Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,399.56
-2.33%
2
XRP
XRP
$0.2856
-4.33%
3
Ethereum
Ethereum
$103.98
-3.75%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.27%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.07
-3.58%
7
Litecoin
Litecoin
$30.412
-2.76%
8
TRON
TRON
$0.026189
-5.44%
9
Stellar
Stellar
$0.082707
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037025
-4.07%
13
Monero
Monero
$42.713
-3.43%
14
IOTA
IOTA
$0.2498
-3.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

EOS a trecut de pragul de 15% și e activ și operativ în MainNet

E

Procesul a durat aproape două săptămâni grele, dar blocul EOS a intrat oficial în direct.

EOS a trecut de pragul de 15% și e activ și operativ în MainNet

Potrivit datelor furnizate de producătorul blockchain-ului EOS Authority, totul a intrat live astăzi. Cum s-a întâmplat totul? Imediat după votarea producătorului blockchain-ului, acesta a trecut pragul de 15% necesar activării rețelei.

Mainnet-ul a fost lansat tehnic cu o săptămâna mai devreme – după ce diferitele grupuri de lansare EOS au acceptat în sfârșit să încerce să activeze rețeaua. Dar nu a devenit funcțional până când utilizatorii nu au depus 15% din oferta totală de token-uri în joc.

Epopeea EOS a intrat în linie continuă

Puțini utilizatori au fost foarte rapizi să-și jertfească token-urile, iar mai puțin de o treime din numărul necesar de 150 de milioane de token-uri au fost plasate abia marți. Cu toate acestea, votul a crescut în următoarele câteva zile. Mai ales odată ce schimburile de criptomonede au început să fie convertite în token-uri în numele utilizatorilor lor.

Blocul Block.one, care a strâns 4 miliarde de dolari pentru a finanța dezvoltarea primei versiuni a software-ului EOSIO, a felicitat comunitatea. „Suntem martori ai istoriei”, a scris firma, care detine 10% din cele 1 miliarde de token-uri EOS.

„Niciodată nu a fost lansată într-un timp atât de scurt o rețea descentralizată de această dimensiune și scară.”

EOS va modifica cu siguranță structura pieței de cryptocurrency și va crea fluctuații

Pretul EOS a depășit piața în ziua de la lansare, crescand cu 7,5% până la 10,89 dolari în momentul scrierii. Asta înseamnă o creștere cu aproape cinci puncte procentuale mai mult decat indicele global, care a crescut cu 2,6% în același interval de timp.

EOS are în prezent un plafon de piață de 9,8 miliarde de dolari, făcându-l a cincea cea mai mare criptomonedă în conformitate cu această valoare.

În special, EOS nu este singura criptomonedă de top 10 în procesul de migrare din rețeaua Ethereum – unde a fost structurată ca jetoane ERC-20 – la rețele independente. Tron, cea de-a zecea cea mai mare criptomonedă a lansat software-ul MainNet pe 31 mai și intenționează să finalizeze tranziția înainte de sfârșitul lunii iunie.

CONTEXT

Să ne aducem aminte momentele cheie din viața EOS. Pe măsură ce software-ul s-a apropiat de lansare, un grup de organizații care au încercat să servească drept producători de blockchain-uri s-au găsit unul pe celălalt și au format EOSG Mainnet Launch Group (EMLG).

Ei au reușit până acum să convină asupra a numeroase lucruri.

Peste 100 de organizații candidate au participat la un apel. A fost momentul care a început să reunească totul. Votul  avut loc 45 de minute mai târziu.  Peste 1800 de persoane au privit live configurarea Blockchain-ului. Votul la „Go / No Go” a fost unanim sau foarte aproape.

Întâlnirea a fost difuzată pe YouTube de către EOS GO.

Cu acest vot, un set de producători de blockchain-uri a fost mutat pentru a lua loc în rețeaua live. Aceste grupuri au fost deja desemnate. Această rețea inițială ar trebui să se ridice, conform unui plan prezentat în timpul fluxului.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!