Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,463.39
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2936
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$105.61
-6.30%
5
EOS
EOS
$2.245
-5.31%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.76
-9.23%
7
Litecoin
Litecoin
$30.978
-4.42%
8
TRON
TRON
$0.026975
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086818
-9.15%
11
Cardano
Cardano
$0.038299
-6.59%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-4.26%
Latest Crypto Fear & Greed Index

E moral? Poti primi un giveaway in criptomoneda Timicoin pentru ADN-ul tau

E

Este real, dar oare este moral? Se intampla in America. Criptomoneda TimiCoin a anuntat un lucru mai putin obisnuit. Primele 100.000 de persoane care își încarcă datele ADN la platforma TimiDNA vor primi doua milioane in Timicoins. Asta inseamna 20 de TimiCoins pentru fiecare dintre cele 100.000 de persoane.

E moral? Poti primi un giveaway in criptomoneda Timicoin pentru ADN-ul tau

Vrem să fim prima organizație care să plătească efectiv datele ADN! Datele dvs. vor fi sigure în tehnologia noastră de tip blockchain și veți avea posibilitatea de a profita de aceasta în ecosistemul nostru TimiDNA , dacă alegeți astfel. Veți deține controlul absolut. Il puteti monetiza „. Declarația ii aparține lui Will Lowe, fondatorul companiei Timicoin / TimiHealth.

ADN la schimb pentru criptomonede

Persoanele care au deja rezultate ADN printr-o altă sursă pot accesa instrumente ușor de utilizat în cadrul TimiPatient pentru descărcarea și stocarea sigură a acestor rezultate. Odată ce datele unui individ sunt în aplicația TimiPatient, acesta va deține, va controla și va avea capacitatea de a-l utiliza ca un bun care poate fi generat de bani.

Avem ca misiune sa aducem tehnologia token si informatiile ADN-ului consumatorilor impreuna. Si sa le permitem mai intai sa securizeze datele intr-un blockchain foarte distribuit  numit TimiDNA.  In acelasi timp oferindu-le posibilitatea de a vinde sau sa nu acele date cercetatorilor. Alte organizații bazate pe genetică fac banii de pe spatele datelor consumatorilor adesea fără cunoștință de către consumator că se întâmplă.

Fac tranzacții cu farmacii mari și chiar fac schimburi de capital în parteneriate pentru a mobiliza datele pentru a face noi medicamente. Credem pur si simplu ca consumatorii trebuie sa fie cei aflati sub control. Sa fie cei care sa decida in mod activ sa participe. Si sa fie imputerniciti sa profite „. Declaratia a fost facuta de dr. Jim Bonnette, consilier clinic al TimiHealth.

TimiDNA oferă persoanelor intimitate fără precedent și control asupra datelor ADN

Misiunea TimiHealth este de a transforma datele individuale de sanatate personale inapoi la fiecare individ care apoi va detine controlul acestora. Este momentul perfect în istorie, unde tehnologia poate sprijini cu adevărat strigătul guvernamental și al consumatorilor pentru ca persoanele să-și dețină propriile date.

STUDIU GLOBAL: 88% DIN PLATFORMELE DE CRIPTO-EXCHANGE VOR REGLEMENTAREA INDUSTRIEI

Compania de cripto Mistertango din Lituania a lansat un studiu world-wide care arată că 88% dintre platformele de crypo-trade şi exchange doresc reglementarea industriei. Studiul s-a bazat pe răspunsurile a 24 de schimburi de cripto din toată lumea. Vorbim de platforme cu un volum total de tranzacționare zilnică de peste 100 milioane USD.

Răspunsurile arată o industrie care dorește să facă parte din sistemul formal, nu în afara acestuia – contrar percepției publice. Asta schimbă complet paradigma asupra sectorului. Ce vor userii, vom afla in viitor.

Studiul arată că 88% din schimburile de cripto doresc reglementare, deoarece cred că ar putea stabiliza prețurile și ar putea crea un nivel de certitudine pe care piața nu a mai experimentat-o ​​pana acum.

Managerul de afaceri Mistertango, Gabrielius Bilkštys, a declarat că piața are nevoie de o reglementare mai mult decât oricând, deoarece ar crea nivelul necesar de stabilitate al investitorilor.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!