Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,407.08
-2.09%
2
XRP
XRP
$0.2861
-4.17%
3
Ethereum
Ethereum
$104.14
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.17%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.28
-3.34%
7
Litecoin
Litecoin
$30.472
-2.61%
8
TRON
TRON
$0.026228
-5.10%
9
Stellar
Stellar
$0.082750
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037040
-4.02%
13
Monero
Monero
$42.923
-2.88%
14
IOTA
IOTA
$0.2496
-3.37%
Latest Crypto Fear & Greed Index

eTORO: Să vinzi azi criptomonede e ca vânzarea de acțiuni Apple în 2001

e

După declarațiile SEC de săptămâna trecută cu privire la insecuritatea Bitcoin și Ethereum, după scăderile masive în valoare a majorității de criptomonede, unii spun că e semn de colaps și prăbușire.

eTORO: Să vinzi azi criptomonede e ca vânzarea de acțiuni Apple în 2001

Mulți analiști economici compară situația globală din cryptocurrency cu prăbușirea piețelor mondiale din perioada 1929 – 1931. Cu toate acestea, în pofida acestor speculații, industria continuă să atragă capital nou și noi investitori. Care e explicația?

eTORO a găsit un răspuns antologic la toată situația

Yoni Assia, CEO al platformei comerciale eToro, a explicat pe înțelesul tuturor ce se întâmplă azi cu piața de cryptocurrency.  Într-un interviu acordat agenției Bloomberg, Assia a spus că 90% din startup-urile care investesc în cryptocurrency nu vor înregistra profit, dar el crede că aceste startup-uri au o platformă mai mare decât ce se speculează cu privire la piața de cripto.

Din 1995 până în 2000, oamenii au investit foarte mult în companiile „.com” care erau adesea formate fără modele de afaceri adecvate. În zilele noastre, oamenii pot să vină cu idei noi care să  fie înregistrate pe o foaie albă. Și apoi să fie citite de întreaga lume.

Așa a început și Google, și Facebook, și Apple.

Deoarece aceste invenții sunt creative, milionarii investesc în ofertele inițiale de monede (ICO). Chiar dacă 1.000 dintre aceștia contribuie individual cu maxim 10.000 de dolari, întregul proiect se poate ridica la 10 milioane de dolari într-o perioadă scurtă de timp. De exemplu, browserul web Brave a ridicat anul trecut 35 de milioane de dolari în mai puțin de 30 de secunde.

CÂT DE IMPORTANTĂ E PARADIGMA TEMPORALĂ ATUNCI CÂND INVESTEȘTI ÎN BITCOIN

Assia a explicat în continuare că blockchainul pare a fi la fel de disruptiv ca și internetul. „Tesla a făcut 2.000%, Facebook a făcut 1.000%, Google a făcut 1.000%. Acesta este același lucru, dar mai devreme în ciclu „, a spus Assia.

După introducerea iPod-urilor, iBook și îmbunătățirea sistemului de operare Mac OS din 2001 până în 2005, stocul Apple a început să crească treptat. Assia a afirmat că în prezent investiția în cripto este o decizie pe care trebuie să o facă oamenii care sunt siguri.

„Viziunea mea pe termen lung este că vânzarea de criptomonede acum,  e ca vânzarea de acțiuni Apple în 2001”, a spus Assia.

„O faci dacă chiar trebuie să o faci, nu o faci dacă nu trebuie să o faci”. Assia a concluzionat că, odată ce cineva învață despre tehnologia blockchain, va știi să o răspândească în întreaga lume.

Blockchain-ul oferă transparență și descentralizare. Atunci când sunt implementate în industria medicală și aingineriei și în sistemele electorale, pot rezolva multe probleme. Grupurile de avocați din blockchain lucrează zi și noapte. Ei lucrează pentru a îmbunătăți această tehnologie. Pentru a transforma aceste idei în realitate undeva în viitorul apropiat. Până atunci, trebuie să așteptăm și să vedem care companii vor merita investiția în cryptocurrency.

Și alte voci cred în expansiunea pieței de cryptocurrency

Tim Draper, un miliardar focusat pe investiții de capital, este unul dintre cei mai înverșunați investitori în cryptocurrency.  Potrivit ccn, Draper a declarat că el crede că prețul Bitcoin va ajunge la 250.000 de dolari până în 2022. El a povestit de perioada când a câștigat aproape 30.000 de BTC. Cum? Prin serviciul US Marshals în faimoasa licitație Silk Road. Vorbind cu publicația TheStreet, Draper a spus că recenta recesiune a pieței nu l-a determinat să-și schimbe viziunea.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!