Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,466.14
-3.57%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.90%
3
Ethereum
Ethereum
$105.14
-8.14%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.25%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.50%
7
Litecoin
Litecoin
$30.781
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026475
-9.68%
9
Stellar
Stellar
$0.087545
-9.01%
11
Cardano
Cardano
$0.038442
-7.09%
13
Monero
Monero
$43.388
-6.59%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Elon Musk: Imi doresc Ethereum, chiar daca stiu ca este o inselatorie

E

Elon Musk, directorul executiv al Tesla, a vorbit recent pe Twitter despre starea conturilor de spam pe site. Aceasta afirmatie a fost ca răspuns la un tweet despre un articol care vorbește despre eliminarea a peste 400 de conturi Twitter datorită angajării lor într-o „manipulare coordonată”.

Elon Musk: Imi doresc Ethereum, chiar daca stiu ca este o inselatorie

Elon Musk despre Ethereum

Acest lucru se datorează unei probleme cu care se confruntă utilizatorii Twitter, în cazul în care există o încercare orchestrată de a înșela diferiți utilizatori trecând ca personalități proeminente. Au existat numeroase exemple de influențatori în spațiul criptocurrency, care foloseau programe de tip boti. Asta ducea  la pierderea de criptocurrency.

Elon Musk, care este fără îndoială cel mai important antreprenor mondial, și-a făcut, în cele din urmă, secțiunea despre Ethereum (ETH). În timp ce acest lucru ar fi în mod normal văzut ca un potențial moment de cotitură pentru această industrie în devenire, Musk a postat un tweet in care numea Ethereum drept SCAM.

Elon si zona cripto

Dupa cum a raportat Ethereum World News la inceputul lunii iulie 2018, CEO-ul Tesla si SpaceX (printre alte realizari) nu este un strain pentru Twitter.

Elon  Musk a primit probabil sute, dacă nu chiar mii de mesaje cu privire la ETH, alte active criptate și tehnologie de tip blockchain. Cu toate acestea, întreprinzătorul de renume mondial a făcut un comentariu final asupra situației, afirmând că „în acest moment, vreau ETH chiar dacă este o înșelătorie .“

ELON MUSK VREA SA ISI TRANSFORME CONCEPTUL TESLA IN CRIPTO?

Elon Musk ar putea folosi cripto pentru trece conceptul Tesla in mediul privat descentralizat. Elon Musk caută susținători propunerii sale. Aceea de a trece conceptul Tesla in mediul privat descentralizat.  Un investitor a oferit deja o solutie: criptocurrency. Haydar Haba investește în companii private de tehnologie prin intermediul fondului său Andra Capital. Fondul este în curs de a câștiga 1 miliard de dolari într-o vânzare simbolică. Ce inseamna asta pentru Elon Musk?

„Iubesc brandul Tesla, îl respect pe Elon Musk și cred că ar trebui să ia în considerare tehnologia blockchain și tokenizarea activelor”. A declarat Haba săptămâna aceasta la show-ul „Balancing the Ledger” de la Fortune. El a numit moneda Tesla. Dacă Musk ia sfaturile lui Haba, el ar putea deveni un trailblazer pentru un nou mod de a investi în piața bursieră folosind mărci digitale în locul acțiunilor tradiționale. Ce inseamna asta?

Asta ar da un boost pentru alte firme financiare care cocheteaza deja cu ideea. „În opinia mea, după 20 de ani, publicul va avea doar o ofertă token de înaltă calitate”, a adăugat Haba.

Criptocurrency, bazat pe un blockchain care actioneaza ca un registru permanent al tranzactiilor. Si care ofera investitorilor multe beneficii. Beneficii pe care stocurile traditionale nu le ofera. A explicat Haba.

Sursa: https://ethereumworldnews.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!