Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.39
-3.88%
2
XRP
XRP
$0.2926
-5.91%
3
Ethereum
Ethereum
$105.37
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.230
-7.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.30
-11.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-7.01%
8
TRON
TRON
$0.026369
-9.92%
9
Stellar
Stellar
$0.087356
-9.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038548
-7.04%
13
Monero
Monero
$43.344
-6.16%
14
IOTA
IOTA
$0.2535
-8.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Elvetia si Israel au un parteneriat strategic pentru reglementarea zonei cripto

E

Ministrul elvețian pentru finanțe, Ueli Maurer, a vizitat recent Israelul împreună cu secretarul de stat pentru probleme financiare internaționale, Joerg Gasser. Motivul? Cu obiectivul de a obține acces bancar la piețele israeliene, pentru a permite băncilor elvețiene să tranzacționeze acolo.

Elvetia si Israel au un parteneriat strategic pentru reglementarea zonei cripto

Elvetia si pod peste Israel pentru zona cripto

Reuters informează că cele două națiuni au convenit acum să colaboreze în domeniul tehnologiei financiare, criptocurrency și reglementarea blockchain după discuția cu guvernul israelian.

Gasser a mai declarat că autoritatile pregătesc o metodă de analiză și factori de reglementare a blocajelor. El va prezenta recomandări până la sfârșitul anului. De ce? Cu scopul de a aproba parlamentul în 2019 noile update-uri. Iar noile reglementări ar putea fi puse în aplicare în anul următor.

Elveția s-a aflat de mult timp în fruntea inovației de tip blockchain, care a primit start-up-uri și cercetători de la distanță și de lungă durată, cu reglementările lor favorabile. Elveția găzduiește orașul Zug, un mic oraș alpin, care a devenit centrul de blocuri, care este adesea denumit în continuare „Crypto Valley”. De ce?

Dintr-un motiv foarte simplu. Acolo vorbim de un centru tehnologic asemanator cu cel din Silicon Valley din California. Schimbul ShapeShift și Fundația Ethereum au ambele sedii în Zug împreună cu multe alte companii.

VIITORUL va fi cripto sau nu va fi deloc

Deși climatul de reglementare este primit în Elveția, banca centrală a fost mai puțin deschisa. CCN a raportat, în luna iulie, că organizațiile din țară încearcă să blocheze companiile de flux care pleacă pentru alte națiuni după întâmpinarea dificultăților de a deschide conturi bancare în legătură cu preocupările băncii centrale cu privire la natura cripto-crowdfunding.

După ce guvernul a lansat o investigație cu privire la posibila utilizare a unei criptocurrency de stat „e-franc”, banca centrală a declarat că tehnologia cripto nu este suficient de bună. Cu toate acestea, o nouă lansare in regiunea Zug, numită Alprockz, lucrează acum la o platformă stabilă bazată pe francul elvețian. Practic asta sublinieaza într-o măsură în care cripto-tehnologia avansează cu sau fără sprijinul băncilor.

În timp ce cineva ar putea fi iertat pentru presupunerea că autoritățile de reglementare din Elveția aduc mai mult la masă în schimbul de informații, Israelul este de asemenea un important centru tehnologic. Este sursa celor mai multe cipuri de procesoare Intel.

Gigantul Bitcoin, Bithoin, a anunțat că triplează centrul de dezvoltare din vestul Israelului pentru a crește producția ASIC. Anul trecut, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a sugerat multe. El a spus chiar că epoca băncilor și a bancnotelor tradiționale se apropia de final. Iar criptarea economică poate fi punctul de cotitură pentru revolutia 4.0.

BURSA DE VALORI DIN ELVETIA ESTE PREGĂTITĂ PENTRU OPERAȚIUNI DE CRYPTO-EXCHANGE

Grupul Elvețian de Infrastructură și Schimb (SIX) operează cea mai mare piață de valori din țară și intenționează să lanseze o platformă „complet reglementată” pentru tranzacționarea activelor digitale până la jumătatea anului 2019.

Serviciul este prevăzut să ofere o gamă completă de servicii, inclusiv consultanță inițială pentru oferirea de monede (ICO). Vorbim aici de acele ICO care nu sunt clasificate drept titluri de valoare.

În interviul cu Swissinfo, purtătorul de cuvânt al SIX Group, Stephan Meier, a afirmat că există o „nevoie reală” pentru stabilirea „transparenței și răspunderii în lumea cripto”. Potrivit lui Meier, acest lucru ar aduce beneficii atât întreprinderilor, cât și investitorilor. Toți acești participanți la piețele tradiționale vor să facă la un moment dat trecerea spre zona cripto.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!