Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.12
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2893
-7.00%
3
Ethereum
Ethereum
$104.77
-8.93%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.33
-10.96%
7
Litecoin
Litecoin
$30.770
-6.54%
8
TRON
TRON
$0.026557
-8.69%
9
Stellar
Stellar
$0.087357
-10.09%
11
Cardano
Cardano
$0.038026
-8.39%
13
Monero
Monero
$43.478
-5.58%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-9.43%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Grupul Alibaba, concurentul Amazon, vrea sa achizitioneze Alibabacoin (ABBC)

G

Alibabacoin Foundation și grupul chinez Alibaba Holding au o dispută în privința licenței de marcă în instanța din Manhattan din Statele Unite ale Americii. Jason Daniel Paul Phillip, CEO al Fundatiei Alibaba, a declarat că organizatia sa a oferit o înțelegere Alibaba Group Holdings cu o lună în urmă. Ca răspuns, Alibaba Group a declarat că este încântat să achiziționeze startupul creat in Dubai.

Grupul Alibaba, concurentul Amazon, vrea sa achizitioneze Alibabacoin (ABBC)

Alibaba Group vrea sa intre in zona de blockchain

Alibaba Group are cel mai mare centru comercial din lume și este o companie globală listată pe piața de valori din SUA. În timp ce, pe de altă parte, Alibabacoin Foundation este un startup blockchain care a dezvoltat portofoliul Alibabacoin [ABBC], pregătindu-se să ofere servicii complete utilizatorilor lor.

Cele două companii sunt în prezent angajate într-un proces în instanța din Manhattan. Cu toate acestea, Alibabacoin Foundation a câștigat hotărârea preliminară solicitată de Alibaba Group China în aprilie 2018.

Grupul Alibaba deține cele mai multe licențe de tehnologie de tip blockchain din lume. Recent, Jack Ma, fostul președinte executiv al grupului Alibaba, și-a trecut titlul ca fiind următorul președinte executiv al grupului.

Se pare că Alibaba Group caută o nouă oportunitate de a-și conduce afacerea într-un alt domeniu și se pare că procesul dintre cele două companii se datorează faptului că grupul Alibaba dorește să achiziționeze Alibabacoin.

Alibabacoin [ABBC] este listat în prezent în 10 burse diferite, Coinsuper, Coinbene, Ooobtc, Dragonex, Idax, Topbtc, Rightbtc Sistemkoin, Bitforex, Bit-z.

Acestea oferă utilizatorilor tehnologia blockchain pentru securizarea portofelului de monede. Compania va lansa cel mai mare centru comercial online, unde oamenii pot plăti cu criptocurrency. Creșterea rapidă a prețului arată că oamenii trebuie să țină cont de Alibabacoin [ABBC].

Ideea este simpla. Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

Jack Ma, Alibaba: Tehnologia blockchain trebuie sa atace industria de productie

Discursul oferit de Ma la Conferința Mondială a AI nu a fost exclusiv pentru tehnologia blockchain, ci mai degrabă a vorbit despre evolutia hi-tech. Majoritatea conglomeratelor și guvernelor le consideră elemente indispensabile ale celei de-a patra revoluții industriale.

Numai industria prelucrătoare din China este evaluată la aproximativ 3100 miliarde de dolari, iar SUA și alte economii majore operează și sectoare de producție în mai multe mii de miliarde de dolari.

În decursul ultimului deceniu, în special în ultimii trei ani, industria producției a crescut exponențial. De ce? Deoarece conglomeratele au început să exploreze diferite modalități inovatoare de reducere a costurilor și de îmbunătățire a eficienței procesului de fabricație cu tehnologii emergente.

Ca atare, procesul de fabricație a majorității echipamentelor hardware și a mașinilor s-a schimbat drastic în ultimii ani. Companiile au optat spre automatizare și utilizarea roboticii pentru a elimina erorile manuale și a accelera operațiunile existente.

Revolutia 4.0 – Cum va influenta asta piata cripto?

De la apariția conceptului de aplicare a sistemelor descentralizate la o varietate de industrii la începutul anului 2016, numeroase companii și firme de dezvoltare și-au stabilit accentul pe utilizarea blockchain pentru a reconstrui lanțurile de aprovizionare.

De exemplu, Hyperledger și Ethereum Enterprise Alliance (EEA) au dezvoltat atât sisteme private, cât și publice, bazate pe blockchain, pentru a implementa lanțurile de aprovizionare ale companiilor de mari dimensiuni, pe lângă o rețea imuabilă.

În ceea ce privește scalabilitatea și adoptarea, tehnologia blockchain este încă la început, iar rețelele publice peer-to-peer pot gestiona în prezent aproximativ 10-50 tranzacții pe secundă. Cu soluții de scalare în straturi secundare și algoritmi consensuali inovativi, se poate aborda problema de scalabilitate a tehnologiei blocurilor. Asta va permite dezvoltatorilor să creeze sisteme care să vizeze unele dintre cele mai mari industrii din lume. Cum ar fi fabricarea cu protocoale descentralizate.

Sursa: Ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!