Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,413.52
-1.94%
2
XRP
XRP
$0.2879
-3.56%
3
Ethereum
Ethereum
$104.60
-3.14%
5
EOS
EOS
$2.225
-3.82%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.18
-1.73%
7
Litecoin
Litecoin
$30.695
-1.80%
8
TRON
TRON
$0.026536
-4.44%
9
Stellar
Stellar
$0.083348
-7.34%
11
Cardano
Cardano
$0.037381
-3.19%
13
Monero
Monero
$43.166
-2.52%
14
IOTA
IOTA
$0.2522
-2.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Eugen Poienari: Îmi place să testez idei noi. Vreau să investesc în cripto

E

Eugen Dimitrie Poienari este din Brașov și a descoperit întâmplător zona de cryptocurrency. În prezent încearcă să dezvolte un proiect de amenajări interioare și nu numai bazat pe mușchi naturali din pădure. Ideea a încolțit în mintea sa în urma plimbărilor prelungite prin pădurile din Piatra Craiului din zona Brașov-Zărnești.

Eugen Poienari: Îmi place să testez idei noi. Vreau să investesc în cripto

Cum vede piața de cryptocurrency și în ce criptomonede vrea să investească, vom afla împreună.

➡ SALUT. CUM ȘI DE CÂND AI AFLAT DE BLOCKCHAIN?

Sincer, dintr-o întâmplare. M-am apucat de un proiect cu mușchi naturali, proiect care merge destul de greu pentru că trebuie să găsesc o soluție optimă pentru a cultiva acești mușchi, am probleme cu solul, încă n-am identificat un tip de sol care să păstreze mușchii natural mai mult timp.

Ideea este că mi-am făcut profil de Facebook, nu prea am timp să stau acolo, dar l-am făcut și așa am descoperit site-ul criptomonitor.ro . Până la acest site auzisem mai mult de bitcoin, dar nu aveam suficiente informații ca să privesc în ansamblu.

Ideea e că am început să citesc, sunt captivat de ceea ce descopăr în această zonă de cryptocurrency.

➡  SĂ ÎNȚELEG CĂ ÎNCĂ EȘTI ÎN PERIOADA DE DOCUMENTARE?

Da. Încă nu m-am decis să investesc efectiv. Am multe de studiat și învățat. Dar mă tentează să investesc în EOS. E o criptomonedă nouă, văd că sunt ceva dezbateri pe acest subiect, are un preț ok care îmi permite să încerc. Dar voi vedea. O altă criptomonedă despre care am tot citit este XRP, dar văd că nu prea e agreată de comunitate. O să încerc să înțeleg de ce.

➡ Ai zis mai devreme de eos și xrp. CARE AU FOST CRITERIILE care te-au determinat să vorbești despre ele?

Sincer ? Prețul de achiziție. Fiind la început, îmi permit să testez piața cu 200-300 de euro și să cumpăr XRP cu 3-5 dolari sau EOS cu 14. Practic e o marjă pentru începători și mă bucur că piaț asta se deschide și publicului larg. Așa cum sunt companii unde poți să investești și să cumperi acțiuni la prețuri rezonabile, de ce să nu fie și criptomonede ?

➡ DACĂ AI AVEA UN MILION DE EURO CA SĂ INVESTEȘTI ÎN BLOCKCHAIN, AI FOLOSI TOȚI BANII CA SĂ CUMPERI MONEDE SAU AI ÎNCERCA ȘI ZONA DE MINING?

Clar aș investi suma respectivă în Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede. Practic n-aș arunca toată investiția într-un singur blockchain dar știu sigur că nu aș investi în mining. Eu de abia reușesc să înțeleg zona de cryptocurrency.

➡ ÎNAINTE DE ULTIMA ÎNTREBARE, POVESTEȘTE PUȚIN DESPRE PROIECTELE TALE PERSONALE SAU PROFESIONALE

Așa cum îți spuneam, sunt pasionat de natură, de drumeții montane, de ideea de a aduce un colț de natură în casele oamenilor. Simt că se va dezvolta un trend în această zonă. În  restul timpului mai citesc cărți de dezvoltare personală și antreprenorială.

➡  UN MESAJ PENTRU CRIPTO-INVESTITORI.

Să fie ponderați în declarații online și în acțiuni. Eu încă nu vreau să ridic polemici și nu mă bag în discuții. Când nu știi un subiect, nu-l stăpănești, e bine să fii rezervat. Am tot văzut tot felul de polemici despre XRP, despre alte criptomonede. Nu înseamnă că dacă unii dintre noi n-au avut succes e de vină cryptomoneda. Eu sunt conștient că la început tot ce investesc e un proces de self-learning, în niciun caz nu mă gândesc sau nu mă aștept la profit în primul an.  Succes tuturor!

Nota:

CryptoProfile este o rubrică liberă adresată tuturor criptoinvestitorilor și cripto-pasionaților. Nu contează vârsta, experiența, cât și cum ați investit, importantă este deschiderea dumneavoastră către acest domeniu. Dacă vreți să apăreți în această rubrică, ne puteți lasa un mesaj la acest articol sau ne puteți scrie în privat pe pagina de Facebook-criptomonitor.ro.

Singură limitare. Vârstă minima 18 ani, vârstă legală pentru investiții și alte operațiuni financiare.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!