Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,742.26
3.45%
2
Ethereum
Ethereum
$247.92
11.83%
3
XRP
XRP
$0.5644
25.71%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$501.55
10.71%
5
EOS
EOS
$6.208
9.26%
6
Stellar
Stellar
$0.2483
5.64%
7
Litecoin
Litecoin
$60.933
7.62%
9
Cardano
Cardano
$0.087821
7.14%
10
Monero
Monero
$123.66
6.78%
11
IOTA
IOTA
$0.6344
11.92%
13
TRON
TRON
$0.025011
16.27%
Latest Crypto Fear & Greed Index

eTORO: Cardano se pregătește să treacă la zona Blockchain 3.0

e

eToro a publicat recent un raport detaliat privind cercetarea pieței despre ecosistemul  Cardano în noul blockchain. eToro este o rețea de tranzacționare socială și de investiții de vârf. Unele dintre subiectele discutate în raportul lui Mati Greenspan, analist al pieței la eToro, sunt istoria și dezvoltarea Cardano, cazurile de utilizare, cadrul tehnic, evoluțiile viitoare și analiza evaluării tokenului ADA.

eTORO: Cardano se pregătește să treacă la zona Blockchain 3.0

eTORO vorbește detaliat despre Cardano și viitorul acestei criptomonede

În raport, Cardano este declarat ca un jucător important în a treia generație de tehnologie bloc, numită adesea Blockchain 3.0. Primele două generații, Blockchain 1.0 și 2.0, s-au concentrat pe Bitcoin și respectiv Ethereum.

De asemenea, s-a menționat că Cardano este conceput special pentru a servi sistemul financiar global pentru o mai bună accesibilitate și este preferat față de Ethereum pentru tranzacții sigure. Raportul a anunțat că un număr de companii farmaceutice au început să treacă la Cardano de la Ethereum.

Cardano este un pachet complet de progrese garantate de blockChain care include contracte inteligente, aplicații descentralizate [dApps] și plăți securizate. Astfel, Cardano poate fi utilizat pentru a îmbunătăți eficiența și securitatea în mai multe domenii, cum ar fi serviciile financiare, înregistrările oficiale, lanțul de aprovizionare, contabilitatea și dApps. Raportul explică cazul de utilizare al Cardano în fiecare din aceste sectoare.

CARDANO, o criptomonedă cheie în noul sistem Blockchain 3.0?

De asemenea, eToro a menționat că Cardano este conceput special pentru a servi sistemul financiar global pentru o mai bună accesibilitate și este preferat față de Ethereum pentru tranzacții sigure. Raportul a anunțat că un număr de companii farmaceutice au început să treacă la Cardano de la Ethereum. Cardano este un pachet complet de progrese garantate de blocheni care include contracte inteligente, aplicații descentralizate [dApps] și plăți securizate.

Astfel, aceasta poate fi utilizată pentru a îmbunătăți eficiența și securitatea în mai multe domenii, cum ar fi serviciile financiare, înregistrările oficiale, lanțul de aprovizionare, contabilitatea și dApps. Raportul explică cazul de utilizare al Cardano în fiecare din aceste sectoare.

Cardano și rolul său în diferite sectoare

Servicii financiare: Activitățile bancare pot fi integrate cu blockchain-ul Cardano prin contracte inteligente pentru a crește viteza și automatizarea creditării, a investirii sau a transferului de bani. Acest lucru elimină, de asemenea, rolul unui intermediar.

Dosarele oficiale: Blockchain-ul oferit de Cardano poate asigura securitatea și transparența înregistrărilor oficiale. Mai mult, Cardano a ajutat deja la verificarea diplomelor unor studenți pentru mai multe universități. O implementare similară a blocului său poate fi utilizată și în alegeri sau în înregistrările de proprietate ale unei țări.

Lanțul de aprovizionare: Acesta este un caz bine-cunoscut de utilizare a tehnologiei BLOCKCHAIN care implică urmărirea transporturilor în diferite industrii. De exemplu, blockchain-ul poate fi folosit pentru a înregistra toate informațiile despre transporturile de bijuterii, de la mineri la comercianții cu amănuntul. Va aduce multă integritate pe piață, urmărind orice activități frauduloase de-a lungul călătoriei.

dApps: Tehnologia dApps poate fi folosită pentru a adăuga descentralizare la aplicațiile existente. Vorbim aici de cazuri precum Uber și Airbnb. Prin Cardano se poate spori performanța lor în ceea ce privește viteza și securitatea. Raportul a arătat, de asemenea, că principiul computerizării Cardano este incomparabil în industrie.

CARDANO surprins într-o nouă lumină în raportul eTORO

Raportul, în timp ce discuta despre evoluțiile viitoare ale Cardano a declarat că echipa se concentrează asupra construirii portofoliilor digitale, inclusiv a conturilor cu mai multe semnături. Mai mult, votarea, delegarea și sistemul de recompense trebuie implementate, pentru ca Cardano să ofere o adevărată descentralizare.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!