Prețuri în timp real

Bitcoin
Bitcoin
$ 6,370.47
1.74%
Ethereum
Ethereum
$ 448.70
3.62%
Ripple
Ripple
$ 0.4460
2.08%
Bitcoin Cash / BCC
Bitcoin Cash / BCC
$ 724.79
3.63%
EOS
EOS
$ 7.370
6.66%
Litecoin
Litecoin
$ 78.730
3.28%
Stellar
Stellar
$ 0.2217
5.37%
Cardano
Cardano
$ 0.1429
3.32%
Tronix
Tronix
$ 0.034360
3.74%
IOTA
IOTA
$ 1.0000
2.71%
NEO
NEO
$ 33.480
3.65%

FACEBOOK recrutează ingineri pentru zona de blockchain

F

Facebook pare să devină din ce în ce mai interesat de tot ce e legat de blockchain, după ce a numit recent un director de inginerie dedicat tehnologiei blockchain.

FACEBOOK recrutează ingineri pentru zona de blockchain

Gigantul social media a numit unul dintre inginerii săi, Evan Cheng, primul său „director de inginerie blockchain”. Noua poziție a fost raportată inițial de TechCrunch și confirmată recent de Facebook.

FACEBOOK vrea să atace sectorul Blockchain

Potrivit profilului său de LinkedIn, se pare că Cheng a ocupat funcția de director de inginerie pentru programarea limbajelor și runtime-urilor de pe Facebook cu aproape trei ani înainte de noul său focus pe blockchain. Tot el a lucrat o perioadă de 10 ani la Apple.

Pe contul Twitter al lui Cheng, biografia lui implică și alte insight-uri. Tot acolo apare o experiență în blockchain și crypto. Cheng afirmă că stăpânește limbajele de programare. E pasionat de zona de compilatoare,  blockchain și  crypto.

De ce e atras Facebook de blockchain?

CoinDesk a raportat în luna mai că compania a lansat o echipă specială pentru a explora această tehnologie emergentă. Coordonatorul platformei Messenger, David Marcus, a fost însărcinat cu conducerea echipei de blockchain. Marcus, care este și membru al consiliului de administrație al Coinbase, a fost anterior președinte al companiei de plăți PayPal.

În timp ce compania a interzis inițial toate anunțurile legate de cryptocurrency în ianuarie, a creat din când în când câte un formular de cerere pentru anumite tipuri de anunțuri despre cryptocurrency. Anunțurile legate de ofertele inițiale de monede (ICO) și de opțiunile cripto-binare nu sunt încă permise.

Reprezentanții Facebook au analizat în ultimele luni mai mulți parametrii. Au ajuns la concluzia că e relevant să permită anumite anunțuri. În aceeași măsură va exista un organism de control care se va asigura că anunțurile respective sunt sigure.

POLITICA FACEBOOK VA FI ACTUALIZATA. INCEPE O NOUA ERA

Politica recent actualizată cere agenților de publicitate care doresc să difuzeze anunțuri pentru produse și servicii de tip criptocurrency să urmărească atent, procedura.

Astfel, ca reclama să fie viabilă, cei interesați trebuie să trimită o aplicație care să permită companiei Facebook să evalueze eligibilitatea acestora.

Solicitanții sunt instruiți să includă „orice licențe pe care le-au obținut, indiferent dacă sunt tranzacționate pe o bursă publică și alte informații publice relevante despre activitatea lor”.

Având în vedere aceste restricții, Facebook admite că „nu oricine dorește să facă publicitate va fi capabil să facă acest lucru”. Compania declară că va asculta de feedback și, dacă este necesar, își va revizui politica în timp.

De asemenea, reprezentanții Facebook declară că va continua să „studieze” tehnologia care stă la baza criptomonedelor, pe măsură ce își continuă dezvoltarea politicii.

GOOGLE ȘI TWITTER AU AVUT PERIOADE ÎN CARE AU INTERZIS TOT CE ERA LEGAT DE CRYPTOCURRENCY

Blocarea anunțurilor din sfera crypto de către Google și Twitter a fost de asemenea o decizie controversată. Ele au urmat exemplul Facebook cu propriile lor interdicții. S-au aliniat privind reclamele la criptomonede cam în aceeași perioadă în care a făcut și Facebook anunțul public.

Rămâne de văzut dacă acești giganți vor păstra aceste idei. Să nu uităm că profitul lor este generat în mare parte din vânzarea de reclame. Sunt șanse ca ei să își revizuiască și mai bine politicile.  Restul informațiilor aici!

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Adaugă comentarii →

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!