Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,320.82
-11.46%
2
XRP
XRP
$0.4253
-11.61%
3
Ethereum
Ethereum
$126.51
-15.16%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$217.09
-33.48%
5
Stellar
Stellar
$0.1872
-16.99%
6
EOS
EOS
$3.669
-9.74%
7
Litecoin
Litecoin
$32.378
-11.38%
9
Cardano
Cardano
$0.043549
-17.06%
10
Monero
Monero
$64.446
-11.61%
11
TRON
TRON
$0.013455
-14.73%
13
IOTA
IOTA
$0.2949
-16.54%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Femeile din Marea Britanie sunt tot mai atrase de cryptocurrency

F

London Block Exchange a efectuat recent o cercetare de piață și a aflat că una din opt femei ar lua în considerare investiții într-o criptomonedă – aproape 13%, comparativ cu 6% la sfârșitul anului trecut.

Femeile din Marea Britanie sunt tot mai atrase de cryptocurrency

Cercetarea a mai concluzionat altceva interesant. Aceste numere cresc atunci când se iau calcul doar femeile milenials. În rândul acestei generații, una din cinci femei vrea să investească într-o monedă digitală. Acest lucru arată că numărul femeilor implicate în lumea criptografică sa dublat în doar șase luni.

Femeile millenials, tot mai atrase de zona de blockchain

„Există o concepție greșită potrivit căreia criptocurrency este un joc pentru bărbați, dar am văzut sute de femei înscrise pentru schimbul nostru în ultimele luni. Mai mult, printre cei mai inspirați și mai informați investitori din Marea Britanie, chiar există multe femei , a declarat Agnes de Roeyer, analist date sociografice la London Block Exchange. BlockShow Europe a identificat recent trei femei in fruntea unui blockchain.

Rapoarte de cercetare sugerează ca femeile sunt mai putin probabil să sufere de F.O.M.O. (teama de a pierde) și de a gândi strategic când investesc în criptocurrency. În plus, spre deosebire de bărbații care au tendința de a fi solitari, femeile tind să se consulte cu prietenii și familia lor înainte de a lua o decizie finală.

Aceste cifre sunt surprinzătoare, având în vedere rapoartele anterioare care au sugerat că bărbații aproape au dominat în întregime spațiul de cryptocurrency.

Femeile și zona de cryptocurrency

Un sondaj de acum trei luni a constatat că printre deținătorii de Ethereum, doar 4% reprezentau femei, în acel moment. Majoritatea utilizatorilor au fost fie din America de Nord (49%), fie din Europa (38,4%), în timp ce mai mult de jumătate (58,5%) aveau vârsta cuprinsă între 20-30 de ani.

Trust Wallet, un wallet pentru Ethereum și ERC20, a venit cu numere similare atunci când a analizat genul de vizitatori și cei care au urmat conturile populare legate de criptare. Conform cercetării, doar 5,7% dintre toți vizitatorii au fost femei. Când ne uităm la Vitalik Buterin (co-fondatorul Ethereum) sau adepții lui Twitter, Charlie Lee (creatorul Litecoin), femeile reprezintă aproximativ 20%.

Co-fondator pentru Fundația Social Alpha, Nydia Zhang, crede în implicarea femeilor în cryptocurrency.

„Sunt încrezătoare că numărul liderilor de sex feminin în cripto se va dubla în următoarele șase luni”. Zhang conduce o platformă de finanțare non-profit. ONG-ul are focus pe împuternicirea comunităților prin folosirea tehnologiei de tip blockchain.

Femeile din videochat din America atrase de cryptocurrency

În timp ce multe alte industrii blochează dezbateri despre bitcoin și alte criptomenede, în timp ce sunt discuții în anumite sectoare ale economiei dacă tranzacțiile în zona de cryptocurrency pot genera sau nu valoare, angajatele din mai multe studiouri de videochat din Americaq au făcut deja pasul spre cryptocurrency.

Noul trend are în vedere creșterea valorii prețurilor criptomonedelor. Asta a determinat pe persoanele din industria de videochat să accepte menținerea criptomonedelor. Au înțeles că e mult mai profitabil să investească și să aștepte.

„Mai multe bănci consideră că prestările de servicii în zona de videochat reprezintă un risc ridicat.  Un număr din ce în ce mai mare de bănci refuză. De ce? Nu vor să accepte depozite directe de la persoane care lucrează în această industrie. Din fericire, în blockchain nu există astfel de restricții. Poți să investești liniștit.”, a spus una dintre fetele din Arizona. La fel ca și alte persoane intervievate a dorit să-și păstreze anonimatul. Restul aici!

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!