Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ficzor lansează Wasabi, un wallet cu upgrade-uri pentru Bitcoin

F

Ficzor a dezvăluit wallet-ul Wasabi la o conferință a industriei dedicată dezvoltărilor tehnice. Compania a explicat că este o nouă implementare a proiectului cunoscut anterior ca HiddenWallet. Diferența vine din anumite funcționalități și upgrade-uri.

Ficzor lansează Wasabi, un wallet cu upgrade-uri pentru Bitcoin

Altfel spus, Wasabi, gândit la început de Ficzor sub denumirea zk-SNACKs, este diferit de HiddenWallet. Wallet-ul a fost rescris la nivel de cod pentru a adăuga o varietate de caracteristici noi.

WASABI – Un wallet care vrea să pună în centrul atenției Bitcoin

Utilizatorii cu experiență tehnică vor fi încântați să afle că Wasabi este un wallet compatibil cu ZeroLink. Mai mult, Wasabi folosește CoinJoin Chaumian și aplică un anonimat constant de 100 de seturi.

În termeni generali, Wasabi împiedică firmele de analiză de blockchain-uri care ar putea să spioneze tranzacțiile. Cum face asta? Prin „amestecarea” automată a monedelor cu alte fonduri ale utilizatorilor atunci când aceștia inițiază o tranzacție. Acest lucru face mult mai dificil pentru un observator să descifreze expeditorul și destinatarul plăților specifice.

Spre deosebire de serviciile clasice de amestecare, Wasabi realizează toate acestea fără ajutorul unui coordonator centralizat, asigurându-se că nu există un singur punct de eșec.

Prin ce se diferențiază WASABI față de alte wallet-uri?

În special, Wasabi este un wallet ușor, deci utilizatorii pot rula operațiuni prin el fără un nod complet. Cu toate acestea, spre deosebire de cele mai multe wallet-uri ușoare, nu pierde date spre analiștii de rețea.

Acest nivel de confidențialitate a fost atins prin implementarea Bitcoin Improvement Proposals (BIPs) 157 și 158. Vorbim de un protocol care conturează o operațiune simplă. O operațiune prin care un client se poate sincroniza cu blockchain-ul fără a-și declina confidențialitatea.

Wallet-ul include, de asemenea, suportul implicit pentru Tor și – în interesul vieții private – nu poate fi utilizat fără el. Ca și cele mai multe servicii de amestecare, Wasabi percepe o taxă de amestecare, însă taxa de 0,3 la sută este un ordin de mărime mai mic decât taxele de trei procente percepute de unele servicii.

WALLET-UL WASABI este așteptat oficial la 1 august 2018

Wallet-ul Wasabi lansează versiunea beta pentru 1 august. Dar vor fi situații când anumiți utilizatori tehnicieni îl vor clona de la GitHub.

„Wasabi apare la 10 ani de la apariția lui Satoshi. Ar fi minunat să folosiți Bitcoin într-un mod complet anonim cu portofelul Wasabi „, a spus Ficzor în încheierea discuției sale.

După cum a raportat CCN, creatorul JoinMarket, Adam Gibson, a folosit, de asemenea, Building on Bitcoin ca o oportunitate de a-și dezvălui propunerea CoinJoinXT, care încearcă să facă procesul de amestecare CoinJoin mai flexibil prin integrarea protocolului de rețea Lightning Network (LN) în graficul tranzacțiilor.

TOM LEE, WALL STREET: BITCOIN VA ATINGE PRAGUL DE 22.000 DE DOLARI LA FINAL DE 2018

Tom Lee, investitor pe Wall Street, a discutat recent cu reporterii din zona economic din New York despre piața de cryptocurrency. Acesta crede că cea mai recentă estimare a prețului său de 22.000 de dolari pentru Bitcoin nu este o retragere față de previziunile anterioare de 25.000 de dolari, până la finalul lui 2018.

Tom Lee este renumit pentru predicția sa din ianuarie că Bitcoin va ajunge la 25.000 de dolari până la sfârșitul anului 2018, mai târziu spunând că în luna martie va ajunge la o sumă uluitoare de 91.000 de dolari până în 2020. Restul informațiilor aici!

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!