Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,468.36
-3.44%
2
XRP
XRP
$0.2937
-5.36%
3
Ethereum
Ethereum
$106.07
-7.13%
5
EOS
EOS
$2.230
-6.81%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.30
-9.89%
7
Litecoin
Litecoin
$30.882
-6.00%
8
TRON
TRON
$0.026881
-8.31%
9
Stellar
Stellar
$0.087910
-8.56%
11
Cardano
Cardano
$0.038541
-6.74%
13
Monero
Monero
$43.479
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2588
-6.74%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Filipine, Tailanda si Coreea de Sud, impreuna pentru Cripto Valley in Asia

F

Filipine, Tailanda și Coreea de Sud se îndreaptă către crearea următoarei ,,Cripto Valley”,. Asta dupa ce au recunoscut succesul Maltei și al regiunei Zug din Elveția. Ce inseamna asta? Asta va ajuta la crearea unor medii prietenoase pentru cripto și blockchain.

Filipine, Tailanda si Coreea de Sud, impreuna pentru Cripto Valley in Asia

Cripto Valley – In Asia

Majoritatea țărilor din Asia de Sud-Est, inclusiv Vietnamul și Tailanda, s-au stins din cripto-tranzacționarea și evoluțiile legate de blockchain în ultimul an. Cu câteva luni în urmă, Tailanda și-a dezvăluit intenția de a impozita atât investitorii de cripto cât și platformele de tranzacționare.

Cu toate acestea, posibil datorită indignării investitorilor locali și a eforturilor crescânde ale Filipinelor, Coreei de Sud și Japoniei de a sprijini afacerile legate de cripto, Thailanda a promis, de asemenea, recent crearea unui mediu cu cadre de reglementare prietenoase, orientate către startup-uri din zona cripto.

Filipine și Coreea de Sud conduc conceptul

Luna trecuta, CCN a raportat ca Autoritatea din Zona Economica din Cagayan (CEZA), o zona economica condusa de guvern in varful nordic al Filipinilor, a decis sa emite 25 de licente de schimb de cripto pentru a permite companiilor de cripto sa actioneze cu scutiri fiscale si printre multe altele beneficii.

Lito Villanueva, președintele companiei Fintech Alliance, a declarat într-un interviu acordat lui Nikkei că țara a încercat să creeze următoarea „Cripto Valley în Asia” prin înființarea unui centru de blockchain de 100 de milioane de dolari.

„Cu aceste start-up vin investiții uriașe în portofoliul lor. Cu siguranta, fiecare tara ar dori sa ia o parte din actiune. Luarea de blockchain și jucători cu reglementări care să le permită și stimuleze potențialul de investiții ar face cu siguranță jocul mai interesant „, a spus Villanueva.

Deja, unele dintre companiile din Filipine, care au închis o rundă de finanțare Seria A de 10 milioane de dolari de la Naspers și Quona Capital, au devenit cele mai populare platforme din Filipine. La vârf, Coins.ph, a devenit un top 10 aplicații mobile pe piața din Filipine.

Coreea de Sud vine din urma

Coreea de Sud a depus, de asemenea, eforturi semnificative pentru a legitima sectorul criptocurrency și blockchain prin elaborarea legislației criptocurrency. În următoarele 12 luni, guvernul a convenit să investească. Cat? De ce? Care e motivul? Vorbim de suma de 4.4 miliarde de dolari în companiile emergente. Compani din domeniul tehnologiei. Focus pe  start-upuri din zona de blockchain.

În mod unic, guvernele regionale din Coreea de Sud, cum ar fi Seoul, Busan, Insula Jeju și Sejong, au promis să devină capitala blockchain din Asia prin primirea de companii de tip criptocurrency cu diverse beneficii.

„Blockchain este o oportunitate pentru Coreea de a prelua conducerea platformei globale de internet” a spus el.

Creșterea pieței asiatice

Japonia este cea mai mare piață de schimb valutar cripto înaintea Statelor Unite. Asia a devenit deja cea mai mare piață de cripto. Creșterea eforturilor și a inițiativelor țărilor cum ar fi Tailanda, Coreea de Sud, Japonia și Filipine pentru dezvoltarea sectorului blockchain vor avea un impact pozitiv asupra cripto pe termen lung.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!