Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Exodus, o platforma de tranzactionare, a trecut in portofoliu XRP si TUSD

E

Exodus, o platformă de tranzacționare, a anunțat pe Twitter că XRP și TrueUSD [TUSD] sunt disponibile pentru tranzacționare pe platformă. Anunțul vine după solicitări repetate din partea utilizatorilor care au dorit ca XRP să fie listat pe bursă pentru o perioadă de timp. Echipa de dezvoltare a anunțat, de asemenea, lansarea versiunii Exodus 1.58.0.

Exodus, o platforma de tranzactionare, a trecut in portofoliu XRP si TUSD

Wallet-ul Exodus

Portofelul și platforma de schimb au afirmat că utilizatorii pot trimite, primi și schimba XRP. Sau pot primi, schimba sau trimite TrueUSD [TUSD]. În plus, clienții care utilizează sistemul de operare Mac vor putea actualiza automat portofelele respective în aplicație. Versiunea Windows a aplicației nu a fost încă lansată.

Echipa a declarat că utilizatorii care doresc să primească XRP în portofelul Exodus nu trebuie să folosească o etichetă de destinație și că adresa lor de primire este suficientă. Pentru utilizatorii care doresc să trimită XRP, puteți face acest lucru utilizând o etichetă de destinație. Clienților li se cere să facă clic pe butonul avansat și să introducă suma în fereastra pop-up care apare.

Motivul pentru adăugarea TrueUSD [TUSD] la portofel se datorează solicitării constante a comunității de a adăuga o criptomoneda stabila în portofel. Echipa a afirmat că criptomonedele care sunt considerate a fi active de fiat și a căror valoare este legată de o monedă tradițională, cum ar fi USD sau GBP, pot să-și mentina profiturile în cazul în care piața scade.

BITTREX, BITSO SI COINS.PH PARIAZA PE XRP PENTRU TRANZACTII SI PLATI

Bittrex, Bitso și Coins.ph au anunțat recent ca pariaza pe XRP pentru schimbul de active digitale, pentru tranzactii si plati cu ajutorul Xrapid. Aceasta decizie este in concordanta cu strategia pe termen lung a Ripple, ca parte a eforturilor sale de a construi ecosistemul XRP.

Activitatea de lansare a registrelor distribuite Ripple continua. Recent Ripple a aprobat trei schimburi de criptomonede ca „parteneri preferați” pentru tranzacționarea cu serviciul de plăți xRapid si care utilizează XRP-ul din zona de criptare.

Cory Johnson, strategul principal al pieței Ripple, a declarat pentru CoinDesk că firma încurajează în mod esențial toți clienții săi din S.U.A., Mexic și Filipine să utilizeze aceste trei burse, respectiv pentru a trimite fonduri utilizând serviciul xRapid.

Despre XRP si xRAPID

Deci, în SUA, partenerul nostru oficial este Bittrex, astfel încât orice bancă poate merge la Bittrex și are lichiditate garantată la fața locului. Pot astfel sa tranzactioneze dolarul pentru XRP. Pentru Mexic avem Bitso, partenerul nostru preferat acolo”. Declaratia ii apartine lui Cory Johnson si a fost formulata in cadrul unui interviu.

Cele trei burse au fost alese din cauza interesului lor pentru XRP. Asta le permite să ofere niveluri mai ridicate de lichiditate. „Există o grămadă de companii din întreaga lume care utilizează XRP. Ceea ce facem este identificarea altor trei schimburi care au o mulțime de lichiditate XRP. ”

Cory Johnson a vorbit despre potentialul din Asia. De exemplu, el a menționat că Taiwan și Filipine văd volume mari de tranzacționare în comparație cu alte coridoare internaționale. Asa înseamnă că Ripple ar putea concentra mai mult atenția asupra acestui coridor.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!