Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,472.76
-3.11%
2
XRP
XRP
$0.2954
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$106.88
-5.87%
4
EOS
EOS
$2.257
-5.26%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.65
-8.32%
7
Litecoin
Litecoin
$31.329
-3.99%
8
TRON
TRON
$0.027375
-6.36%
9
Stellar
Stellar
$0.088210
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038833
-5.84%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-5.89%
Latest Crypto Fear & Greed Index

GHID: Top 3 tool-uri extrem de utile si gratuite pentru cei pasionati de cripto

G

Când te gândești la cripto, care este cuvântul care apare mai întâi în mintea ta? Incertitudine? Provocare? Castig rapid? Tehnologie? Dintre toate ideile, cuvintele, incertitudinea ar putea parea îngrijorătoare. Asta pentru cei care caută o vibratie constantă. Dar pentru cei care caută să maximizeze investiția, incertitudinea este combustibilul care alimenteaza totul creativ.

GHID: Top 3 tool-uri extrem de utile si gratuite pentru cei pasionati de cripto

Context

Interpretarea semnalelor transmise de către piață pe o bază temporară este cheia pentru tranzacționarea inteligentă, dar obținerea la maximum a acestor piețe este departe de a fi simplă. Din fericire, unii oameni inteligenți au construit instrumente care fac tranzacționarea și păstrarea cripto o experiență simplă și profitabilă.

 Exodus – Un wallet destinat atat celor cu vechime dar si incepatorilor in zona cripto

Dacă cumpărați orice cripto, aveți un portofel digital unde puteți stoca criptomoneda dvs. Asta este absolut esențial. Acestea vin în mai multe forme. De la cele pe care le descărcați și le puteți păstra pe un hard disk pentru o atingere a portofelului fizic pe baza de web, care vă permit să accesați portofelul dvs. oriunde în lume în orice moment, cu condiția să aveți o conexiune la internet și acreditările dvs. de conectare.

Ca siguranta, sunt cele mai bine protejate portofelele offline, deoarece acestea vă reduc dependența de terțe părți care pot fi compromise. Exodus este o aplicație all-in-one care suportă o gamă imensă de cripto, are caracteristici extraordinare de securitate și chiar vă permite să faceți schimburi între diferite cripto cu hărți live și trackere. Este gratuit și este disponibil și pentru Windows, Mac și Linux.

TradingView – un instrument de analiza versatil

Când vine vorba de analizarea piețelor și a comercianților, TradingView ofera versatilitate maxima. Graficele pe care le oferă sunt chiar acolo cu produse de nivel profesional și aspectul social al acestora. Asta înseamnă că puteți vedea istoricul comercianților și chiar le puteți urmări pentru a studia ce fac ei bine sau greșit! Este un instrument extrem de puternic și oferă un nivel gratuit, cu trasee de 30 de zile pentru proiectele Pro, Pro + și Premium.

Coinigy – tranzactionare simplificata pentru incepatori

Când vine vorba de tranzacționare, cea mai importantă cerință pentru un instrument este conexiunile la schimburile majore de cripto. În mod surprinzător, acest lucru este adesea greu de găsit. De aceea a aparut Coinigy. Este conectat la peste 45 de schimburi cele mai populare și sprijina utilizatorii atât pe desktop, cât și pe mobil, oferă instrumente de execuție uimitor de puternice, făcându-le esențiale pentru comercianții serioși.

Spre deosebire de celelalte instrumente din această listă, Coinigy nu vine liber. În timp ce există o încercare gratuită de 30 de zile, care include aproape tot ceea ce se poate aștepta să găsească în nivelurile plătite, vă veți uita fie la nivelurile „Pro Trader”, fie la „API Developer Pro”, care costă 18,99 $ / m $ 99 / m (atunci când sunt achiziționate anual), respectiv. Pentru marea majoritate a comercianților, nivelul Pro Trader este ideal, dar dacă aveți nevoie de acces API pentru întreprindere, nivelul superior este locul în care trebuie să mergeți.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!