor mari, cum ar fi fișierele video digitale care conțin emisiuni TV sau clipuri video sau fișiere audio digitale care conțin melodii.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!