Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Facebook neaga parteneriatul cu Stellar si orice intentie in zona de blockchain

F

Facebook a dezmințit că a intrat în discuții cu firma de cripto Stellar (XLM). La începutul zilei de astăzi, publicatia Business Insider a raportat că Facebook și Stellar au avut în vedere un potențial parteneriat. Motivul? Pentru a construi o variantă de Facebook bazata pe un blockchain Stellar.

Facebook neaga parteneriatul cu Stellar si orice intentie in zona de blockchain

Facebook dezminte orice legatura cu zona de blockchain

Un purtător de cuvânt al Facebook i-a spus lui Cheddar că societatea nu este „implicată în nici o discuție cu Stellar și nu au în vedere construirea pe baza tehnologiei lor”.

Declarația a fost făcută ca răspuns la raportul Business Insider că cele două companii au discutat despre o potențială colaborare. Despre ce? Despre principala rețea Stellar ca parte a eforturilor sale. Surse de la Stellar au declarat pentru Business Insider că „ar fi logic ca Facebook să înregistreze tranzacțiile de plată pe un registru distribuit, cum ar fi Stellar”.

În timp ce știrile privind colaborarea Facebook cu Stellar sunt în discuție, compania social media a făcut pași pentru a îmbrățișa tehnologia blockchain. Luna trecuta, Evan Cheng, directorul de inginerie Facebook, s-a mutat in aceeasi pozitie la echipa de blockchain a companiei recent infiintata. Echipa a fost inițial formată în luna mai de David Marcus, șeful aplicației Facebook Messenger, pentru a explora posibilele aplicații pentru tehnologia distribuită DLT.

Ce vrea Facebook pana la urma din blockchain?

Înființarea echipei de blockchain a urmat punerea în aplicare a unei ameliorări mai largi a echipei de produse Facebook. Asta a condus la formarea a trei diviziuni separate: un grup de „familii de aplicații”, „servicii de produse centrale” și „noi platforme “

Mai târziu în acea lună, surse anonime familiarizate cu „planurile Facebook” i-au spus lui Cheddar că Facebook „explorează” crearea propriei cripto în aplicație. Asta în ciuda faptului că a interzis anunțurile criptate pe platformă la începutul acestui an. Facebook a interzis anunțurile cripto în baza unei clauze care împiedică publicitatea pentru „produse și servicii financiare asociate frecvent cu practici de promovare înșelătoare”.

Stellar a fost inițial creat la începutul anului 2014 ca o tehnologie de plată bazată pe protocolul Ripple, deși a suferit modificări semnificative de atunci. În luna iulie, Stellar a obținut certificarea conformității Sharia în domeniul transferului de bani și al decalării activelor. Aceasta înseamnă că Stellar va putea să își consolideze ecosistemul. In regiuni în care operarea în domeniul serviciilor financiare necesită respectarea principiilor de finanțare islamică.

STELLAR SI NOUL PROIECT IN LUMEA DIGITALA – KODAKONE

Rețeaua va identifica, de asemenea, proprietarii originali ai produselor și etichetele expuse de KODAKONE. Blocheaua Stellar va oferi, de asemenea, fotografilor și artiștilor ocazia de a fi rambursați pentru munca lor. Compania americană de fotografie a creat, de asemenea, un simbol numit KODAKCoin, proiectat exclusiv pentru a lucra cu KODAKONE.

Stellar a câștigat, de asemenea, un recurs în masă în lumea criptocurrency. Cand? Cu ce? Cu știrea că XLM poate fi listat pe bursa Coinbase. Vestea a dat un impuls XLM pe piață, cu o monedă care arată o pompă marcată de 69%. La acea vreme a fost ceva uimitor în comparație cu celelalte cripto. De asemenea, XLM are distincția de a fi prima criptocurrency. Care ce? Care a primit certificarea Sharia pentru tranzacții in spatiul islamic.

 

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!