Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.37
-3.80%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.73%
3
Ethereum
Ethereum
$105.04
-8.39%
5
EOS
EOS
$2.219
-7.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.61
-10.66%
7
Litecoin
Litecoin
$30.778
-6.68%
8
TRON
TRON
$0.026232
-10.53%
9
Stellar
Stellar
$0.087464
-9.21%
11
Cardano
Cardano
$0.038308
-7.49%
13
Monero
Monero
$43.328
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2565
-7.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Google se mută în blocul Ethereum cu platforma sa Big Data Analytics

G

Google BigQuery, soluția de stocare a datelor de la Google Cloud Petabyte, a făcut ca setul de date Ethereum să fie disponibil pentru a permite explorarea unor analize contractuale inteligente, a anunțat compania într-un blog.

Google se mută în blocul Ethereum cu platforma sa Big Data Analytics

Ce inseamna asta pentru piata cripto?

BigQuery a făcut posibilă explorarea tuturor datelor istorice ale lui Ethereum. Proiectul ETET al EThereum pe GitHub include tot codul sursă care poate fi extras din blockchain și introdus în BigQuery. Google caută noi contribuitori.

Scopul obținerii accesului la datele Ethereum pe Google Cloud este de a facilita accesarea tuturor datelor stocate în bloc. În timp ce software-ul Ethereum conține API pentru funcții care pot fi accesate la întâmplare, cum ar fi verificarea soldurilor portofelului, punctele finale API nu sunt ușor accesibile pentru toate datele stocate.

În timp ce obiectivele API nu permit vizualizarea în bloc a datelor de blocare, caracteristicile OLAP ale BigQuery permit o astfel de analiză. Blogul a afișat un grafic care prezintă transferurile Ether și costurile de tranzacționare de la an la an, agregate în funcție de zi. O astfel de vizualizare acceptă sarcini precum prioritizarea schimbărilor în arhitectura Ethereum, dacă este necesar un upgrade.

Google cloud si zona blockchain

Google Cloud poate sincroniza blocul Ethereum cu calculatoarele echipate cu Parity, un client Ethereum pentru construirea de aplicații, a remarcat blogul. De asemenea, extrage date zilnic din registrul de blocuri Ethereum, cum ar fi transferurile token și stochează datele pentru o explorare eficientă pe BigQuery.

În plus, biblioteca BigQuery Python permite clienților să interogheze tabele de date în Kernels, o platformă gratuită de codare în browser pe platforma publică Kaggle.

Analiza contractelor inteligente

Google BigQuery a activat deja o analiză a apelurilor pentru funcțiile inteligente ale contractului, a timpilor de tranzacționare și a analizei funcțiilor contractului inteligent.

BigQuery a demonstrat interogarea tabelelor contractuale și a tranzacțiilor din setul de date pentru a identifica cele mai utilizate contracte inteligente bazate pe tranzacții. Contractul inteligent pentru jocul CryptoKitties este cel mai popular contract ERC-21. În cazul în care codul sursă al contractelor înregistrează un eveniment in zona Ethereum, tabela permite utilizatorilor să interogheze instanțele acestui eveniment.

Dacă cineva dorește să descopere jocuri similare cu CryptoKitties, acestia pot măsura acest lucru prin implementarea coeficientului de similaritate Jaccard.  O statistică care este utilizată pentru a compara diversitatea și similitudinea seturilor de eșantioane utilizând un UDF JavaScript.

Este posibil să se măsoare un jeton în funcție de fereastra de timp. Cum ar fi numărul zilnic de transferuri token pentru un anumit simbol. Si să se creeze o vizualizare a datelor pentru o anumită perioadă de timp.

STUDIU: GOOGLE SI TWITTER INFLUENTEAZA PRETUL BITCOIN INAINTE DE A FI FACUT PUBLIC?

Criptomonedele nu se comportă sau nu răspund la același set de factori de piață ca și instrumentele financiare tradiționale. Asta Spre deosebire de alte active financiare tradiționale. Ele se lupta mai mult cu „factorii specifici criptocurrency”. Aici fiind vorba de numarul de mesaje twitter vehiculate pe forumuri si de cautarile din Google Trends.

Asta se arata intr-un raport publicat săptămâna aceasta. Acești factori includ atenția investitorilor și impulsul pieței. Totul descris ca fiind „ritmul cripocurrency al seriei de timp la frecvențele zilnice și săptămânale”.

Autorii, economiștii Yale Yukun Liu și Aleh Tsyvinski, sugerează multe. Ei spun ca spre deosebire de opinia publică, totul e volatil in piata cripto. „Piețele nu văd zona cripto în mod similar cu clasele de active standard”.

Lucrarea a citat tracker-urile Bitcoin, Ethereum și XRP ale CoinDesk. Aici vorbim de XRP ca „ripple” ca sursă a datelor sale de piață. Folosind serii de date privind prețurile pe o perioadă de timp multianuală, raportul a comparat randamentele reale cu randamentele proiectate.Pentru asta s-a utilizat un model de prețuri de finanțare standard cunoscut sub numele de CAPM. Informatii complete aici

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!