Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.12
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2893
-7.00%
3
Ethereum
Ethereum
$104.77
-8.93%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.33
-10.96%
7
Litecoin
Litecoin
$30.770
-6.54%
8
TRON
TRON
$0.026557
-8.69%
9
Stellar
Stellar
$0.087357
-10.09%
11
Cardano
Cardano
$0.038026
-8.39%
13
Monero
Monero
$43.478
-5.58%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-9.43%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ecosistemul BORA vrea sa inlocuiasca Youtube, Facebook si Google Play cu tehnologia blockchain

E

Companiile legate de zona de Internet în domenii precum gaming, divertisment și rețele sociale au crescut rapid în ultimii ani. Cu toate acestea, din cauza problemelor legate de securitatea informațiilor, confidențialitate și control, participarea și devotamentul utilizatorilor au început să scadă. Sa nu uitam ultimul atac asupra Youtube sau cele peste 50 de milioane de conturi de FB afectate. Care e solutia?

Ecosistemul BORA vrea sa inlocuiasca Youtube, Facebook si Google Play cu tehnologia blockchain

Ecosistemul BORA vine cu o solutie inedita

Ecosistemul BORA este o platformă de conținut digital bazată pe tehnologia blockchain. Oferă un ecosistem pentru diverse companii de conținut care să le distribuie serviciile și să stimuleze participarea utilizatorilor. De asemenea, rezolvă problemele existente în materie de fiabilitate și securitate a datelor prin utilizarea blocului de blocare pentru a asigura stabilitatea platformei.

Pentru a depăși limitele rețelei Ethereum, ecosistemul BORA utilizează un design dual de rețea care oferă fiecărui furnizor de servicii un „BORA Chain” dezvoltat de sine. Un sistem dual token utilizează atât BORA Token, cât și BORA Point pentru a oferi o structură flexibilă și extensibilă care poate gestiona o varietate de medii de servicii. De exemplu, jetoanele BORA pot fi schimbate si punctele obținute în joc pot fi folosite pentru premii și sisteme de clasificare.

Sistemele dezvoltaTE de BORA – revolutionare

Prin folosirea instrumentelor de dezvoltare BORA, BORA Toolkit, informații cum ar fi emiterea de articole, tranzacțiile și atributele pot fi stocate pe lanțul BORA. Aceasta garantează proprietatea și valoarea elementelor rare în joc. Cu ajutorul BORA Chain și contractelor inteligente, utilizatorii beneficiază de comoditate și siguranță în tranzacții, care pot reduce comisioanele de service. În plus, proprietățile lanțului BORA vor fi interschimbabile în viitor cu Portalul de servicii BORA.

CEO al WAY2BIT, Song Gyehan s-a alăturat  Bora Network. Beta pentru ecosistemul BORA va fi lansat până la sfârșitul acestui an, iar portalul web BORA 1.0 va urma în Q2 din 2019.

WAY2BIT a fost fondată în decembrie 2017. CEO Song Gye-Han a absolvit Universitatea Sogang unde și-a obținut diplomele de licență și de masterat în Informatică. El a lucrat anterior pentru Samsung Electronics ca un lider în dezvoltarea de servere.

Domnul Gye-Han a lucrat de asemenea pentru NHN, Smilegate și a fost responsabil pentru dezvoltarea mai multor servicii de platforme de jocuri. Echipa executivă a WAY2BIT include mai multe talente de top IT care se specializează în dezvoltarea platformelor, proiectarea și funcționarea infrastructurii, dezvoltarea serviciilor și producția de jocuri.

TRON VREA SA CONSTRUIASCA TRONTUBE, UN PORTAL DE VIDEO SHARING COMPLET DESCENTRALIZAT

Probabil deja ati aflat ca recent Youtube a fost picat la nivel world wide. In alte tari eroarea a durat cateva zeci de minute, in Romania Youtube a fost picat in jur de doua ore. În urma problemei de întrerupere  a YouTube, cel mai popular site de sharing video din lume, Fundația Tron a facut un anunt Twitter.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

TRON VREA UN YOUTUBE COMPLET DESCENTRALIZAT

Ei si-au exprimat nemulțumirea și au declarat că trebuie să existe o platformă descentralizată similară cu YouTube construită pe blocul Tron. Acest lucru este vital pentru a evita un singur punct de esec în astfel de sisteme și de a le păstra departe de hacking si crashing.

Săptămâna trecută, fondatorul și creatorul Tron, Justin Sun, a făcut mai multe anunțuri. Intr-unul dintre ele a declarat că există un parteneriat secret care urmează să fie anunțat de ecosistemul Tron. Speculațiile au sugerat că știrile implica grupul MNC  din cadrul Alibaba Group. Alte rapoarte conțineau presupuneri ale echivalentului Chinei pentru Google, browser-ul Baidu. Acest brand aparea ca fiind implicat în parteneriat.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!